SOAREnDAR !

...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult!

Poezii Felicia Feldiorean - Colaj

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua!

joi, 22 octombrie 2015

Elena Loretta Popa te iubesc si sper că mi.ai păstrat si mie o carte ! Am fost cu gândul la tine OM FRUMOS ! FELICITĂRI !


Fotografia postată de Elena Loretta Popa.


Mi s-a spus de-a lungul timpului că tot ceea ce scriu este mult prea personal, că trebuie să renunţ la a trece prin sufletul meu cuvintele şi să mă limitez doar la a le trece prin minte. Să fiu, prin urmare, cât mai obiectivă. Am făcut asta multă vreme, dar abia acum am reuşit să mă eliberez din aceste chingi.
“33” reprezintă a cincea mea călătorie în lumea cărţilor. După 24 de ani de presă consider că este un privilegiu să stai de vorbă de la egal la egal cu personalităţi ale culturii noastre, să atingi într-un mod atât de frumos focul creaţiei şi viaţa acestor oameni care lasă ceva mai mult decât valoros în urma lor. După 24 de ani pot afirma, fără teama de a greşi, că presa nu se face la normă, că fără a-ţi asuma responsabilitatea pentru ceea ce scrii şi fără respectul acordat celui care are încredere să-ţi deschidă uşa sufletului său nu te poţi numi jurnalist. 
“33” este un prim volum de interviuri cu oameni de valoare ai acestui pământ românesc, 33 de personalităţi care au avut încredere în mine într-atât cât să-mi împărtăşească momente frumoase ale vieţii lor, care au răspuns întrebărilor mele despre credinţă, iubire, prietenie, copilărie şi nu numai, fapt pentru care le sunt profund recunoscătoare. Sunt interviuri altfel, care ies cumva din tiparele obişnuite, sunt calde, încărcate în mod neaşteptat de emoţie şi căldură. Într-un cuvânt, sunt “subiective”. 
Acest volum reprezintă suma cuvintelor însufleţite de iubirea mea pentru cei care mi-au fost modele, pentru cei care înseamnă enorm pentru mine atât ca jurnalist şi scriitor, pentru că, vreau nu vreau, trebuie să recunosc că asta sunt, cât mai ales ca om. 
Educaţia prin artă fiind una culturală, slujitorii ei au, fireşte, rolul de educatori, iar protagoniştii acestor interviuri sunt mesageri ai unor idei şi fapte pilduitoare, modele capabile să sensibilizeze fiinţa umană şi să o îmbogăţească spiritual. 
Volumul de faţă este o uşă deschisă spre cunoaştere şi frumos prin care vă invit să păşiţi cu singurul risc posibil, acela de a deveni mai umani. În vremurile acestea in care cultura a fost oarecum dată deoparte, uitată, aruncată la coşul de gunoi în mod nemeritat, oamenii trebuie să ştie că valorile culturale există, respiră şi sunt la o răsuflare distanţă de ei. 
Atât celor care mi-au acordat aceste interviuri, cât şi dumneavoastră, cititorilor, necondiţionata şi nemărginita mea recunoştinţă!

Loreta Popa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text