SOAREnDAR !

...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult!

Poezii Felicia Feldiorean - Colaj

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua!

luni, 18 ianuarie 2016

Sâmbătă, 5 decembrie 2015, biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, din parohia Arini, Protopopiatul Rupea, a fost sfințită

Biserica din Arini, judeţul Braşov, a fost târnosită
Sfinţirea biserici a fost un prilej de mare bucurie pentru credincioşii parohiei noastre ! Orice credincios ar vrea să păstreze o amintire vie a ceea ce s-a petrecut în acea zi de mare sărbătoare pentru comunitatea noastra ! Este un eveniment deosebit, unic in viata unui lacas de cult si al unei comunitati. La sfârşitul slujbei, toată lumea a avut voie să intre şi să se închine în altar, ceea ce se întâmplă doar în această zi a sfinţirii bisericii. După aceea NIMENI (nu doar femeile) nu mai are voie să intre, în afară de preot şi cel care primeşte binecuvântare de a face o treabă acolo.Am participat si eu prima data la sfintirea bisericii noastre !Multumim Preotului Dutia Nicolae !Fotografiile sunt liuate de pe internet !

07 Decembrie 2015
Biserica din Arini a fost sfintita


Înaltpreasfinţitul Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului, a sfinţit sâmbătă, 5 decembrie, Biserica `Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Parohia Arini, Protopopiatul Rupea. Sărbătoarea parohiei a adunat credincioşi, fii ai satului şi oaspeţi din alte comunităţi.
Pentru comunitatea din Arini, ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae a fost o zi deo­sebită. După mai bine de opt ani de trudă, biserica din sat a fost târnosită în această zi de IPS Mitropolit Laurenţiu, încununându-se, astfel, toate lucrările de renovare, reamenajare şi înfrumuseţare din interiorul locaşului de cult. Biserica `Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Arini a fost ridicată în perioada 1928-1932 de credincioşii din Şercaia şi a fost sfinţită prima dată de Mitropolitul Nicolae Bălan, în noiembrie 1932. În anul 2007, IPS Mitropolit Laurenţiu a binecuvântat lucrările începute în anul 2000 şi i-a îndemnat la acea vreme pe parohul Adrian Nicolae Duţia şi pe credincioşi să continue lucrarea de înfrumuseţare a bisericii lor. Astfel, în ultimii ani s-a renovat complet exteriorul, s-au schimbat ferestrele şi uşile împărăteşti, s-a schimbat pardoseala interioară şi s-a refăcut masa Altarului.
Împreună cu un sobor de pre­oţi şi diaconi, din care au făcut parte pr. conf. univ. dr. Daniel Buda, protopopul de Rupea Alexandru Petrica şi alţi slujitori ai sfintelor altare, IPS Mitropolit Laurenţiu a târnosit locaşul de cult cu Sfântul şi Marele Mir, a reînveşmântat Sfânta Masă şi a sfinţit pictura restaurată.
A urmat Sfânta Liturghie, la care mulţi dintre credincioşi au primit împărtăşania cu Trupul şi Sângele Mântuitorului Iisus Hristos. La finalul slujbei religioase, parohul Adrian Nicolae Duţia a fost hirotesit iconom stavrofor, ca semn de apreciere a întregii activităţi pastorale şi misionare. Deputatul Mihai-Aurel Donţu şi Dan-Ioan Cristolovean au primit distincţia `Crucea Şaguniană pentru laici”. Adunarea şi Consiliul parohial, Consiliul local şi primarul comunei Măieruş, Nistor Boricean, precum şi mai mulţi binefăcători au primit acte de cinstire din partea ierarhului.

Dragoste şi jertfă

În cuvântul de învăţătură, IPS Mitropolit Laurenţiu a explicat credincioşilor rânduiala târnosirii unei biserici şi i-a felicitat pe credincioşi şi pe reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene pentru eforturile depuse la înfrumuseţarea locaşului de cult. Ierarhul i-a îndemnat pe credincioşi să urmeze calea duhovnicească a Postului Crăciunului: `Dacă astăzi avem îngăduinţa de a intra cu toţii în Sfânta Sfintelor, să mergem la casele noastre cu bucuria împlinirii că ne-a ajutat Dumnezeu să fim părtaşi unei lucrări unice şi că dragostea noastră exprimată prin jertfa noastră spirituală şi materială, care a contribuit la împlinirea acestei sărbători, a fost primită de Domnul nostru Iisus Hristos”.
Parohul Adrian Nicolae Duţia i-a mulţumit la final ierarhului, oaspeţilor şi tuturor binefăcătorilor. Părintele Duţia i-a oferit în dar ierarhului o icoană, iar mai apoi credincioşii au intrat în Sfântul Altar pentru a se închina şi a cinsti moaştele Sfântului Ierarh Andrei Şaguna, Mitropolitul Transilvaniei, aduse într-o raclă de la Catedrala Mitropolitană din Sibiu.
Sursa:
Ziarul Lumina, Editia de Transilvania
                 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text