SOAREnDAR !

Cei ce ma iubesc, ma cauta...cei ce ma urasc.....tot ma cauta..:) Eu ii prefer pe cei ce ma iubesc.....cautati-ma mai mult ! Va dedic o melodie nouă, veselă , optimistă și plină de viață , pe versurile sorei mele  Felicia Feldiorean si muzica frumoasă a lui Marius Cristi Popa.
RAOUL - CIRESUL (2014)

                                            
Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului !
                                   Nu ştiu să fiu  nici clipă,  nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici                                                 multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! 
                                                    Să iubesc  şi să mă dăruiesc iubire ! 
                                                             Întindeţi mâinile pentru a primi 
                                                                      Dragostea mea!
  M-am regasit in poezia ta 
                                                                             Mariana Stratulat Rogoz


Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc! Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa! Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult!

Poezii Felicia Feldiorean - Colaj

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua!

sâmbătă, 3 aprilie 2010

CELE MAI FRUMOASE PRICESNE.......

O, Măicuţă Sfântă - Mariana AnghelDorel Visan - Mariana Anghel - Spectacol LIVE la Brasov -Primul concert de pricesne, orchestra CANTORES dirijata de Prof. PETRISOR VARGA , grupul vocal ANATOLY


Asculta mai multe audio Diverse


Pricesnre cu Valeria Peter Predescu si Cristian Pomohaci

Asculta mai multe audio Muzica


Lang-o salcie pletoasa-Valeria Peter PredescuCRISTIAN POMOHACI - PRICESNE -O voce inegalabila, ne umple casele de bucuria Sfintelor Sarbatori cu vocea sa calda, parintele Pomohaci - Sarbatori minunate !

Asculta mai multe audio Muzica
1. Pr. Cristian Pomohaci - N-am aur eu, nici pietre scumpe
2. Pr. Cristian Pomohaci - Cui sa-mi plang durerea
3. Pr. Cristian Pomohaci - Calea crucii Lui Iisus
4. Pr. Cristian Pomohaci - Jos, sub crucea rasturnata
5. Pr. Cristian Pomohaci - Un prieten bun pe calea vietii
6. Pr. Cristian Pomohaci - O, Parinte al mangaierii
7. Pr. Cristian Pomohaci - In fiecare dimineata
8. Pr. Cristian Pomohaci - Doamne, esti a mea iubire
9. Pr. Cristian Pomohaci - Ce dulce-i viata cu iisus
10. Pr. Cristian Pomohaci - El vine iar
11. Pr. Cristian Pomohaci - Te-am simtit in orice alta parte
12. Pr. Cristian Pomohaci - iisuse scump, imi pare rau
13. Pr. Cristian Pomohaci - Frati crestini din lumea-ntreaga
14. Pr. Cristian Pomohaci - Cum sa nu te-ncant, Iisuse
15. Pr. Cristian Pomohaci - Cu Iisus vreau sa stau de vorba
16. Pr. Cristian Pomohaci - Noaptea e stapana-n vale

Ioan 3:16 "Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, incat A dat pe singurul Sau Fiu, pentru ca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica ..."


Veta Biris - Pricesne


Asculta mai multe audio Diverse

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text