SOAREnDAR !

...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult!

Poezii Felicia Feldiorean - Colaj

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua!

duminică, 18 octombrie 2015

Zi cu binecuvântări de lumină şi bucurie!
“Scumpă şi frumoasă este ziua de astăzi, fiindcă ziua de ieri s-a dus şi nu se mai întoarce, dar ziua de mâine nu se ştie, fiindcă este viaţă sau moarte.”
Cilibi Moise, Între ieri şi mâine (Tomorrow never knows)
Tu pe care o preferi: ieri, azi sau mâine?
ID: radioenigma
Mozaic cu Mariana Stratulat
Ora: 19.00

Vreau să mă simt mai bine azi decât ieri şi mai bine mâine decât azi ! Astazi mi-a fost dor de tine. Ieri mi-a fost dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor .Intre Ieri si Azi sa vezi mereu frumusetea clipei !Sa zambim mai mult, sa fim fericiti ! O seara de dor !
"Ferice de cei ce văd lucruri frumoase in locuri modeste în care alte persoane văd nimic."
Camille Pissarro
Cum poţi să faci ziua de azi sau orice altă zi, o zi mai bună şi mai frumoasă.
1.  Citeşte din nou cartea preferată. 
2. Bea un ceai bun/o cafea bine făcută.
3. Intră pe un site de amuzament ca să mai râzi puţin.
4. Dă un telefon cuiva de care îţi este dor. 
5. Fă-ţi un playlist cu melodii pe care le preferi.
6. Dansează/cântă prin casă.
7. Citeşte câteva bancuri, apoi alege-l pe cel mai bun şi spune-l la câţiva prieteni buni.
8. Mânâncă ceva dulce sau ceva ce îţi plăcea să mănânci când erai mic.
9. Îmbracă-te cu hainele cu care îţi stă cel mai bine. 
10. Vizitează un loc pe care plănuiai să îl vizitezi de ceva timp. 
11. Fă un bine planetei.
12. Oferă un cadou unui prieten. 
13. Oferă-ţi o doză binemeritată de inspiratie .
14. Trezeşte-te înainte de răsărit şi ieşi afară să vezi răsăritul.
15. Admiră apusul dintr-un loc de unde se vede foarte bine. 
16. Trimite câteva mesaje drăguţe.
17. Fă o donaţie ONG-ului sau cauzei în care crezi.
18. Învaţă ceva nou. 
19. Fă un compliment sincer sau mulţumeşte.
20. Mergi la teatru sau la un muzeu.
21. Începe să înveţi  o limba straina 
22. Învaţă să faci un lucru mai bine şi mai eficient.
23. Fă o faptă bună.
24. Găteşte sau învaţă să găteşti. 
25. Tunde-te sau fă-ţi o frizură nouă. 
26. Fă ceva ce nu îţi stă în fire. 
27. Mergi la o petrecere sau la un chef. 
28. Evită să faci lucruri care te enervează sau te supără.
29. Cumpără-ţi o plantă de care să te îngrijeşti. 
30. Îndrăgosteşte-te.
Sursa:
 Internet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text