SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

vineri, 2 septembrie 2016



Fecioara - Ziua atitudinii profesioniste
Nativii zilei de 2 septembrie nu sunt impunatori sau prezentabili. Ei urasc ipocrizia si dispretuiesc orice fel de pretentii. Rareori vor cauta scuze pentru munca sau comportamentul lor. De asemenea, au putin timp la dispozitie pentru a demonstra analitic explicatiile si motivele lor, preferand sa lase faptele sa vorbeasca de la sine. Nativii zilei de 2 septembrie nu doresc decat sa isi vada de treaba lor si pot deveni dependenti de munca.
Din nefericire, in cazul unui esec sau a unei caderi nervoase, cei nascuti astazi nu au intotdeauna resursele interioare necesare pentru a face fata evenimentelor sau pentru a schimba cursul lucrurilor. De asemenea, au tendinta de a reactiona exploziv cand sunt criticati in mod nejustificat. In general, datorita acestor slabiciuni ei devin dependenti de un asociat de incredere sau de un membru al familie a carui opinie o respecta.
Majoritatea nativilor zilei de 2 septembrie prezinta un exterior modest si nu vor renunta la felul lor de a fi doar pentru a atrage atentia celorlalti. In cazul in care sunt dotati cu anumite talente, in general, in cariera lor vor alege o cale deja testata, cu un factor de risc scazut. Cei mai neobisnuiti dintre nativii zilei de 2 septembrie cauta situatii cu un anumit grad de periculozitate si agitatie. De obicei, insa, prefera sa le genereze ei insisi in loc sa se multumeasca doar cu experimentarea celor existente.
Viziunea despre lume a nativilor zilei de 2 septembrie tinde spre egalitatea oamenilor in societate. Cei nascuti astazi pot actiona rapid pentru a apara drepturile unei persoane obisnuite. Cand isi prezinta opiniile, ei vorbesc pe intelesul tuturor, urmarind sa fie intelesi de catre toti si evita orice urma de simulare. Nativii sunt impotriva egocentrismului, complicatiilor inutile sau limbajului prea sofisticat.
Nativii zilei de 2 septembrie afiseaza o mare simpatie pentru cei care au cu adevarat nevoie de ajutor sau sunt afectati de ghinion sau calamitati. In schimb, din nefericire, ei refuza de multe ori ajutorul celorlalti chiar daca au nevoie de el. De obicei isi suprima temerile si nesiguranta, iar acestea se vor acumula si, mai tarziu, vor iesi la iveala prin manifestari neasteptat de temperamentale.
Persoanele nascute pe data de 2 septembrie sunt destul de pricepute in domeniul finantelor, administrand in special proprii bani, care de obicei nu sunt prea multi. Orientati spre latura materiala, multi dintre cei nascuti pe 2 septembrie reprezinta tipul extrem de fizic. Ei sunt intr-o adevarata armonie cu obiectele si materialele folositoare si frumoase, recunoscandu-le valoarea si actionand ca atare.
In chestiunile sentimentale, persoanele nascute pe 2 septembrie pot fi destul de speciale atunci cand este vorba de dorintele lor. Ei vor prefera sa nu ajunga la nici un rezultat decat sa faca compromisuri in privinta asteptarilor lor. Se poate spune ca sunt chiar solicitanti cu partenerii si iubitii lor, ceea ce poate fi destul de nefast pentru ambele parti.
Indiferent de situatiile aparute in viata lor, nativii zilei de 2 septembrie se vor ghida dupa un cod al onoarei destul de rigid. Atunci cand se incheie o afacere si si-au dat cuvantul de onoare, nu exita nici o urma de ezitare, inselaciune sau incalcare a promisiunilor. In acest sens, ei sunt persoane pe care te poti baza, desi strictetea si lipsa lor de simpatie sau subtilitate ii poate descumpani uneori pe ceilalti. Ei trebuie sa isi aminteasca sa ramana deschisi, sa se distreze si sa se bucure de viata.
SFATURI: Invata sa iti echilibrezi sentimentele. Nu te multumi cu locul doi. Daca tu consideri ca o poti face, nu sta pe ganduri. Totusi, tine cont si de inspiratie. Nu munci doar de dragul de a munci. Impartaseste afectiunea celorlati.
PUNCTE FORTE:
Corect
Cinstit
Nepretentios
PUNCTE SLABE:
Decis
Temperamental
Exploziv
(Eva.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text