ANUNT IMPORTANT, DRAGI PRIETENI! APARE PE PIATA UN NOU DISC!!!
emoticon smile
"Când talentul este sporit de tenacitate și mai ales când un talentat se unește cu alții la fel, iese FIORUL IUBIRII! Un album nou nouț, frumos, inspirat și extrem de reușit. În zi de mare sărbătoare religioasă - Sfânta Cuvioasă Parascheva, interpreta SILVIA DUMITRESCU și compozitorul VIRGIL POPESCU vin la Radio România Internațional (RRI), în emisiunea MUZICĂ 100 %, difuzată în direct miercuri, 14 octombrie 2015, de la 21.00 la 22.00, cu reluările afișate pe site. Vom povesti și vom asculta selecțiuni de pe noul material - FIORUL IUBIRII, iar dacă doriţi să ne urmăriți online, accesați www.rri.ro / canal 2 / format MP3. Audiție plăcută!" Olivia Cristina Sima (Radio România).
Buna seara! Daca sunteti p'aci,ascultati ceva frumos....

Music video by Leonard Cohen performing Because Of. YouTube view counts pre-VEVO: 599,705 (C) 2005 SONY BMG MUSIC (CANADA) INC.
YOUTUBE.COM

În perioada 14 – 16 octombrie, va avea loc la Casa Studenţilor (Restaurantul Old School) din Bucureşti Festivalul Stud Pop-Rock. O iniţiativă demnă de laudă a noii conduceri a Casei Studenţilor. Este evidentă dorinţa de a revigora activitatea concertistică din acest spaţiu cu frumoase tradiţii. Fap…
ANDREIPARTOS.RO
  • Comentarii
  • Corina Anca Roth
    Scrie un comentariu...