SOAREnDAR !

...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult!

Poezii Felicia Feldiorean - Colaj

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua!

sâmbătă, 3 octombrie 2015

La mulţi ani, Germania!

image

Astăzi este zi festivă ! Germanii sărbătoresc 25 de ani de la reunirea Vestului cu Estul (BRD-ul şi DDR-ul). Aşa numita deutsche Wiedervereinigung.
După al doilea război mondial Germania a fost împărţită în 4 zone administrative. În 1949 a fost realizată unificarea a 3 zone (americană, britanică şi franceză) în Republica Federală Germania. Zona sovietică a rămas separată sub denumirea de Republica Democrată Germană (Deutsche Democratische Republik - DDR).
de
Sursa: http://www.zeitbild.de
Diferenţele dintre aceste 2 părţi s-au menţinut de-a lungul anilor, inclusiv după unirea lor oficială pe data de 3 octombrie 1990. Studii recente arată că în ultimii 25 de ani au fost realizate progrese evidente care au adus la o omogenizare a vestului cu estul. Nu se poate pune însă, încă, un semn de egalitate între aceste 2 zone (de exemplu: salariile sunt mai ridicate în vest decăt în est, rata şomajului e mai scăzută în vest faţă de est, etc.).
istorie
Sursa: https://upload.wikimedia.org
Pe lângă diferenţele economice, exită încă şi o diferenţă de mentalitate... în est există şi în zilele noastre o scenă politică naţionalistă mult mai pregnată decât în vest, unde se află cel mai mare procentaj de străini (Auslaenderi).
Lâsând la o parte aceste considerente, trebuie spus că azi e o zi festivă. Atmosfera de sărbătoare se simte în toate oraşele. Există nenumărate ceremonii, concerte, spectacole.
În Frankfurt am Main festivităţile durează 3 zile, timp în care tot toate străzile din centrul oraşului sunt închise pentru traficul de maşini. De-a lungul Main-ului sunt aşezate stand-uri pentru fiecare Land cu informaţii despre zona respectivă, cu jocuri, tombole, chioşcuri de unde puteţi cumpăra mâncare sau băutură. Astăzi seara va avea loc un spectacol cu laser. Focul de artificii este şi el nelipsit. În faţă la Alter Oper va cânta în seara asta Sarah Connor. Concertul este gratis.
fest
Sursa: http://image4-cdn.n24.de
Desigur festivităţi au loc în toate marile oraşe. Vremea este şi ea foarte prietenoasă, deci o zi pefectă de weekend în care ne putem bucura de diversele ceremonii.
Distracţie plăcută!
Sursa
https://www.migreat.de/ro/rom%C3%A2ni/m%C3%BCnchen/%C8%99tiri/ani-germania-n11617Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text