SOAREnDAR !

...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult!

Poezii Felicia Feldiorean - Colaj

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua!

joi, 8 octombrie 2015

Covasna Media Girl 2015 și-a desemnat finalistele! 

finaliste covasnamedia girl
Sus: Alexandra Frâncu, Alexandra Bălăşcuţe, Alina Ruţa, Ana Oancea, Andrea Momoi
Jos: Cristina Brustan, Francesca Timaru, Ingrid Herciu, Iuliana Dombrovschi, Liliana Bâgiu
Peste 50 de concurente s-au înscris în cursa pentru titlul de cea mai frumoasă fată din județ, dornice să obțină titlul de Covasna Media Girl 2015 și să câștige premiile record puse la bătaie.
În urma preselecției, reprezentanții organizatorilor și ai partenerilor campaniei au desemnat cele 10 finaliste.
Timp de două săptămâni, concurentele rămase în competiție vor participa la shooting-uri foto profesionale, realizate în parteneriat cu agenția Full Events. Fetele vor fi surprinse în diferite locații și ținute, pentru ca apoi de la sfârșitul lunii iulie, fiecare săptămână să aibă protagonista ei în paginile Observatorului de Covasna și pe www.covasnamedia.ro.
„Dorim să le mulțumim tuturor fetelor care au trimis fotografii pentru această campanie. Ca în orice competiție însă, trebuie să existe câștigători, astfel încât am ales o serie de finaliste care de-a lungul verii vor fi prezentate în paginile ziarului. În septembrie vom alege alături de sponsori și bineînțeles de cititorii noștri, câștigătoarele celor 3 premii”, a declarat Florin Cheresteș, reprezentantul organizatorilor.
„Vrem de asemenea să le mulțumim și partenerilor care s-au alăturat deja campaniei: Leonor Ballroom, Restaurantul Pivnița Sfântu Gheorghe, Vikings Fitness Club și Brutăria Diószegi”, a mai adăugat Cheresteș.
Miza principală a campaniei, alături de titlul de Covasna Media Girl, este premiul constând într-unVOUCHER de călătorie în valoare de 1.000 de euro și bani de buzunar pentru câștigătoare, 1.500 de lei pentru locul 2 și 1.000 de lei pentru concurenta de pe locul 3.
Dar haideți să le cunoaștem pe finalistele Covasna Media Girl 2015: Alexandra Frâncu, Francesca Timaru, Andrea Simona Momoi, Iuliana Dombrovschi, Cristina Brustan, Ingrid Herciu, Alexandra Bălășcuțe, Alina Ruța, Liliana Bâgiu și Ana Oancea. Una dintre ele va fi desemnată la finalul verii Covasna Media Girl 2015. Rămâneți alături de noi pentru a urmări îndeaproape competiția pentru cea mai frumoasă fată din județ!Miss Covasna Media Girl 2015

Sursa: http://stiri.covasnamedia.ro/2015/07/05/covasna-media-girl-2015-si-a-desemnat-finalistele/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text