SOAREnDAR !

...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult!

Poezii Felicia Feldiorean - Colaj

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua!

joi, 11 august 2016


Însoţită de consulul al României la Montreal, Tatiana se întoarce acasă, la Lupeni


“Lângă inimă îmi stai,
Catalin si Mecena Zanet Stelian
Cum stăteai cândva în Rai,
Domnul, fără să m-aştept
M-a ochit cu tine-n piept
Şi de-atunci în piept te simt
Ca pe-un glonte de argint,
Iadul despărţit de Rai,
Lângă inimă îmi stai!” – Victor Socaciu
Catlin si Victor Socaciu
Duminică, 7 august, s-au împlinit 7 ani de când mult apreciata cântăreaţă folk şi poetă Tatiana Stepa, din Lupeni, cântă în Ceruri. Fiul său Cătălin a comemorat-o la Bucureşti, într-un spectacol pe măsura valorii mamei sale…
De şase ani, la iniţiativa omului de afaceri şi a susţinătorului neobosit al culturii, Zanet Stelian a iniţiat, aici, acasă la ea, Festivalul de muzică folk “Tatiana Stepa” şi din 2010, i-au stat alături în organizare Cristian Pustai şi Cătălin Stepa. Doar prima ediţie a avut loc în oraşul natal al Tatianei, Lupeni, la Pub Valahia, iar de atunci a găzduit-o Petroşaniul. Primăria Petroşani a pus la dispoziţie gratuit sala Casei de Cultură “Ion Dulămiţă”, la fel directorul Teatrului Dramatic “I.D.Sîrbu”, Nicoleta Lucreţia Bolca, a pus la dispoziţie sala de spectacole, în 2015.
Mulţi artişti ai folk-ului au dat spectacole gratuit venind în susţinerea fiului Tatianei şi a organizatorilor, în amintirea ei preţioasă.
Mai mult, Tatiana Stepa este Cetăţean de Onoare al municipiului Petroşani…
“Anul acesta, a VI-a ediţie a Festivalului “Tatiana Stepa” şi va avea loc, acasă, la Lupeni. Noul primar Cristian Resmeriţă l-a contactat pe Cătălin Stepa. S-au alocat pentru festival 50 milioane lei, plus promovare şi sala Palatului Cultural Lupeni, gratuit, ceea ce este extraordinar. Personal, îi multumesc tânărului primar şi consiliului. Dar, mai am o mare dorinţă în ceea ce o priveste pe Tatiana Stepa, cea care o fost şi este apreciată de întreaga ţară, de o parte a ţărilor Europei şi care este la fel de apreciată şi iubită de oamenii de cultură. Gândiţi-vă că a doua ei familie a fost cea a soţilor Romulus şi Ileana Vulpescu, a fost privighetoarea Cenaclului Flacăra şi a lui Adrian Păunescu… Tatiana este Cetăţean de Onoare al municipiului Petroşani şi tare aş vrea să fie şi cetănean de onoare al locului în care s-a născut – Lupeni” – a declarat Zanet Stelian, filantropul frumosului, cel care a reînfiinţat în Valea Jiului o instituţie neoficială a mecenatului.
Din vorbă în vorbă am aflat că va fi prezent, la aducerea Tatianei Stepa acasă, la Lupeni, consulul general al României la Montreal, Victor Socaciu. De precizat că Victor Socaciu, cunoscutul cantautor folk, a fost mereu aproape de Cătălin Stepa după ce mama sa a părăsit această lume.
mama si fiu - Stepa
“Sunt plăcut surprins! Am fost contactat de Primăria Lupeni şi atât de bine erau organizaţi, încât fiecare dintre cei însăcinaţi probabil cu acest eveniment mi-a spus ce avem pus la dispoziţie şi când, şi cum se va desfăşura Festivalul “Tatiana Stepa”, partea ce ţine de Primărie. Festivalul va avea loc pe data de 27 august 2016, începând cu ora 18,00, la Palatul Cultural Lupeni. În prima parte, vor concerta tinerii noştri folk-işti, apoi Dinu Olăraşu, Florentin Budea, eu şi Victor Socaciu. Este a doua oară când Socaciu concertează în Valea Jiului, prima dată a fost la “Valahia”, în Lupeni. Vine în ţară la sfârşitul lui august şi a confirmat paticiparea la Festival. Da, ne vedem de câte ori avem ocazia. Mă repet, sunt plăcut surprins de Cristian Resmeriţă, eu neavând nici un contact cu el până acum…” – a spus Cătălin Stepa, fiul Tatianei Stepa, la rândul său un apreciat interpret şi versificator al muzicii folk.
„Pot să spun că pierdem poate cea mai tragică voce pe care a avut-o folkul românesc. Tragicul vocii ei ne va lipsi de acum înainte. Este una dintre marile personalităţi feminine pe care o pierdem şi pe care o regretăm toţi. Era un caracter puternic. Deşi moare tânără, lasă în urmă o cariera frumoasă şi o arhivă de cântece de mare sensibilitate, cu o încărcătură emoţională unică, cum numai vocea ei a putut să transmită marelui public „ – a spus Victor Socaciu, la moartea Tatianei Stepa, în august 2009.
Tatiana

“Vă las toate ce-au fost bune,
Dar şi cele ce n-au fost
Vă las tot ce nu pot spune
Nu mai are niciun rost
Vă las dragostea pierdută
Şi tot chinul de apoi
Gura mea nu mai sărută,
Vă las dorul meu de voi
Dar vă las şi bucuria
Şi tot cerul meu de stele
Vă las singura avere,
Vă las cântecele mele
Vă las drumul către lună
Şi copacii mei stingheri
Vă las lupta mea nebună
Pentru viaţă până ieri
Vă las lacrima cu care
Am dormit la căpătâi
Vă las nopţile amare
Şi lumina mea dintâi
Dar vă las şi bucuria
Şi tot cerul meu de stele
Vă las singura avere,
Vă las cântecele mele
Vă las gândul de pe urmă
Să vă apere mereu
Vă las iarba, cerul, marea,
Vă las tot ce am fost eu
Vă las sufletul în palme,
Azvârliţi-l printre fragi
Şi iertaţi-mi voi povara,
Toţi cei care mi-aţi fost dragi
Căci vă las şi bucuria
Şi tot cerul meu de stele
Vă las singura avere,
Vă las cântecele mele”.
– Tatiana Stepa, “Cântec pentru prieteni”
tatiana stepa Sursa: http://www.avantulliber.ro/2016/08/09/insotita-de-consulul-al-romaniei-la-montreal-tatiana-se-intoarce-acasa-la-lupeni/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text