SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

vineri, 24 mai 2013

Cu drag,pentru o seara frumoasa..

Foarte tare :D


Două picături de ploaie

Stăteau pe-o frunză două picături de ploaie,
El o privea atât de tandru şi duios,
Nu le păsa că ploaia rece şi vioaie
Tot lunecă din ceruri cu pasul graţios.

Şedeau pe-o frunză două picături sfioase
Cu palme tremurânde strângându-se uşor,
Schimbând priviri atâta de frumoase,
Simţind întâia dată al dragostei fior.

El a plonjat de sus, din puful unui nor,
Ea, din tărâmul verde al unui curcubeu
Şi s-au privit numai o clipă-n zbor,
Înţelegând că-s el a ei şi ea a lui mereu.

S-au prins de mână, vrăjiţi unul de altul,
Executând un dans nebun, periculos
Şi-atât de simplu şi firesc le era saltul
Către pământul aspru, ud şi nemilos.

O creangă de cireş ce-n zori a înflorit
Şi i-a zărit înlănţuiţi în dansul lor,
Pe frunza sa plăpândă popas le-a oferit,
Cercând noii iubiri să-i sară-n ajutor.

Visau pe-o frunză două picături timide,
Învăluite de parfumul suavului cireş,
El palma pe obrazu-i fin deschide,
Privirea rătăcindu-i pe chipu-i fără greş.

Zâmbeau pe-o frunză două picături nebune
De-atâta dragoste, pierdute-n lumea lor,
Şi numai din priviri păreau a-şi spune
Că una fără alta vor pieri de dor.

Dar vântul şugubăţ de primăvară
A clătinat în joacă frunza preţioasă
Şi are-acum în suflet grea povară,
Căci a sfârşit iubirea cea frumoasă.

Alunecau pe-o frunză două picături mirate,
Şi-n zborul lor în lacrimi s-au topit,
Cireşul plânge cu petale răsfirate,
Căci dragostea-n văzduh s-a risipit.

 

 Abstimmen bis 25.05.2013 ! ( Vorm Finale )

Borussia Dortmund FC Bayern München



Informatii non-stop despre finala Champions League


 LIVE BLOG GerMoney Show | Borussia face primul transfer dupa finala! Ce jucator ia de la Chelsea ca sa-l inlocuiasca pe Lewandowski

Mai sunt doua zile pana la finala Champions League si Germania se pregateste sa isi traiasca momentul de glorie.
Pentru prima data in istorie, ultimul act al celei mai importante competitii inter-cluburi va fi jucat de doua echipe nemtesti - Bayern Munchen si Borussia Dortmund.
La casele de pariuri, Bayern este favorita certa in finala de pe Wembley, insa entuziasmul Borussiei poate face din aceasta echipa 'noua Barcelona'.
In LIVE BLOG va tinem la curent cu toate informatiile legate de finala Ligii Campionilor (sambata, 21.45).

12:10 Borussia poate face la Londra primul transfer pentru sezonul viitor. Il vrea imprumut pentru un sezon pe atacantul lui Chelsea, Romelu Lukaku. The Sun scrie ca fotbalistul e de acord cu mutarea si asteapta ca Abramovici sa ia o decizie in ceea ce-l priveste.
11.15: Pretul unui bilet la negru a ajuns la cote uluitoare. Site-ul 1st4footballtickets.com vinde un bilet de 60 de euro cu 15.000 de euro!!! UEFA a anuntat ca se vor lua masuri impotriva bisnitarilor.

08:59 Bayern e convinsa ca va avea motive de party dupa finala Ligii! Campionii din Bundesliga si-au facut rezervare la salonul de lux al hotelului Grosvenor House si au cerut ca sala sa aiba program pana duminica la ora 5 dimineata si sa asigure un meniu pentru nu mai putin de 1800 de oameni! Fanii lui Dortmund s-au enervat cand au vazut siguranta rivalilor inaintea merelui meci de sambata seara: "Asta e impertinenta. Intelegem sa-si rezerve un loc unde sa se retraga dupa meci, dar sa faca deja planul pentru 1800 de invitati, ca si cum meciul asta deja ar fi castigat?"

07.10 Nemtii de la Bild dezvaluie astazi ca Jupp Heynckes a luat o decizie surprinzatoare - Bayern nu va sarbatori in niciun fel un eventual succes cu Borussia Dortmund in finala de sambata!

Fara autocar deschis, fara parada in centrul orasului, nimic! "Nu va fi nimic. Antrenorul vrea lucrurile in acest fel. De duminica, noi vom incepe sa pregatim finala Cupei Germaniei cu Stuttgart de sambata viitoare (1 Iunie)" a declarat purtatorul de cuvant al lui Bayern, Markus Horwick.

Cu toate astea, jucatorii inca mai spera sa-l convinga pe Heynckes: "Daca vom castiga impotriva lui Dortmund, cu siguranta putem sa mai vorbim inca o data cu cel responsabil" a declarat Neuer.


20.30
Bayern poate realiza pentru prima data in istorie tripla - cupa, campionat, Liga Campionilor. Bayern este mare favorita in cele doua finale pe care le mai are de jucat, lucru care poate fi dedus cu usurinta din spotul celor de la Sky.


17.30 Fanii celor de la Borussia Dortmund au mai primit o veste proasta - coregrafia lor a fost interzisa! Ei doreau sa afiseze o panza uriasa care sa se intinda pe tot sectorul rezervat lor.

Oficialii UEFA au declarat ca diferenta intre nivelul 5 si 4 este prea mare si o astfel de manifestare ar pune in pericol integritatea suporterilor. Astfel, fanii celor de la Dortmund vor trebui sa gaseasca un alt mod de a face spectacol.

15:40
Se apropie finala, si pana acum un lucru este cert - Bayern Munchen este marea favorita in finala de pe Wembley.
O spun casele de pariuri, o recunoaste chiar si Jurgen Klopp, o spune si indisponibilitatea lui Mario Gotze...

Dar ce s-ar intampla in cazul in care Borussia Dortmund ar reusi sa puna mana pe marele trofeu? Se poate naste, aparent din nimic, o noua 'Barcelona'?

Englezii de la The Guardian scriu ca trofeul Ligii Campionilor ar putea inscrie Borussia in topul celor mai spectaculoase echipe din istorie, alaturi de Real-ul anilor '50, Ajax-ul anilor '70, sau Barcelona zilelor noastre.
Jurgen Klopp a reusit sa faca din Borussia Dortmund un fenomen in Europa in ultimii ani, totul cu un buget record - cu exceptia lui Reus, niciun jucator din lotul finalistei Champions League nu a fost cumparat cu mai mult de 5 milioane de euro.
"Este o atmosfera fantastica la Dortmund si nu am de gand sa plec prea curand de aici" - Klopp.
13:30 Nemtii au facut celebre predictiile Caracatitei Paul la Campionatul Mondial din 2010, dupa ce aceasta a indicat cine va castiga trofeul. Cum Paul a murit, germanii au gasit acum un nou animal 'oracol' - elefantul Nelly, cel pe care l-au provocat sa ghiceasca castigatoarea finalei Ligii Campionilor, editia 2013.

Nelly, care a mai indicat si la Campionatul European din 2012 cateva dintre rezultatele Germaniei, toate dovedindu-se a fi corecte, a fost pus sa suteze cu mingea intr-una dintre portile celor doua echipe - cea care va lua gol fiind si cea care va pierde meciul.

Vezi mai jos cine cred nemtii ca va castiga finala :)


11:25 Holger Badstuber, unul dintre fundasii de baza ai lui Bayern Munchen, fotbalist crescut de echipa bavareza, trece printr-o adevarata drama.

Accidentat grav in finalul de sezon, Badstuber a ajuns 'la cutit', iar medicii ii dau un verdict crunt, in ciuda faptului ca operatia a decurs perfect - va trebui sa stea pe bara circa 10 luni.

Astfel, Badstuber nu numai ca rateaza mare parte a sezonului urmator, insa exista si sanse mari sa piarda lotul Germaniei pentru Campionatul Mondial din Brazilia, din 2014.

Cel mai probabil, locul lui Badstuber in defensiva va fi luat in sezonul viitor de Jan Kirchhoff, fotbalist ce va sosi in vara de la Mainz.
10.51 Jurgen Klopp spune ca isi va motiva jucatorii cu imagini de la Barcelona inainte de meci.

"Ce am intalnit la Dortmund, am trait si la Mainz. O atmosfera fantastica. Orice locuitor al orasului este si un fan infocat al echipei. Am plecat din Mainz dupa o perioada de 18 ani si mi-a fost foarte greu sa ma despart de acest club."
"M-am gadit: 'data viitoare, nu o sa mai implic chiar atat de mult emotional'. Am plans o saptamana dupa ce am luat decizia sa plec de acolo."

"Orasul mi-a oferit atunci o petrecere de adio. Pentru o persoana normala, asta e pur si simplu prea mult. Am luat atunci hotararea ca nu este foarte sanatos sa ma mai implic atat. Dar dupa o saptamana la Dortmund, am ajuns in aceeasi situatie.", a declarat Jurgen Klopp.

"Imi voi motiva jucatorii cu imagini de la Barcelona. Nu vreau sa copiez stilul de joc al Barcei. Dar e impresionant sa vezi ca baietii aceia celebreaza golul cu numarul 5.868 ca si cum n-ar mai fi marcat deloc pana acum. Asta vreau sa simta si jucatorii mei.",
a mai spus Klopp.

10.25 Marcel Raducanu, fostul jucator al Stelei si al Borussiei Dortmund, o vede si el favorita pe Bayern Munchen.

"Sunt in mare vana. Au mai multa experienta, sunt mai puternici la mijloc. Ai nostri-s mai tineri, mai pe viteza, si avem si problemele astea cu accidentarile lui Gotze si Hummels. Nu ma asteptam ca Borussia sa ajunga pana aici. Klopp are un mare merit. E impresionant ce a reusit sa construiasca aici in doar cativa ani.", a declarat Raducanu in cotidianul Gazeta Sporturilor.
10.05 Casele de pariuri o vad favorita clara pe Bayern Munchen. O victorie a lui Bayern are o cota de 1.70, in timp o victorie a Borussiei are cote cuprinse intre 4.50 si 4.70.

09.00 Mario Gotze rateaza finala de pe Wembley din cauza unei accidentari. Sau, cel putin asa sustine el :)
"Imi doream sa joc in finala, dar m-am chinuit foarte tare cu recuperarea in ultimele saptamani. Imi pare nespus de rau ca nu voi putea sa-mi ajut echipa in ultimele saptamani.

Dar am incredere deplina in coechipierii mei si sunt convins ca vom castiga. Sigur voi merge la Londra sa ii sustin", a declarat Gotze, care numara zilele pana cand va ajunge la Bayern Munchen.
Sursa:
 http://www.sport.ro/liga-campionilor/live-blog-germoney-show.html

La multi ani frumosi si plini de iubire si tot ce e frumos , Vlad Fugaru !


La multi ani ! Sa-ti fie viata doar un cantec , Marius Ionescu din Ploiesti  !

Fotografie: La multi ani  ! Sa-ti fie viata doar un cantec , Marius !

Alles Glück der Welt wünsche ich Dir an diesem Tag. Genieße Deinen Geburtstag , Helene Schuster  !

Se topesc in gura nu alta..Week-end frumos !


 






















SURÂSUL SOARELUI
Felicia Feldiorean

Azi Soarele a răsărit,
Ca să ne dea o sărutare,
El, fiecare Infinit,
Îl încălzeşte cu răbdare.

Lumina Lui mângâie blând
Şi chipurile dimineţii,
Cu Soarele în noi arzând,
Să ne-nchinăm în faţa vieţii.

Lumina este libertate,
Lumina Soarelui e-n noi,
Cu fiecare pumn de Viaţă
Să ne spălăm pe ochii goi.

Veniţi cu toţii spre Lumină,
Nu vă ascundeţi după nori,
Şi lumea asta va fi plină
De miliarde de culori.



23 Mai 2011, versuri închinate Soarelui şi prietenilor mei de Lumină !!!
Brasov | 20.08.2010 Apus de soare

La Multi Ani Codrut Feldiorean din Sf . Gheorghe , sa ai parte de multe zambete si de realizari !

FORMATIA PROLOG RUPEA

 Fotografie de la Attila Csiki.
Una din preferatele mele formatii Prolog din Rupea ..faine mai erau balurile cu ei la Arini
 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text