SOAREnDAR !

...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult!

Poezii Felicia Feldiorean - Colaj

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua!

marți, 14 martie 2017

Paul Surugiu ~ Fuego: Promo Turneul Naţional de Primăvară 2017 "LĂSAŢI-M...


Paul Surugiu ~ Fuego: Promo Turneul Naţional de Primăvară "LĂSAŢI-MI MUZICA!", 15 martie - 4 aprilie 2017 (Official Video HD)
"Dragii mei, iată că vă propun un nou turneu național! Unul aniversar de data aceasta, în care celebrez zece ani de turnee naționale pe scenele țării! „LĂSAŢI-MI MUZICA!” este despre mine și arta mea, despre voi, publicul meu și toate piesele pe care le-am lansat sau le-am cântat ori fredonat de când ne-am născut, este un omagiu adus artiștilor români și o feerie a primăverii în care ne vom delecta, pentru două ore, cu mesaje și emoții speciale. Ne vom aduce aminte de părinți, de acasă, vom pluti pe valurile iubirii, vom dansa, vom asculta, vom recita și vom lăsa cântecul să vorbească de la sine. Cred că e cazul să arătăm tuturor că e nevoie de muzica ușoară românească, trăgând un semnal de alarmă cu privire la melodicitate și mesaje, de care încă mai are nevoie publicul, chiar dacă mulți se grăbesc să le facă uitate. Oricum ar fi, lăsați-mi muzica!
Iată mai jos datele și locațiile în care artistul susţine spectacole:
15 martie ~ BÂRLAD, Teatrul “Victor Ioan Popa”, ora 19.00;
16 martie ~ ADJUD, Casa de Cultură „Tudor Vornicu”, ora 19.00;
17 martie ~ BACĂU, Ateneul Popular, ora 19.00;
18 martie ~ IAȘI, Casa de Cultură a Studenţilor, ora 18.00;
19 martie ~ FOCȘANI, Ateneul ”Mr. Gheorghe Pastia”, ora 19.00;
20 martie ~ GALAȚI, Teatrul Muzical „Nae Leonard”, ora 19.00;
21 martie ~ CONSTANȚA. Casa de Cultură a Sindicatelor, ora 19.00;
22 martie ~ BRAȘOV, Sala Reduta, ora 19.00;
23 martie ~ BUZĂU, Teatrul „George Ciprian”, ora 19.00;
24 martie ~ PLOIEȘTI, Filarmonica „Paul Constantinescu", ora 19.00;
25 martie ~ SIBIU, Sala Thalia, ora 20.00;
26 martie ~ ORADEA, Casa de Cultură a Sindicatelor, ora 20.00;
27 martie ~ SATU MARE, Casa de Cultură a Sindicatelor, ora 20.00;
28 martie ~ TIMIȘOARA, Sala Capitol, ora 20.00;
29 martie ~ ZALĂU, Casa de Cultură, ora 20.00;
30 martie ~ CLUJ, Casa de Cultură a Studenţilor, ora 20.00;
1 aprilie ~ DEVA, Teatrul de Artă, ora 20.00;
2 aprilie ~ CRAIOVA, Teatrul Naţional, ora 20.00;
3 aprilie ~ BUCUREȘTI, Teatrul Naţional, ora 20.00;
4 aprilie ~ SLATINA, Casa de Cultură a Sindicatelor, ora 20.00.
Bilete găsiți la casele de bilete ale fiecărei săli de spectacol, precum și în rețelele STARTICKETS.RO, BILETE.RO, MYSTAGE.RO, BLT.RO
https://www.bilete.ro/fuego-lasati-mi...
http://www.startickets.ro/index.php?s...
https://www.mystage.ro/bilete/fuego-l...
Pentru detalii suplimentare puteți accesa următoarele site-uri: www.fuegofuego.ro, www.artbyfuego.ro, fuegoromaniafanclub.blogspot.com, www.fanclubfuegoromania.com. Pe Fuego îl puteți găsi și pe FACEBOOK la Paul Surugiu Fuego Official, pe Art by Fuego și pe Familia Favorit.

Pentru noutăţi privind activitatea artistului accesaţi pagina oficială de facebook a artistului Paul Surugiu - Fuego https://www.facebook.com/paulsurugiuf...
Pentru informaţii privind activitatea artistului Paul Surugiu, materiale discografice, picturi, evenimente artistice şi alte noutăţi, accesaţi link-urile de mai jos:
- site-ul oficial ART by FUEGO: http://artbyfuego.ro/
- pagina de facebook: https://www.facebook.com/artbyfuego/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text