SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

vineri, 15 iulie 2016

Născuti azi

14 Iulie Rac - Ziua povestitorului convingator
Nativii zilei de 14 iulie sunt persoane convingatoare. Atunci cand nu castiga increderea celorlalti prin imaginea lor verosimila si corecta, ei vor induce aceasta incredere in mod magic, doar prin farmecul lor. Anumiti nativi ai acestei zile inspira incredere chiar de la prima intalnire.
Altii, vor castiga inimile celorlalti prin intermediul contradictiei precise, recurgand chiar la o abordare auto-depreciativa. Acele persoane nascute pe 14 iulie care ii impresioneaza pe ceilalti prin faptul ca sunt conservatori sau chiar lipsiti de excentricitate, pot fi foarte credibile datorita imaginii obiective si profesionale pe care o proiecteaza.
Cel mai minunat lucru legat de puterile de seductie ale nativilor zilei de 14 iulie este ca ei isi pot exercita magia in zona inconstientului. Chiar si cei care isi dau seama ca sunt cuceriti de nativi vor fi de acord cu aceasta, considerand ca este vorba de o experienta neinsemnata.
Acest lucru este posibil si pentru ca nativii nu se joaca de-a seductia doar de dragul seductiei, ci pentru a-i lumina pe ceilalti in anumite privinte. Majoritatea celor nascuti pe 14 iulie sunt stapani pe profesia lor din punct de vedere tehnic, sunt indemanatici si chiar pot conduce corespunzator, fapt ce este remarcabil.
Povestile lor sunt fascinante si credibile in acelasi timp. Insa, exista si cazuri in care se dovedesc lipsiti de scrupule si pot chiar comite crime, chiar daca sunt descoperiti. Daca sunt cinstiti, personalitatile lor fermecatoare reprezinta marca valorii reale a produsului sau serviciului pe care il promoveaza.
Din nefericire, cei nascuti astazi sunt foarte greu de citit si pot starni suspiciunile celorlalti deoarece sunt cazuri in care vor parea prea buni pentru a fi reali. In ciuda acestui farmec, a increderii si a bunei dispozitii generale, cei nascuti astazi intra periodic intr-o depresie profunda, aparent din motive lipsite de temei. Pentru cei care privesc indeaparoape problema, nativii zilei de 14 iulie afiseaza o unda de tristete ce are rolul de a-i face mult mai atractivi si mai umani.
In momentul in care nativii zilei de 14 iulie sunt singuri, ei se vor afunda in zonele profund tulburate ale personalitatii lor, zone prea putin vizibile din exterior. Ei sunt in stransa legatura cu cotloanele intunecate ale sufletului omenesc si vor fi stapaniti de aceste insusiri sufletesti de-a lungul vietii lor.
Deoarece oamenii au tendinta de a-i admira si de a aprecia in mare masura ceea ce spun, nativii zilei de 14 iulie ar trebui sa fie foarte convinsi de adevarul declaratiilor si sfaturilor pe care le dau. Fictiunea nu trebuie sa se confunde total cu fantezia.
Deoarece au un fel anume de a fi, cei nascuti pe 14 iulie sunt capabili sa atraga un mare auditoriu si pot folosi necorespunzator magnetismul lor personal. Astfel, ii pot induce in eroare pe ceilalti, dar numai atunci cand intentioneaza sa faca acest lucru.
Talentul lor pentru crearea unor iluzii credibile este extrem de dezvoltat si nu vor depune prea mult efort pentru a realiza acest lucru. Nativii care nu se inteleg pe ei insisi isi pot folosi gresit influenta si ii pot manipula pe ceilalti fara sa vrea. Din acest punct de vedere, ei pot deveni periculosi in relatia cu cei implicati.
SFATURI: Recunoaste si stapaneste puterile proprii de seductie. Cand reusesti acest lucru, foloseste-le in serviciul fortelor constructive superioare. Efectul tau asupra celorlalti este in conformitate cu ceea ce esti tu in realitate. Desi te vei dezvolta fiind constient de latura ta intunecata, urmeaza calea cea buna.
PUNCTE FORTE:
Fascinant
Convingator
Seducator
PUNCTE SLABE:
Inselator
De neincredere
(Eva.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text