SOAREnDAR !

...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult!

Poezii Felicia Feldiorean - Colaj

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua!

marți, 17 noiembrie 2015S-a intamplat in 17 noiembrie…
17 noiembrie-Ziua internationala a studentilor…
284- Diocletian este proclamat Imparat al Imperiului Roman de catre soldati.Gaius Aurelius Valerius Diocletianus, cunoscut ca si Diocletian, s-a nascut la 22 December 244 si a incetat din viata la 3 December 311. A fost un general si Imparat al Imperiului Roman din 20 noiembrie 284 si pana in 1 aprilie 286.
461 – Ilariu este ales papă şi devine al 45-lea succesor al sf. Petru
879 – Se deschide al patrulea Conciliu de la Constantinopol cu privire la patriarhatul lui Foţie.
1558 — Elisabeta I a devenit regină a Angliei și Irlandei.
1855 — Exploratorul David Livingstone a devenit primul european care a văzut cascada Victoria, una dintre cele mai mari cascade din lume, aflată la granița actuală dintre Zambia și Zimbabwe.
1869 — A fost dat în folosință canalul Suez care leagă Marea Mediterană de Marea Roșie, permițând legăturile navale între Europa și Asia.
1872-In Romania, la Constanta, este înfiintata Academia Navala Mircea cel Batrân
1891- Emile Berliner primeste patent pentru o combinatie de telegraf si telefon
1906- S-a nascut Soichiro Honda, intreprinzator si inginer japonez, fondator al Companiei Honda.Soichiro Honda, s-a nascut in 17 noiembrie 1906 si a incetat din viata in 5 august 1991. A fost un inginer si intreprinzator Japonez, fondator si proprietar al companiei Honda.
1933-SUA recunosc Uniunea Sovietica si reiau relatiile comerciale cu aceasta
1942- S-a nascut Martin Scorsese, regizor american de film.Martin Charles Scorsese, s-a nascut in 17 noiembrie 1942, in New York SUA. Este un scenarist, regizor si actor american de film. A castigat mai multe premii Oscar, pentru scenariile sale.
1944-S-a nascut Danny DeVito, regizor si actor american.Daniel Michael DeVito Jr., s-a anscut la nascut la 17 noiembrie 1944 in Neptune, New Jersey, SUA. Este un actor, regizor si producator american de film.
1947-A decedat Emil Racovita, biolog, Presedinte al Academiei Române, fondatorul biospeologiei, explorator al Antarcticii.Emil Racovita, s-a nascut in 15 noiembrie 1868, Iasi si a incetat din viata la 17 noiembrie 1947, Cluj. A fost un savant, explorator, speolog si biolog român, fondatorul biospeologiei (studiul faunei din subteran - pesteri si pânze freatice de apa). A fost membru al Academiei Romane din 1920 si a Presedinte al Academiei Române intre 1926 - 1929.
1970-Douglas Engelbart primeste patentul pentru primul "mouse" de calculator
1989 — O demonstrație studențească din Praga, înăbușită de poliție, a atras protestele cunoscute sub numele de revoluția de catifea, care au dus la înlăturarea regimului comunist din Cehoslovacia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text