SOAREnDAR !

...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult!

Poezii Felicia Feldiorean - Colaj

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua!

miercuri, 24 februarie 2016

S-a întâmplat în 24 februarie…
- Pe vremuri, la această dată oamenii ţineau sau făceau "Dragobetele" (sărbătoarea era şi mai este numită şi "Ziua îndrăgostiţilor", "Cap de primăvară" sau "Logodnicul păsărilor").
- 45: Începutul Calendarului iulian.
- 303: Împăratul roman Diocletian publică edictul prin care se începe persecuţia creştinilor în Imperiul Roman de Răsărit.
- 1340: Prima menţiune documentară a Târgului Siret
- 1463: S-a născut Giovanni Pico della Mirandola, umanist italian.
- 1538: Tratatul de pace de la Oradea, prin care se pune capăt luptelor dintre Ioan Zapolya şi Ferdinand de Habsburg pentru stăpânirea Transilvaniei
- 1582: La această dată, Grigore al XIII-lea (Ugo Boncompagni), papă între anii 1572 şi 1585, a introdus, printr-o bulă papală, un nou calendar, care îi va purta numele şi care pune de acord anul ecleziastic cu anul astronomic.
- 1619: S-a născut la Paris pictorul Charles Le Brun (Lebrun).A fost un decorator de interior de mare geniu, dar si un pictor de clasa. A proiectat cea mai mare parte a statuilor de la palatul Versailles, mobila, tapiseria, argintaria si covoarele. Ornamentele realizate in stil baroc, de catre Lebrun, au dominat arta franceza de-alungul a doua generatii. S-a nascut in Franta, la Paris, intr-o familie de artisti. A studiat la Paris si Roma, unde a lucrat sub atentia clasicistului francez Nicolas Poussin. Revenit la Paris, in anul 1646, Lebrun a inceput sa dezvolte treptat stilul clasic, prinzand gustul pentru drama, naturalism si decorare. In anul 1648, impreuna cu ministrul Finantelor (Jean-Baptiste Colbert) si altii, a ajutat la infiintarea Academiei Regale de Pictura si Sculptura. Lebrun a pictat fresce in aproape toate castele Frantei, inclusiv in Louvre. Pentru ca a depasit asteptarile regelui Louis XIV atunci cand a realizat tabloul “Alexander si Familia lui Darius” (1661, Louvre - Paris), Lebrun a fost numit primul pictor regal si a fost innobilat (1662). Un an mai tarziu Lebrun a devenit directorul Fabricii Regale de tapiterie si piese de mobilier Gobelin, multe dintre lucrarile realizate in aceasta perioada, aici, fiind proiectate de el. Din anul 1679 si pana in 1684 a condus decorarile din Palatul Versailles (Scara Ambasadorului, Sala cu Oglinzi si a schitat design-ul pentru gradini).
- 1664: S-a născut Thomas Newcomen, inginer englez.Thomas Newcomen (24 februarie 1664 - 5 august 1729) a fost un inginer englez, inventator al unui sistem de pompare a apelor din mine.
- 1704: A murit Marc-Antoine Charpentier, compozitor francez de muzică barocă (n. 1643)
- 1711: Premiera, la Londra, a operei Rinaldo de Georg Friedrich Händel, prima operă italiană scrisă pentru stagiunea londoneză
- 1751: S-a născut Nicolae Stoica de Haţeg, istoriograf şi traducător; întemeietor al istoriografiei bănăţene (autor al "Cronicii Banatului") (m. 1833).
- 1870: S-a născut Izabela Sadoveanu-Evan, critic literar şi traducătoare. Directoare a Şcolii Normale „Elena Doamna” din Capitală, a organizat Şcoala de Puericultură şi Educatoare; cu o certă vocaţie de pedagog, a propagat, alături de Vladimir Ghidionescu, Gheorghe Bogdan-Duică ş.a., principiile şcolii active şi ale pedagogiei experimentale; a activat în mişcarea socialistă; delegată a României în Biroul Internaţional al Muncii (m. 1941)
- 1786: S-a născut Wilhelm Grimm, filolog şi folclorist german.
- 1788: S-a născut Johan Christian Dahl, pictor norvegian. Johan Christian Dahl (Johan Christian Klausson Dahl, I.C. Dahl sau J.C. Dahl) ( d. 14 octombrie 1857) a fost un pictor norvegian.A fost primul pictor norvegian de talie europeană în pictura artistică, şi totodată unul dintre intemeietorii stilului tipic norvegian de artă naţional-romantică care a apărut în Norvegia la începutul secolului al XVIII-lea.I.C. Dahl s-a născut la Bergen ca fiu de pescar. Intenţiona să devină pictor decorator, dar când i-a fost descoperit talentul, s-au adunat bani pentru ca să poată fi trimis la studii, eventual ajungând la Universitatea din Copenhaga.După ce şi-a făcut un nume la Copenhaga s-a mutat la Dresda, unde a devenit profesor la Academia de Arte Plastice".Dahl este considerat drept „părintele peisagiştilor norvegieni”.
- 1810: A murit Henry Cavendish, fizician şi chimist britanic; a descoperit hidrogenul, în 1766, şi a realizat sinteza apei, în 1784. Henry Cavendish (n. 10 octombrie 1731 – d. 24 februarie 1810) a fost fizician şi chimist englez. Este cunoscut în special pentru descoperirea hidrogenului, în 1766, a sintezei apei, în 1784, şi a celebrului experiment omonim experimentul Cavendish, din anii 1797 - 1798, în care savantul englez a măsurat forţa de atracţie dintre două mase suspendate cu ajutorul unei balanţe de torsiune, iar ca rezultante derivate a putut calcula, pentru prima dată, constanta atracţiei universale şi masa Pământului.
- 1815: A murit inventatorul american Robert Fulton, pionier în domeniul propulsiei cu aburi; a construit şi experimentat o serie de maşini şi prima navă, practic utilizabilă, acţionată de un motor cu aburi (Clermont/1807), cu care a călătorit de la New York la Albany, pe fluviul Hudson (n. 1765)
- 1821: Mihail Şuţu, domnul Moldovei, solicită ţarului Alexandru I trimiterea unui corp de oaste pentru a face faţă eteriştilor care conduşi de Alexandru Ipsilanti trecuseră Prutul, la 22 februarie 1821
- 1836: S-a născut Winslow Homer, pictor american. La inceputul Razboiului Civil in 1861, Homer lucra ca grafician la publicatia Harper's Weekly, devenind ulterior corespondent pentru revista. In locul scenelor de lupta, Homer a ales sa picteze viata soldatilor obisnuiti, asa cum era intre lupte. Dupa razboi, Homer a reluat ca tematica peisajele rurale si de coasta, ca in pictura in ulei "Breezing Up (A Fair Wind)". A ales ca subiecte si ocupatiile obisnuite ale femeilor sau scene din copilarie, in picturi sau gravuri. Homer a parasit SUA si a ajuns in Anglia, unde a trait pentru doi ani intr-un mic sat de pescari, Cullercoats. In timpul petrecut acolo subiectele preferate au fost inspirate de viata grea a pescarilor, opere realizate cu o anumita seriozitate. Homer s-a intors in SUA si s-a stabilit in Prout's Neck, Maine. Urmatorii ani si i-a petrecut pictand, subiectele fiind lupta omului cu marea care ii asigura existenta, dar ii putea aduce si moartea. Din 1884, Homer a inceput sa calatoreasca in zone mai calde, tropicale, precum Bahamas, Cuba, Florida. Acuarelele lui indraznete, compozitiile in culori puternice erau o schimbare in directia sa artistica.
In ultimul deceniu de viata Homer a pictat mult mai putin, desi operele realizate atunci se numara printre cele mai ambitioase si complexe creatii din cariera sa. Terminata cu un an si jumatate inainte de moartea artistului, "Right and Left" (1909) este ultimul sau tablou important, fiind in egala masura o scena de vanatoare si o imagine simbolica a vietii si mortii. Tabloul infatiseaza un vanator care impusca doua rate, fiind semnificativ pentru complexitatea creativa a artistului, care folosea cele mai variate surse de inspiratie, de la arta japoneza la imagini populare cu vanatoare.
- 1841: S-a născut John Philip Holland.John Philip Holland ( 12 august 1914) a fost inginerul care a dezvoltat primele submarine pentru US Navy, Royal Navy şi pentru marina imperială japoneză. Este considerat ca una dintre personalităţile cele mai marcante ale epopeii submarinelor.
- 1842: S-a născut Arrigo Boito, compozitor, poet italian. Arrigo Boito (de fapt Enrico Giuseppe Giovanni Boito, n. 24 februarie 1842 la Padova; d. 10 iunie 1918 la Milano) a fost un compozitor şi scriitor italian, cunoscut mai ales ca libretist şi compozitor al operei Mefistofele.Enrico Boito a contribuit la refacerea sau scrierea unor librete de Giuseppe Verdi („Simon Boccanegra”, „Otello”, „Falstaff”).Înflăcărat de ideile şi muzica lui Richard Wagner, Boito traduce în italiană operele acestuia: „Rienzi” şi „Tristan şi Isolda”.
- 1846: S-a născut compozitorul şi dirijorul italian Luigi Denza (m. 1922)
- 1856, 24.II / 7.III: Înfiinţarea Facultăţii de Drept din Iaşi.
- 1866, 24.II / 8.III: S-a născut fizicianul rus Piotr Lebedev; cercetări în domeniile opticii, acusticii şi magnetismului (m. 1912)
- 1870, 24.II / 8.III: S-a născut Izabela Sadoveanu-Evan, critic literar şi traducătoare; directoare a Şcolii Normale "Elena Doamna" din Capitală, a organizat Şcoala de Puericultură şi Educatoare; cu o certă vocaţie de pedagog, a propagat, alături de Vladimir Ghidionescu, Gheorghe Bogdan-Duică ş.a., principiile şcolii active şi ale pedagogiei experimentale; a activat în mişcarea socialistă; delegată a României în Biroul Internaţional al Muncii (m. 1941)
- 1870: S-a inaugurat, în prezenţa domnitorului, noua clădire a Monetăriei Statului, de pe Şoseaua Kiseleff nr.3, unde s-au bătut primii Caroli de aur (20 de lei), cu efigia lui Carol I, realizată de gravorul Kullbrich
- 1885: S-a născut amiralul american Chester Nimitz.Chester William Nimitz (d. 20 februarie 1966) a fost un amiral american, unul dintre principalii comandanţi militari americani din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.La bordul navei sale, USS Missouri, a fost semnat la 2 septembrie 1945 actul capitulării Japoniei.Chester W. Nimitz, a fost un texan de origine germană, fiul lui Chester Bernhard şi Anna (Henke) Nimitz..
- 1885: S-a născut Stanislaw Ignacy Witkiewicz (cunoscut şi sub numele de "Witkacy") , dramaturg, romancier, eseist şi pictor polonez (m. 1939)
- 1895: S-a născut Vasile Al-George, poet, publicist şi traducător (mai ales din literatura maghiară) (m. 1960)
- 1923: A murit Edward Williams Morley, chimist şi fizician american (n. 1838) cunoscut în primul rând pentru colaborarea cu Albert Michelson şi ulterior cu Dayton Miller în realizarea experienţei Michelson-Morley, experienţă care a infirmat teoria eterului universal şi a condus la elaborarea teoriei relativităţii de către Albert Einstein.
- 1926: S-a născut Ovidiu Cotruş, eseist şi critic literar (m. 1977)
- 1929: S-a născut actriţa Marga Barbu (m. 2009).
- 1932: S-a născut Eugen Cizek, istoric al literaturii şi culturii Antichităţii, abordate din perspectivă modernă. Eugen Cizek (d.16 decembrie 2008,Bucureşti) a fost un istoric şi filolog român, specialist în filologie clasică, profesor universitar la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, din cadrul Universităţii din Bucureşti, autorul unor studii ce privesc literatura latină, între care remarcabilă este Istoria literaturii latine.Prin vastitatea operei sale, publicată la cele mai mari edituri din străinătate, Eugen Cizek se înscrie în rândul celor mai mari profesori români de Limbi Clasice (Latină cu precădere) din perioada postbelică. În 1955 absolvă Facultatea de Litere specializarea filologie clasică la Universitatea din Bucureşti. În 1968 devine doctor în ştinţe filologice la aceeaşi universitate iar apoi docteur-ès-lettres a Universităţii din Lyon II. A fost ales membru al Academiei de Ştiinţe, Litere şi Arte din Lyon, al Société des Études Latines din Paris şi, mai târziu, membru corespondent al Academiei din Barcelona. În 1982 este distins cu premiul ADELF al Asociaţiei Scriitorilor din Paris şi, tot în acelaşi an, Academia Română îi acordă Premiul Timotei Cipariu. Se stinge la Bucureşti, la vârsta de 77 de ani.
Lucrări
Epoca lui Traian. Împrejurǎri istorice şi probleme ideologice, Editura ştiinţifică şi enciclopedicǎ, Bucureşti 1980,
Structures et idéologie dans "Les vies des douze Césars" de Suétone, (cu bibliografie pentru Gaius Suetonius Tranquillus), Les Belles Lettres, Paris 1977,
Néron, Fayard, Paris 1982,
Secvenţă Romană, Editura Politică, 1986,
Evoluţia romanului antic, Editura Univers, Bucureşti, 1987
Mentalités et institutions politiques romaines, Fayard, Paris 1990,
L'empereur Aurélien et son temps, Les Belles Lettres, Paris 1994,
Histoire et historiens à Rome dans l'antiquité, Presses Univ. de Lyon, Lyon 1995,
Mentalităţi şi instituţii romane, Bucureşti, Editura Globus, 1998
Istoria literaturii latine vol. I+II, Editura Corint, 2003, ISBN 973653412X
L'empereur Titus, Paideia, Bucureşti 2006, ISBN 973-596-318-3
Petroniu,Satyricon,traducere, postfaţă şi note de Eugen Cizek, Paideia, Bucureşti, 2003
- 1939: A murit Elena Alexandrina Bednarik, pictoriţă româncă (n. 1883) Elena Alexandra Barabaş Bednarik (n .19 aprilie 1883 ,Bucureşti- d .Mogoşoaia)- a fost o pictoriţă şi decoratoare româncă,profesoară de desen ,soţia pictorului acuarelist Ignat Bednarik. Membră a Cenaclului Idealist . Absolventă a Scolii Naţionale de Arte din Bucureşti,în 1911 . Elena Alexandra Barabaş a fost profesoară de desen şi pictură la liceele :„Principesa Elena ”din Braşov, «Domniţa Ileana” şi Notre-Dame din Bucureşti . A ţinut cursuri de stilizare ,desen şi pictură la Academia Liberă a soţilor Bednarik ,în Bucureşti ,Calea Victoriei nr.162,unde i-a avut elevi pe :Ion Şahidian ,Maria Bănică,Cornelia Pillat . A semnat majoritatea lucrărilor sale cu numele - Helene Bednarik
- 1939: S-a născut Richard Oschanitzky, compozitor român (d. 1979)
- 1940: Hitler aproba directiva operativa referitoare la atacarea Frantei, Belgiei si Olandei.
- 1942: Inaugurarea postului de radio american Vocea Americii
- 1944: A fost dat în folosinţă edificiul proiectat de arhitectul Emil Călinescu, în care aveau să funcţioneze Biblioteca şi Muzeul armenesc; din 1964 în clădire a funcţionat Casa de cultură a sectorului 1 şi apoi o secţie a Bibliotecii municipale; după 1990 edificiul a fost redat comunităţii armene din Bucureşti, care a amenajat, la parter, o bibliotecă cu circa 15.000 de volume (cu numeroase cărţi rare), iar la etaj, Muzeul eparhial armenesc, conţinând obiecte de cult şi de artă (în Muzeu se află o Biblie în limba armeană tipărită la Amsterdam, în 1666, unul dintre puţinele exemplare păstrate în lume)
- 1945: Guvernarea Rădescu. A avut loc, la Bucureşti, o violentă demonstraţie, în cursul căreia grupuri de agitatori bolşevici au deschis focul asupra armatei şi a demonstranţilor. Acest eveniment a permis ca A.I.Vâşinski, ministrul adjunct de Externe al URSS şi preşedinte al Comisei Aliate de Control pentru România, să impună, prin forţă, guvernul Groza
- 1948: Demiterea abuzivă a lui Lucreţiu Pătrăşcanu din funcţia de ministru al Justiţiei; demiterea a fost urmată de arestarea, judecarea şi executarea lui Pătrăşcanu (în Penitenciarul Jilava, în aprilie 1954). Prin lege a fost desfiinţată Adunarea Deputaţilor, a fost convocată Marea Adunare Naţională iar puterea legislativă a trecut asupra Guvernului
- 1953: A murit Mihai Popescu, actor român (n. 1909).
- 1955: S-a născut Steven P. Jobs, fondator Apple Inc, vizionar, inventator şi om de afaceri.
- 1955: S-a născut Alain Prost, fost pilot de Formula 1 francez, cvadruplu campion mondial.Alain Prost (n. 24 februarie 1955) este un fost pilot de Formula 1, cvaduplu campion mondial în acest sport, câştigând titlul mondiale în 1985, 1986, 1989 şi 1993.Între 1997 şi 2001 a condus propria sa echipă de Formula 1, Prost.
- 1960: A început procesul intentat pentru crimă de uneltire contra ordinii sociale unor intelectuali acuzaţi că au citit şi răspândit operele lui Mircea Eliade; principalii inculpaţi erau Constantin Noica, Constantin Dinu Pillat, Al. O. Teodoreanu şi Nicolae Steinhardt
- 1975: Trupa rock Led Zeppelin lansează dublul album Physical Graffiti. Physical Graffiti a fost un succes critic şi comercial; albumul a primit 16 discuri de platină numai în Statele Unite fiind considerat unul dintre albumele definitorii ale grupului Led Zeppelin. În 2003 albumul a fost clasat pe locul 70 în Lista celor mai bune 500 de albume ale tuturor timpurilor stabilită de revista Rolling Stone.
- 1983: A murit Sir Adrian Boult, dirijor englez (n. 1889)
- 1981: Palatul Buckingham anunţă logodna Prinţului de Wales cu Lady Diana Spencer
- 1987: În urma meciului de la Monte Carlo, cu Dinamo Kiev, câştigătoarea Cupei Cupelor în 1986, echipa de fotbal Steaua Bucureşti, a cucerit Supercupa Europei
- 1997: A murit violonistul Ion Voicu; in perioada 1972-1982 a fost director al Filarmonicii “George Enescu” din Bucuresti; (n.08.10.1923).
- 2008: Este ales preşedinte al Cubei, Raul Castro, succede astfel fratelui său Fidel Castro.
 24 februarie1955: S-a născut Steven P. Jobs, fondator Apple Inc, vizionar, inventator şi om de afaceri.Steven Paul Jobs (d. 5 octombrie 2011) a fost cofondatorul şi CEO-ul (directorul general) al firmei Apple Computer, precum şi CEO al firmei Pixar, până la achiziţia acestui studio de animaţie de către compania Disney. A fost cel mai mare acţionar al companiei Disney şi membru în consiliul de directori ai Disney. Jobs este considerat ca fiind unul dintre cele mai influente personaje atât din industria calculatoarelor cât şi în industria divertismentului. Cariera în afaceri a lui Jobs a contribuit la formarea mitului întreprinzătorului inteligent şi individualist din Silicon Valley care este preocupat de designul produsului şi importanţa crucială pe care o are aspectul estetic al produsului în cucerirea clienţilor. Munca sa de dezvoltare de produse care sunt atât funcţionale cât şi elegante i-au adus o reputaţie la care mulţi admiratori fac referinţă. Împreună cu cofondatorul Apple Steve Wozniak, Jobs a ajutat la popularizarea calculatorului personal spre sfârşitul anilor '70. La începutul anilor '80, încă lucrând la Apple, Jobs a fost unul dintre primii care a sesizat succesul comercial pe care interfeţele grafice operate prin intermediul mouse-ului îl pot avea. În 1985, după ce a pierdut lupta pentru putere cu consiliul de directori ai companiei Apple, Jobs a fondat NeXT, o companie care dezvolta o platformă de computere specializată în învăţământul superior şi piaţa oamenilor de afaceri. Achiziţia firmei NeXT în anul 1997 de către Apple l-a adus înapoi pe Jobs la compania pe care o fondase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text