Cheese cake low carb cu zmeura si nuca de cocos
Multi dintre voi m-au rugat adeseori sa le spun ce pot manca daca au pofta de dulce.
De multe ori, dietele esueaza pentru ca oamenii se intorc la obiceiurile vechi, iar dulciurile sunt poate cea mai mare greseala nutritionala.
Deci, ce putem face atunci cand avem pofta de dulce si cam care ar fi solutia pe termen lung?
Exista la ora asta numeroase idei si numeroase metode sa facem fata poftei de dulce, iar una dintre acestea o reprezinta dulciurile low carb pe care ni le putem face in casa.
Aici avem o reteta extrem de simpla de facut – un Cheese cake low carb cu zmeura si nuca de cocos. NU ARE PICATURA DE ZAHAR.
Acest tort are doar 6 ingrediente: nuca de cocos, unt 82% grasime bio, branza de vaci 20% grasime bio, doua oua bio, zmeura si gelatina.  SE POT FOLOSI SI VARIANTE NON – BIO. Va iesi la fel de bun.
Blatul contine doar doua ingrediente importante: NUCA DE COCOS si UNT – dar trebuie sa fie un unt de calitate, de prefat 82% grasime, de preferat bio.
-12kg cu dieta keto
Aceste doua ingrediente se omogenizeaza bine de tot.  Gasiti acest unt 82% peste tot, dar este cel mai rezonabil ca pret in supermarketuri sau hipermarketuri.
Compozitia – branza de vaci – 500 grame ( exista numeroase sortimente, in cazul asta s-a folosit o branza de calitate, bio, 20% grasime – dar sunt si non bio – pretul este similar ) si doua oua ( si acestea de preferat bio ) care se amesteca pana la omogenizare.
Fara picatura de zahar.
Singurul gust dulce vine din zmeura si cocos.
Aceia care doresc sa fie mai dulce pot pune zahar bazat pe stevia sau stevia lichida in compozitie, DUPA GUST. Nu e foarte greu de nimenir doza potrivita, dar trebuie sa fiti atenti. Uneori indulceste prea tare.
In cazul asta, fara pic de zahar sau stevie, nu a fost foarte dulce, dar este acceptabil.