SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

joi, 29 iunie 2017

29 Iunie
Rac - Ziua visatorilor

Persoanele nascute pe data de 29 iunie au foarte multe visuri. Se poate spune ca principalul lor scop in vata este transpunerea acestor visuri in realitate. Aceste persoane au un talent ciudat de a gasi aplicatii practice ale fanteziilor lor.

Punand in practica aceste fanantezii, nativii fac cunoscute lumii intregi aptitudinile lor creative. Cei nascuti in aceasta zi sunt foarte atenti la dorintele celor din jur, incercand sa le indeplineasca. Ei sunt in acelasi timp persoane responsabile si visatoare.

Din fericire, cei nascuti in aceasta zi au si capacitatea de a-si procura mijloacele necesare punerii in aplicare a proiectelor lor asfel incat acestea sa aiba succes. Persoanele nascute pe data de 29 iunie beneficiaza de aptitudinile necesare pentru a asimila si pune in valoare toate cunostintele tehnice in domeniul in care lucreaza.

Din pacate, nu sunt persoane foarte comunicative. Desi le displace aceasta stare, nativii nu reusc sa isi faca cunoscute gandurile. Calitatea produselor pe care le fac este evidenta pentru toata lumea.

La fel de evidenta este si usurinta cu care duc la indeplinire orice angajament pe care si-l iau. Astfel, in ochii colegilor, ai sefilor si ai angajatilor isi creeaza o reputatie de adevarati magicieni.

Mai mult decat orice, nativii sunt cautatori ai adevarului. Din aceasta cauza, ei vor demasca orice fals, vor sfida falsa autoritate si vor face cunoscute scopurile ascunse ale unora. Persoanele nascute pe data de 29 iunie spera ca, intr-un final, aceste actiuni sa serveasca cuiva.

Odata ce a fost scos la iveala adevarul, nativii se asteapta ca lumea sa priveasca fata reala a lucrurilor. In aceasta privinta, ei manifesta o foarte mare integritate. In mod foarte rar se vor gasi printre nativii acestei zile fanatici religiosi.

Acest lucru se intampla pentru ca acesti indivizi pun un pret foarte mic pe ceea ce vad. Ei cred doar in rezultatul cercetarilor lor.

Aerul, adierea, zborul, dansul si cantecul par a fi singurele lucruri importante in viata unei persoanele nascute pe data de 29 iunie. Multi dintre cei nascuti azi sunt animati de o vivacitate extraordinara, sunt usor de indragit si au o personalitate amuzanta.

Uneori, sunt acuzati pe nedrept de superficialitate pentru ca nu toata lumea cunoaste codul lor moral. Atunci cand indivizii mai putin evoluati pun in pericol libertatea de exprimare si de miscare a celorlalti, o fac doar din egoism.

Mesajul pe care il transmit nativii prin aceasta atitudine este ca ei au voie sa zboare, iar ceilalti nu. Cei nascuti in aceasta zi arata lumii, in mod frecvent, latura copilareasca a personalitatii lor.

Pastrandu-si permanent spiritul tineresc, nativii sunt caracterizati de o anumita inocenta, farmec si deschidere. In ciuda acestui profil, persoanele nascute pe data de 29 iunie sunt adepte ale meseriilor banoase (dar sunt de asemenea si adepte ale cheltuirii banilor).

Din acest motiv vor cauta sa aiba un loc cat mai competitiv pe piata. Nu ar trebui sa mearga prea departe in aceasta directie pentru ca risca sa devina obositori sau cinici. Datorita competitivitatii lor, nativii sunt parteneri si colegi foarte buni.

Ei prefera ca, in loc sa lucreze singuri si sa puna pe primul plan succesul personal, sa lucreze in echipa si sa imparta totul cu ceilalti. Sunt foarte generosi si se bucura atunci cand beneficiaza si altii de succesul lor.
SFATURI: Nu te lega atat de mult de sperantele celorlalti. Incearca sa te evidentiezi. Ai incredere in calitatea ta de a fi autonom. Oamenii foarte seriosi se simt inhibati in preajma ta. Fii mai receptiv la problemele acestora.

PUNCTE FORTE:
Vivace
Simpatic
Copilaros

PUNCTE SLABE:
Pasiv
Delasator

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text