SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

vineri, 25 iunie 2010

Mihaela Runceanu şi Roxana Popescu, pe un singur disc!


Albumul dedicat Mihaelei Runceanu produs de Electrecord pe care vor apărea şi melodii interpretate de buna sa prietenă, Roxana Popescu va putea fi procurat în curând din magazinele de specialitate. Piesele albumului pe care le veţi putea asculta procurându-l sunt următoarele:

1. Sa fiu mereu in umbra ta / E-adevarat iubirea mea
2. Daca totusi vei pleca
3. De-ar fi sa vii
4. Sa crezi in dragostea mea
5. Iarta!
6. Ce poate fi mai trist ca despartirea
7. Eu nu te-am uitat
8. Zborul vantului
9. A doua zi
10. Cineva te iubeste
11. Nu stiu cum m-am indragostit
12. Haide, spune!
13. Cu fiecare stea
14. De cate ori iti spun la revedere

Trebuie menţionat că albumul cuprinde pe lângă cele 14 melodii interpretate de cele două voci inconfundabile şi câteva surprize frumoase pentru iubtorii muzicii româneşti atât pe disc cât şi pe coperta acestuia. Dar pe acestea vă lăsăm să le descoperiţi…

Echipa Top Românesc, 25 iunie 2010
SURSA:
http://slagartop.wordpress.com/
Re: Mihaela Runceanu - E-adevarat, iubirea mea

Intr-adevar "E-adevarat iubirea mea" este un cover dupa melodia originala Paradise, interpretata de Phoebe Cates in 1982.

Dupa Phoebe Cates, Mihaela Runceanu a lansat varianta in româna iar in 2001 Kaci Battaglia l-a preluat si ea adaugandu-i mai mult ritm.
Mihaela Runceanu - Daca totusi vei pleca (1989)

Mihaela Runceanu - De-ar fi sa vii (Sala Radio'86)

Mihaela Runceanu - Sa crezi in dragostea mea (Live 1987)

Mihaela Runceanu - Iarta (Prima auditie, Live 1987)

MIHAELA RUNCEANU- Ce poate fi mai trist ca despartirea

Mihaela Runceanu - Eu nu te-am uitat (1989)

Mihaela Runceanu - Zborul vantului (1985)

Mihaela Runceanu - A doua zi (1988)

Mihaela Runceanu - Cineva te iubeste

Asculta mai multe audio Muzica
Mihaela Runceanu - Nu stiu cum m-am indragostit (1984)

Mihaela Runceanu - Haide spune (1987)

Mihaela Runceanu - Cu fiecare stea (Autograf muzical 1986

Mihaela Runceanu - De cate ori iti spun la revedere









Mihaela Runceanu (n. 4 mai 1955, Buzău — 1 noiembrie 1989, Bucureşti) a fost o cântăreaţă română de muzică uşoară şi profesoară de canto la Şcoala Populară de Arte din Bucuresti. A avut o tehnică vocală desăvârşită, fiind una din puţinele soliste de muzică uşoară care a absolvit Conservatorul.
Biografie
1955
Mihaela Valentina Runceanu se naşte pe 4 mai 1955, la Buzău.
După două luni şi jumătate, părinţii Nicolae şi Lenuţa Runceanu se întorc cu Mihaela la Pătârlagele, unde aceştia îşi aveau locul de muncă.[1]
[modifică]1958
Părinţii se mută cu serviciul la Orbeni (la cca. 30 de km de Bacău). Aici Mihaela va descoperi pasiunea pentru vioară.
[modifică]1962-1964
Urmează clasa I şi jumătate din clasa a-II-a la Orbeni (Bacău), unde părinţii se mutaseră cu serviciul.
[modifică]1964-1970
Continuă cursurile la şcoala elementară de pe lângă Liceul de muzică şi arte plastice din Buzău. Profesor de vioară: Eufrosina Tomescu, soţia directorului şcolii, Constantin Tomescu.
Mihaela îşi va petrece majoritatea vacanţelor de vara la bunicii paterni în satul Runcu (sat aflat pe dealurile din apropierea comunei Pîrscov).
[modifică]1970-1974
Urmează Liceul de muzică şi arte plastice din Buzău, pe care îl absolvă, ca şef de promoţie.
În perioada liceului, cântă în orchestra simfonică a oraşului, care se afla pe lângă Casa orăşenescă de cultură. Orchestra era alcătuită din cele mai diverse categorii de oameni, iubitori ai muzicii culte (profesori, avocaţi, ingineri, medici etc.) Cei mai mulţi erau elevi şi profesori de la Liceul de muzică şi arte plastice din Buzău, al cărui director, profesorul C-tin Tomescu,a fost o perioadă şi animatorul formaţiei. Ulterior, bagheta de dirijor a fost preluată de unul din tinerii profesori ai liceului, Tiberiu Tănase. Acesta era profesorul de teorie şi solfegiu al Mihaelei. Mihaela a cântat în orchestra respectivă, la vioara a doua, apoi la vioara întâi.
[modifică]1972
Câştigă premiul I la concursul "Tinereţea Buzoiană" cu piesa "Anilor" de Petre Magdin, prima recunoaştere publică a vocaţiei de solist de muzică uşoară.
[modifică]1973
Mihaela Runceanu, alături de Orchestra Simfonică din Buzău, efectuează un turneu de câteva săptămâni în Cehoslovacia.
[modifică]1974
Este admisă la Conservatorul de muzică "Ciprian Porumbescu" (clasa profesor Giuleanu), cu media 9,95. Este colegă de grupă şi de cameră cu Angela Ciochină.
Urmează, în paralel, cursurile şcolii Populare de Artă din Bucureşti, clasa de canto condusă de profesoara Nina Bercaru (care o va însoţi pe Mihaela Runceanu în majoritatea concursurilor la care va participa în perioada 1975-1976). D-na Nina Bercaru va afirma: "Pe toată perioada celor trei ani de cursuri a fost extrem de sârguincioasă, de receptivă şi aceasta la un student de conservator care pe deasupra ştia să cânte la un instrument (vioară) şi care citea note la prima vedere, fără dificultate. Această ciudăţenie, să zic aşa, se datora şi faptului că la conservator studiile se făceau doar pentru muzică clasică, muzica uşoară nu era băgată în seamă, fiind considerată gen minor. Şcoala Populară de Artă avea în schimb trei catedre de canto ai căror profesori erau Florica Orăscu, Gloria Bordea şi... Nina Bercaru”.
[modifică]1975
Câştigă Trofeul "Steaua litoralului", Constanţa (la acest concurs, Mihaela Oancea, o altă solistă deja conscrată, va obţine "Premiul Tinereţii").
Obţine premiul I la Festivalul "Constelaţii vâlcene", Râmnicu Vâlcea.
Debuteză la Radio cu o piesă, în primă audiţie, a compozitorului George Grigoriu. Va imprima la Radio şi Electrecord (până în 1989) peste 150 de piese.
Trece cu 10 pe linie prima etapă la concursul TV "Steaua fără nume" (preşedintele juriului: Octav Enigărescu (directorul Operei Române din Bucureşti), membrii juriului: Radu Şerban, Vasile Vasilache, Aurel Giroveanu, Edmond Deda, Paul Urmuzescu (compozitori), Grigore Constantinescu (muzicolog), Gheorghe Ilionoiu, Nina Bercaru (profesori). În cadrul concursului, Mihaela Runceanu interpretează în primă audiţie piesa "Numai de dragoste", compusă special pentru ea de Marcel Dragomir (pe atunci profesor la Şcoala Populară de Artă din Bucureşti). Marcel Dragomir va deveni un colaborator şi prieten apropiat al Mihaelei.
La cea de-a VIII-a ediţie a “Festivalului tinereţii”, care s-a desfăşurat în staţiunea Amara (Ialomiţa) în perioada 2 - 5 august, Mihaela Runceanu câştigă “Menţiune”. Preşedintele juriului: Vasile Donose. (Trofeul Amara a fost câştigat de Angela Ciochina, Premiul I de Mihaela Oancea iar Premiul II de Mirela Voiculescu).
[modifică]1976
Pe 8 aprilie participă la un spectacol organizat în sala de concerte a Radioteleviziunii alături de unii dintre cei mai în vogă cântăreţi ai momentului. Preşedintele juriului – Doina Caraman Fotea (pe atunci şefa secţiei de muzică uşoară a Radioteleviziunii). Mihaela Runceanu va afirma ca "acesta a fost adevăratul meu debut ca solist profesionist de muzică uşoară"
Obţine premiul I la Festivalul "Lotca de aur", Brăila.
Obţine premiul II la "Festivalul artei studenţeşti" din Galaţi (premiul I fiind adjudecat de Angela Ciochină).
Obţine premiul II la concursul "Bucureşti’76" (premiul I fiind adjudecat de Liliana Muşat).
La cea de-a IX-a ediţie a “Festivalului tinereţii”, care s-a desfăşurat în staţiunea Amara (Ialomiţa) în perioada 5 - 8 august, Mihaela Runceanu câştigă “Trofeul Amara”. Pe locurile următoare s-au clasat Mirela Voiculescu (Premiul I) şi Gina Pătraşcu (Premiul II). Preşedintele juriului: Vasile Donose.
La Festivalul "Constelaţii vâlcene"din Râmnicu Vâlcea, Mihaela Runceanu, în calitate de câştigătoare a ediţiei precedente, susţine un microrecital.
Participă la concursul naţional de creaţie şi interpretare a muzicii uşoare româneşti "Mamaia’76 (28-29 iulie) unde a interpretat melodia "De-aş fi fost să fiu" de George Grigoriu care obţine Premiul I.
Figureză pe L.P.-ul omagial "Odată cu cântecul", lansat cu prilejul împlinirii a două decenii de carieră a compozitorului George Grigoriu, cu piesele "Speranţe vis, speranţe flori" şi "Nu mai ştiu ce să cred".
[modifică]1977
I se imprimă o melodie pe L.P.-ul "Şlagărele anului 1976".
[modifică]1978
Absolvă Conservatorul de muzică "Ciprian Porumbescu", Facultatea de pedagogie, muzicologie, compoziţie, cu lucrarea "Muzica uşoară românească şi rolul său în societatea contemporană" – coordonator prof. Al. Leahu.
Obţine premiul I (ca solistă amatoare) la Festivalul naţional “Cântarea României”.
[modifică]1978-79
Profesoară de vioară la Şcoala generală de muzică din Brăila. Cântă cu formaţiile "Solaris" şi "Mefisto" din localitate. Cu grupul "Mefisto" dă spectacole în Brăila, Galaţi, Focşani, Tecuci şi alte localităţi. Tot cu "Mefisto" a făcut şi filmări pe Dunăre pentru populara emisiune "Antena vă aparţine".
[modifică]1979-1980
Profesoară de vioară la Liceul de muzică şi arte plastice din Buzău, pe care îl absolvise cu numai şase ani în urmă.
Face parte din formaţia „Nona”, condusă de profesorul Xenti Stănescu. (Este anul când Mihaela Runceanu îşi îmbogăţeşte serios zestrea de cântece cu piese din repertoriul internaţional). Formaţia: Xenti Stănescu (clape), Aurelia Stănescu (clape), Laurenţiu Cazan (chitară), Mişu Anghel (bass-electronistul formaţiei), Nucu Oancea (baterie). Solişti vocali ai grupului: Mihaela Runceanu şi George Nicolescu. Cu formaţia „Nona” cântă şi piese din repertoriul internaţional îndeosebi din ABBA, Mattia Bazar, Ib Rabsen, Olivia Newton-John, Bee Gees etc.
[modifică]1980
În toamna anului 1980, d-na Nina Bercaru, profesoară la Şcoala Populară de Artă din Bucureşti, se pensionează. D-na Bercaru va trebui să aleagă între Mihaela Runceanu şi Angela Ciochină (două din cele mai talentate eleve ale sale) pentru postul de profesor de canto, post ce rămânea vacant prin plecarea ei. Preferinţele profesoarei se vor îndrepta spre Mihaela Runceanu.
[modifică]1980-1989
Mihaela Runceanu este profesoară de canto la Şcoala Populară de Artă din Bucureşti. Corepetitor la aceeaşi clasă, compozitorul Ionel Tudor. Mihaela se ocupa de vocalize şi de exerciţii de respiraţie, de pregătirea vocală, iar Ionel Tudor – de repertoriu.
Dintre cei care i-au fost elevi se numără: Marina Florea, Silvia Dumitrescu, Mircea Dumitrescu, Denis Roman (actualmente rezident SUA), Dana Dorian, Mihai Balaban (Texas), Coco Dumitriu (solist la Teatrul de Operetă) Gianina Olaru, Carmen Trandafir, Adrian Enache, Mădălina Manole, Nicola, Daniela Nicol, Doru Stelian, Ovidiu Baciu, Eugeniu Dan, Angela Stoica, Constantin Bruj, Paula Mitrache, Miki (fosta solista a trupei K-Pital), Maria Bota, Marinela Chelaru de la grupul „Vouă” ş.a.
În această perioadă Mihaela Runceanu va cânta la unele din cele mai renumite restaurante din Bucureşti, cum ar fi: „Intercontinental”, „Bucureşti”, „Continental”, „Salonul spaniol”, „Dorobanţi”, „Melody” precum şi la „Internaţional” Sinaia şi Timişoara. De asemenea, în fiecare vară, în timpul vacanţelor, cântă pe litoral numai la restaurante de mâna întâi (ex: „Barul Paradis” din Jupiter).
Tot în această perioadă participă la un număr mare de spectacole organizate în Bucureşti sau în provincie, numele ei devenind, prin ani, o garanţie sigură a calităţii spectacolelor respective.
Efectuează o serie de turnee peste hotare în ţări precum: URSS (o lună de zile), Cuba (1- 30 iulie 1985), R.D.Germană (1986), Bulgaria, Cehoslovacia.
Este solicitată tot mai des pentru înregistrări la Radio, Televiziune şi Electrecord.
La Radioteleviziunea română colaboreză cu realizatorii Doru Dumitrescu, Mariana Şoitu, Eugen Dumitru, Liliana Moldovan, Titus Munteanu, Simona Patraulea, Nicolaeta Păun, Nichi Modreanu, Ioana Bogdan, Sergiu Ionescu, Andrei Brădeanu, Titus Andrei şi operatorii Radu Toader, Viorel Sergovici, Cristian Muller ş.a.
Mihaela Runceanu devine unul din cei mai solicitaţi interpreţi de compozitori. Interpretează atât piese aparţinând unor compozitori arhicunoscuţi ca George Grigoriu, Ion Cristinoiu, Marcel Dragomir, Cornel Fugaru, Jolt Kerestely, Anton Şuteu, Laurenţiu Profeta, Horia Moculescu, Aurel Giroveanu, C-tin Teoharie, Mişu Iancu, Camelia Dăscălescu cât şi pe cele ale unora mai puţin cunoscuţi (la acea vreme) de marele public cum este cazul cu Alexandru Willmany, Virgil Popescu, Ion Bratu–Voicescu, Dinu Giurgiu, Dan Beizadea, Zoltan Boroş, Dan Dumitriu, Gheorghe E. Marian, Alex. Simu, Viorel Gavrilă, Dan Ardelean, Dan Pavelescu, Eugen Mihăescu şi mulţi alţii.
Este prezentă pe un număr foarte mare de compilaţii apărute la Electrecord.
A imprimat la Radio şi Electrecord (din anii’70 şi până în 1989) peste 150 de cântece.
[modifică]1981
Obţine din nou premiul I (ca solistă profesionistă) la Festivalul naţional „Cântarea României”.
[modifică]1982
Melodia „E-adevărat iubirea mea”, preluată din repertoriul internaţional, devine primul mare hit al Mihaelei Runceanu. Texul melodiei este semnat de Roxana Popescu care va deveni textiera preferată si o bună prietenă a Mihaelei.
[modifică]1983
În vara acestui an, Mihaela Runceanu cântă la barul “Calypso” din Venus.
Marina Florea, elevă a Mihaelei Ruceanu, obţine Marele Premiu la secţiunea „Interpretare” la Festivalului naţional de muzică uşoară de la „Mamaia’83”.
Îi apare primul disc single la Electrecord cu piesele „Luna” de Vasile Veselovschi şi „Ce frumos am visat” de Dan Beizadea.
[modifică]1984
În cadrul programului TV „Revelion’84”, Mihaela Runceanu cântă în duet cu elevul său, Mircea Dumitrescu, melodia „Cu noi”. Cu acest prilej lansează cariera solistică a lui Mircea Dumitrescu.
[modifică]1985
Apar şlagărele: „Să crezi în dragostea mea”, „Tu nu vei ştii niciodată”, „Nu ştiu cum m-am îndrăgostit”, „Voi, oameni”, „Zborul vântului”.
La concursul „Melodii’84”, Mihaela Runceanu participă cu melodiile „Nu ştiu cum m-am îndrăgostit” (Viorel Gavrila), „Să crezi în dragostea mea” (Ion Cristinoiu) şi „În luna mai” (Dumitru Lupu) la secţiunea „Prime audiţii”. Melodia „Să crezi în dragostea mea” obţine premiul I la concursul de creaţie. Din acest moment Mihaela Runceanu intră în categoria „grea” a muzicii uşoare româneşti devenind unul din cei mai solicitaţi interpreţi de compozitorii care urmau să-şi prezinte lucrările ca prime audiţii.
În perioda 1- 30 iulie 1985 efectueză un turneu în Cuba (cu escale la Berlin de Est, Gander şi Madrid) unde participă şi la Festivalul şi concursul „Gala’85”(participă cu o melodie din repertoriul cubanez şi cu şlagărul „Să crezi în dragostea mea”).
Silvia Dumitrescu, elevă a Mihaelei Ruceanu, obţine premiul CC al UTC la secţiunea „Interpretare” la Festivalului naţional de muzică uşoară de la „Mamaia’85”. La aceeaşi ediţie a Festivalului, Grupul „Forte” (din care face parte şi Nicola o altă elevă a Mihaelei Runceanu) obţine premiul Teatrului „Fantasio”
În Topul „Săptămâna” din anul 1985, realizat de Andrei Partoş pe baza preferinţelor ascultătorilor, Mihaela Runceanu obţine locul I cu piesa „Să crezi în dragostea mea”
[modifică]1986
Apar şlagărele: „De-ar fi să vii”, „Viaţa începe cu tine”, „Cu fiecarte stea”, „Nu, nu mai vreau să ştiu”, „Nu te ascunde”.
La concursul „Melodii’85”, Mihaela Runceanu participă cu melodiile „De-ar fi să vii” (Alexandru Willmany), „Tu nu vei ştii niciodată” (Ionel Tudor), „Nu, nu mai vreau să ştiu” (Dan Dimitriu). Melodia „De-ar fi să vii” obţine premiul I la concursul de creaţie.
Pe 12 martie Mihaela Runceanu şi Adrian Daminescu participă la o nouă ediţie a concursului “Cu mască fără mască” (realizator Simona Patraulea). În costume de epocă vor interpreta o arie de Mozart, Mihaela Runceanu la vioară şi Adrian Daminescu la violoncel.
În vara acestui an, Mihaela participă la Festivalul de muzică de la Rostock, în fosta R.D.Germană, unde are un neaşteptat succes cu piesa “Marea” de Ionel Tudor.
La cea de-a XIX-a ediţie a “Festivalului tinereţii de la Amara” (Ialomiţa), desfăşurat în perioada 31 iulie - 3 august, Mihaela Runceanu susţine un recital.
Participă la Festivalului naţional de muzică uşoară „Mamaia’86” (27 – 31.08) cu melodiile „Cineva te iubeşte” (Al. Wilmany) şi „Voi ne-aţi promis cetăţi” (Horia Moculescu) cea din urmă cântată în duet cu Adrian Daminescu. Trei elevi ai Mihaelei Runceanu au făcut o bună impresie la concursul de Interpretare al Festivalului. Aceştia sunt: Daniela Nicol (premiul I), Amelia Ionaşcu şi Doru Stelian (premiul I).
În programul de Revelion participă, alături de alte mari vedete ale muzicii uşoare româneşti, la înregistrarea şlagărului „Deschideţi poarta soarelui” (Anton Şuteu).
[modifică]1987
Apar şlagărele: „Să fim copii”, „Haide spune!”, „Adevărul floriilor”, „Dacă omul poate fi”, „Să învingă dragostea”, „Iartă”.
La concursul „Melodii’86”melodia „De-ar fi să vii” este una din melodiile laureate ca şlagăre ale anului 1986. Mihaela Runceanu interpretează alături de alte mari vedete ale muzicii uşoare româneşti şlagărul „Deschideţi poarta soarelui” (Anton Şuteu) care este premiat de Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România.
În vara acestui an, Mihaela Runceanu cânta la barul “Paradis” din Jupiter.
La cea de-a XX-a ediţie a “Festivalului tinereţii de la Amara” (Ialomiţa), desfăşurat în perioada 29 iulie - 2 august, Mihaela Runceanu susţine un recital.
Participă la Festivalului naţional de muzică uşoară de la „Mamaia’87” (26-31.08) cu melodiile „Dacă omul poate fi” (Alexandru Simu), „Adevărul florilor” (Zoltan Boroş) şi „Să-nvingă dragostea” (Dan Pavelescu) cea din urmă melodie cântată în duet cu George Nicolescu. La această ediţie a festivalului, opt elevi ai Mihaelei Runceanu obţin premii.
La începutul lunii decembrie apare la Electrecord primul album LP al solistei - „Mihaela Runceanu”.
[modifică]1988
Apar şlagărele: „Acasă”, „Cât aş fi vrut să te chem”, “De câte ori îţi spun la revedere” „Conga”, „Pentru voi, muguri noi”, „A doua zi”.
În luna martie, Mihaela participă la concursul “Melodii’87” cu melodiile “Iartă” (Ion Cristinoiu), “Haide, spune” (V.Gavrilă) şi “Să-nvingă dragostea” (Dan Pavelescu), cântată în duet de Mihaela Runceanu şi George Nicolescu, care obţine Premiul de popularitate. În ultima seară a concursului Mihaela Runceanu susţine un recital de mare succes fiind acompaniată la o melodie de actorul Bogdan Stanoevici şi la alta de grupul “Stil”.
În vara acestui an, Mihaela Runceanu cânta la barul “Internaţional” din Neptun.
În luna august participă la concursul “Cântecul pentru tineret” cu piesa “Toţi tinerii pot fi prieteni” (Marcel Dragomir / Aurel Storin)cântată împreună cu elevii săi de la Şcoala Populară de Artă din Bucureşti.
Participă la Festivalului naţional de muzică uşoară „Mamaia’88” (31.08-4.09) cu melodiile „Acasă” (Dan Ardelean) şi „Cât aş fi vrut să te chem” (Alexandru Willmany). Cea din urmă melodie obţine Menţiune. În cadrul festivalului, Mihaela Runceanu susţine şi un recital de mare succes. Mădălina Manole, o altă elevă a Mihaelei Runceanu, se face remarcată la acestă ediţie a Festivalului.
La Buzău, oraşul său natal, Mihaela Runceanu susţine un recital plin de succes cu prilejul tradiţionalei zile a Învăţătorului.
În octombrie ocupă locul III la concursul radiofonic “Melodia lunii octombrie” cu piesa “A doua zi” (Dinu Giurgiu / Dan Verona)
Datorită solicitărilor foarte dese pentru turnee şi spectacole, Mihaela Runceanu se hotărăşte să-şi reducă din ore la Şcoala Populară de Artă din Bucureşti. Începând cu 6 noiembrie 1988 îşi împarte norma cu binecunoscuta solista si profesoară, Viorela Filip.
În luna noiembrie câştigă concursul radiofonic “Melodia lunii noiembrie” cu piesa “Lumina din cuvânt” (Dani Constantin / Flavia Buref).
[modifică]1989
Apar şlagărele: „Clipe ce dor”, „Eu nu te-am uitat”, „Fericirea are chipul tău”, „Dacă totuşi vei pleca”, „Ce poate fi mai trist ca despărţirea”, „Cântă iubirea”.
Pe 3 februarie, Mihaela Runceanu susţine un recital plin de succes în cadrul unei noi ediţii a concursului TV „Steaua fără nume”. Este acompaniată de formaţia Cross din Tulcea şi de Eugen Mihăescu, liderul formaţiei Krypton, care i-a compus piesa “Clipe ce dor”. Eugen Mihăescu este şi orchestratorul mai multor piese din repertoriul Mihaelei.
Pe 30 mai Mihaela Runceanu suţine un recital de mare succes in cadrul Concursului de Dans de la Sala Polivalenta din Bucureşti.
În luna iunie câştigă concursul radiofonic “Melodia lunii iunie” cu piesa “Fericirea are chipul tău” (Marcel Dragomir / Eugen Rotaru).
În vara acestui an, Mihaela Runceanu cânta la Hotelul “Internaţional” din Sinaia.
La cea de-a XXII-a ediţie a “Festivalului tinereţii de la Amara” (Ialomiţa), desfăşurat în perioada 3 - 6 august, Mihaela Runceanu susţine un recital.
Participă la Festivalului naţional de muzică uşoară „Mamaia’89” (30.08 - 3.09) cu melodiile „Viers din inimă română” (Dragoş Nedelcu) şi „Pentru inima planetei” (Cornel Fugaru), cea din urmă cântată împreună cu Mirela Voiculescu–Fugaru, Loredana Groza, Gabriel Cotabiţă şi Bogdan Bratu. Ovidiu Baciu, elev al Mihaelei Ruceanu, obţine premiul III la secţiunea „Interpretare” a Festivalului. La aceeaşi ediţie a Festivalului se lansează şi Adrian Enache, un alt elev al Mihaelei Runceanu pe care aceasta îl remarcă în anul 1988 într-un spectacol şi îl sfătuieşte să se înscrie la Şcoala Populară de Artă.
Pe 7 octombrie TVR difuzează în primă audiţie un nou videoclip al Mihaelei Runceanu la piesa “Cântă iubirea” (Zoltan Boroş / Eugen Dumitru). Acesta este ultima înregistrare TV a Mihaelei Runceanu.
În perioada 10–15 octombrie, Mihaela Runceanu susţine cinci spectacole la Sala Polivalentă din Bucureşti, cu casa de modă „Venus” (fiind invitata d-nei Nina Stavarache). La aceste spectacole mai evoluează şi Loredana Groza, Silvia Dumitrescu, Cornel Constantiniu şi alţii (Mihaela Runceanu este capul de afiş).
Pe data de 23 octombrie, în cadrul unui turneu în Ardeal, Mihaela Runceanu suţine un spectacol plin de succes la Turda. Aceasta este ultimul turneu al Mihaelei Runceanu.
Pe data de 29 octombrie, Mihaela Runceanu participă la spectacolul-maraton de mare succes „Start Melodii’89”, care are loc la Sala Radio. Mihaela Runceanu are un succes fantastic fiind bisată de două ori. De emoţie Mihaela va îngenunchia la aplauzele publicului. Acesta este ultimul spectacol susţinut de Mihaela Runceanu.
Pe 30 octombrie (după lungi aşteptări) apare la Electrecord cel de-al doilea album al Mihaelei Runceanu - „Pentru voi, muguri noi”. În doar 2 zile vânzările discului ajung la o cotă fabuloasă. În aceeaşi zi este difuzată în primă audiţie pe Programul I Radio ultima înregistrare audio a Mihaelei Runceanu: “Te vreau mereu” (Muzica şi Text: Dan Dimitriu). Tot în această zi Mihaela Runceanu merge la sediul TVR unde inregistrează nişte piese pentru programul de Revelion.
Pe 31 octombrie, Mihaela Runceanu merge la sediul Radiodifuziunii Române unde se întâlneşte cu Titus Andrei şi lucrează împreună mai bine de 3 ore în cardex (Arhiva Radio), căutând negativele unor cântece. În jurul orei 19-19:30, Mihaela îi telefonează mamei ei să-i spună că, în sfârşit, i-a apărut discul mult aşteptat.
1 noiembrie – În jurul orei 1:30 a.m., Mihaela Runceanu este asasinată în garsoniera sa din Bucureşti situată pe Şoseaua Mihai Bravu
Pe data de 2 noiembrie 1989, la doar 36 de ore de la comiterea crimei, presupusul criminal Daniel Cosmin Ştefănescu este prins şi arestat. Acesta a fost condamnat la 25 de ani de puşcărie şi a fost eliberat în 2006 după 17 ani de detenţie.
Pe 4 noiembrie 1989 Mihaela Runceanu este înmormântată la cimitirul „Dumbrava” din Buzău, nu departe de celebrul grup statuar „Rugăciunea” al lui Constantin Brâncuşi.
[modifică]Post Mortem

[modifică]1990
În mai 1990 se naşte Fan-Club-ul Mihaela Runceanu, infiintat de ziaristul Mihai Bogatu. Primul Fan-Club din România. Cu această ocazie Mihai Bogatu publică broşura "Adevărul in cazul Mihaela Runceanu".
În perioada 23 octombrie 1990 – 29 ianuarie 1991, bisăptămânal, în ziarul „Senator” din Buzău, Nicolae Peneş publică sub genericul „Un monstru cu chip uman”, aspecte de la procesul asasinului Mihaelei Runceanu.
[modifică]1991
Apare cartea „Pagini din procesul asasinului Mihaelei Runceanu”, scrisă de Nicolae Peneş. Cartea reuneşte laolaltă toate relatările procesului crimei care au apărut în ziarul „Senator” din Buzău.
Apare cartea „Mihaela Runceanu - Un cantec ucis”, scrisă de Nicolae Peneş şi publicată la editura Monteoru.
24-26 mai - La Buzău are loc prima ediţie a Festivalul de muzică uşoară „Mihaela Runceanu”.
Carmen Trandafir, fostă elevă a Mihaelei Ruceanu, obţine Marele Premiu la secţiunea „Interpretare” la Festivalului naţional de muzică uşoară de la „Mamaia’91”.
[modifică]1993
Apare cartea „Viaţa şi moartea Mihaelei Runceanu” (o re-editare a cărţii „Mihaela Runceanu - Un cantec ucis”), scrisă de Nicolae Peneş şi publicată la Editura Divers Press din Bucureşti.
[modifică]1999
Electrecordul lansează albumul „Vom fi mereu” – o compilaţie cu 18 din cele mai celebre şlagăre ale Mihaelei Runceanu.
[modifică]2004
În luna noiembrie, regretata Mihaela Runceanu a fost declarată post-mortem cetăţean de onoare al municipiului Buzău. Distincţia a fost atribuită de consilierii locali. La şedinţa ordinară, acelaşi titlu a fost acordat altor 13 personalităţi. Printre ei se numără scriitorii Nicolae Peneş şi Radu Cârneci, muzeograful Valeriu Nicolescu, regizorul Nicolae Cabel şi jurnalistul Dumitru Ion Dincă. La propunerea grupului Opoziţiei din Consiliul Local, pe lista cetăţenilor de onoare ai oraşului Buzău a fost trecută şi regretata voce a muzicii uşoare româneşti.
[modifică]2007
Pe data de 10 decembrie, apare o ediţie de colecţie a “Jurnalului Naţional”, dedicată Mihaelei Runceanu. Ediţia este însoţită şi de un CD cu 20 de şlagăre ale Mihaelei.
[modifică]2008
În perioada 29-31 mai 2008, Festivalul naţional de muzică uşoară “Mihaela Runceanu” reînvie dupa o pauză de 5 ani şi este organizat de Agentia M-BODY MUSIC şi Asociaţia Pentru Calitatea Serviciilor în Showbiz din Romania – ACSSR în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Buzău, Fundaţia Pentru Tineret Buzău şi în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Buzău.
[modifică]2009
Cu ocazia comemorarii a 20 de ani de la disparitia solistei si profesoarei de canto muzica usoara Mihaela Runceanu, Asociatia Culturala Fan Club Mihaela Runceanu din Bucuresti a organizat in ziua de duminica, 1 noiembrie 2009, la Casa de Cultura a Studentilor (Grigore Preoteasa - Calea Plevnei nr. 61) manifestarea comemorativa intitulata "EU NU TE-AM UITAT". Spectacolul in sine a fost un omagiu adus Mihaelei de nume cunoscute ale scenei muzicale si de fosti elevi ai ei, precum Amadeus, Silvia Dumitrescu, Marina Florea, Adrian Enache, Daniel Iordachioaie, Viorela Filip, Carmen Trandafir, Miki, Maria Botta, Andreea Runceanu, Xenti Runceanu, George Nicolescu, dar si de solisti care s-au format in cadrul Fan Clubului precum Francesca Nistor, Catalin Magdalinis, Ioana Nanasi, Corina Teodorescu si Aurel Toma.
[modifică]2010
Pe 9 mai, Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti si Asociatia Culturala Fan Club Mihaela Runceanu au organizat concertul de muzica usoara romaneasca "Noi nu te-am uitat" dedicat zilei de nastere a Mihaelei Runceanu. A fost un regal muzical onorat de mari interpreti precum Gabriel Cotabita, Silvia Dumitrescu, Marina Florea, Catalin Magdalinis, George Nicolescu, Maria Radu, Xenti si Andreea Runceanu, Carmen Trandafir s.a.
[modifică]Discografie

I. Mihaela Runceanu (1983, Electrecord ST EDC 10757) – disc single
1. Luna (Vasile Veselovschi / Mihai Maximilian)
2. Ce frumos am visat (Dan Beizadea / Ion Preda)
II. Mihaela Runceanu (1987, Electrecord ST EDE 03202)
1. E adevărat iubirea mea (repertoriul internaţional / Roxana Popescu)
2. De-ar fi să vii (Alexandru Wilmany / Roxana Popescu)
3. Să crezi în dragostea mea (Ion Cristinoiu / Roxana Popescu)
4. Iartă (Ion Cristinoiu / Roxana Popescu)
5. Nu te ascunde (Cornel Fugaru / Dan V. Dumitriu)
6. Nu, nu mai vreau să ştiu (Dan Dimitriu / Eugen Rotaru)
7. Cu fiecare stea (Mihai Grigoriu / Romeo Iorgulescu)
8. Nu ştiu nici eu (Gh.E.Marian / Aurel Felea)
9. Haide spune (Viorel Gavrilă / Roxana Popescu)
III. Pentru voi, muguri noi (1989, Electrecord ST EDE 03627 )
1. Pentru voi, muguri noi (Ionel Bratu Voicescu / George Ţărnea)
2. Conga (repertoriul internaţional / Mala Bărbulescu)
3. Clipe ce dor (Eugen Mihăescu / Valeriu Bucuroiu)
4. A doua zi (Dinu Giurgiu / Dan Verona)
5. Eu nu te-am uitat (repertoriul internaţional / Roxana Popescu)
6. Fericirea are chipul tău (Marcel Dragomir / Eugen Rotaru)
7. Dacă totuşi vei pleca (Zoltan Boroş / Dumitru Popescu-Chiselet)
8. Să fim copii (Dinu Giurgiu / Dan V. Dumitriu)
Postum:
IV. Vom fi mereu (1999, Electrecord EDC 334)
1. Viaţa începe cu tine (Virgil Popescu / Angel grigoriu, Romeo Iorgulescu)
2. Un bilet pentru o călătorie (repertoriul internaţional / Flavia Buref)
3. Speranţe vis, speranţe flori (George Grigoriu / Andreea Andrei)
4. E adevărat iubirea mea (repertoriul internaţional / Roxana Popescu)
5. Zborul vântului (Viorel Gavrilă / Roxana Popescu)
6. Nu, nu mai vreau să ştiu (Dan Dimitriu / Eugen Rotaru)
7. De-ar fi să vii (Alexandru Wilmany / Roxana Popescu)
8. Iartă! (Ion Cristinoiu / Roxana Popescu)
9. Să fim copii (Dinu Giurgiu / Dan V. Dumitriu)
10. Pentru voi, muguri noi (Ionel Bratu Voicescu / George Ţărnea)
11. Adevărul floriilor (Zoltan Boroş / Dumitru Popescu Chiselet)
12. Clipe ce dor (Eugen Mihăescu / Valeriu Bucuroiu)
13. Haide spune (Viorel Gavrilă / Roxana Popescu)
14. Conga (repertoriul internaţional / Mala Bărbulescu)
15. Eu nu te-am uitat (repertoriul internaţional / Roxana Popescu)
16. Fericirea are chipul tău (Marcel Dragomir / Eugen Rotaru)
17. Cântă iubirea (Zoltan Boroş / Dumitru Popescu Chiselet)
18. Dacă omul poate fi (Alexandru Simu / Eugen Dumitru)

Cântece înregistrate la Radio sau Electrecord (selectiv)
1. A doua zi (Dinu Giurgiu/Dan Verona) – 1988
2. Acasă (Dan Ardelean/Aurel Storin) – 1988
3. Adevărul florilor (Zoltan Boroş/Dumitru Popescu Chiselet) – 1987
4. Am ales o stea în infinit
5. Anilor (Petre Magdin) – 1972 piesa de debut
6. Aşteptare (George Grigoriu/)
7. Bosanova (Camelia Dăscălescu)
8. Bun venit în inima mea
9. Buzău, Buzău, tu eşti în sufletul meu – 1989
10. Ca o apă limpede (C-tin Teoharie/Flavia Buref)
11. Cântaţi cu noi (Anton Şuteu/Dan Verona) – 1986 (Grup solistic)
12. Cântă iubirea (Zoltan Boroş/ Dumitru Popescu Chiselet) – 1989
13. Cântec de seară (Ionel Bratu Voicescu/) – 1986 (duet cu I. Luchian Mihalea)
14. Cât aş fi vrut să te chem (Alexandru Wilmany/Angel Grigoriu) – 1988
15. Ce cauţi tu în viaţa mea (Henri Mălineanu) - cover
16. Ce frumos am visat (Dan Beizadea/Ion Preda) – 1983
17. Ce mai faci iubirea mea? (Ion Cristinoiu/Roxana Popescu)
18. Ce poate fi mai trist ca despărţirea (Jolt Kerestely/Roxana Popescu) - 1989
19. Cineva te iubeşte (Alexandru Wilmany/Roxana Popescu) – 1986
20. Chemarea ei (Marcel Dragomir/Mircea Beniuc)
21. Chiquitita (repertoriu internaţional)
22. Clipa întâlnirii noastre (Ionel Tudor/ Angel Grigoriu, Romeo Iorgulescu)
23. Clipe ce dor (Eugen Mihăescu/Valeriu Bucuroiu) – 1989
24. Conga (repertoriul internaţional/Mala Bărbulescu) - 1988
25. Cu fiecare stea (Mihai Grigoriu/Romeo Iorgulescu) – 1986
26. Cu noi (Repertoriul internaţional) – 1984 – duet cu Mircea Dumitrescu
27. Dacă totuşi vei pleca (Zoltan Boroş/Dumitru Popescu-Chiselet) – 1989
28. Dar tu pe unde ai trecut (Viorel Gavrilă/Roxana Popescu)
29. Da-mi un răspuns
30. De câte ori îţi spun la revedere (Marcel Dragomir/Roxana Popescu) – 1988
31. De vei veni (Octav Firulescu/Carmen Bendovski)
32. De-ar fi fost să fiu (George Grigoriu/Andreea Andrei) – 1976
33. De-ar fi să vii (Alexandru Wilmany/ Roxana Popescu) – 1985
34. De-aş fi ştiut cândva ce ştiu acum (Nicuşor Tănase/)
35. Deschideţi poarta soarelui (Anton Şuteu) – 1987 (Grup solistic)
36. Din adânc de noapte (Jolt Kerestely/)
37. Doar un pic de teorie despre ritm si armonie (Laurenţiu Profeta/Flavia Buref)
38. Dorul meu (Laurenţiu Profeta/)
39. Drum bun (Gherase Dendrino / Puiu Maximilian)
40. E-adevărat iubirea mea (Repertoriul internaţional/Roxana Popescu) – 1984
41. El amor me acaba (Repertoriul internaţional) - 1985
42. Eşti eternitatea mea (Dan Beizadea/Andreea Andrei)
43. Eu nu te-am uitat (repertoriul internaţional/Roxana Popescu) – 1989
44. Fericirea are chipul tău (Marcel Dragomir/Eugen Rotaru) – 1989
45. Floarea dragostei (Dan Beizadea/)
46. Hai la drum (Constantin Teoharie/Dumitru Negrea)
47. Hai vino (Constantin Serban/Constantin Serban)
48. Haide spune (Viorel Gavrilă/Roxana Popescu) – 1986
49. Harmour Love(Repertoriul internaţional)
50. Iartă! (Ion Cristinoiu/Roxana Popescu) – 1987
51. Inimă de foc/Tu nu vei ştii niciodată (Ionel Tudor/Andreea Andrei)
52. Iubesc (Gelu Solomonescu/Mircea Block)
53. În luna mai (Dumitru Lupu) – 1985
54. În vals ne-am întâlnit (Gherase Dendrino/Aurel Felea)
55. În viaţă sunt şi drumuri care se inchid ()
56. Încrederea ()
57. Lumina din cuvânt (Dani Constantin/Flavia Buref) – 1988
58. Luna (Vasile Veselovschi/Mihai Maximilian) – 1983
59. Marea (Ionel Tudor/Andreea Andrei) - 1986
60. Mioriţa (Xenti Stănescu/Puiu Cristea)
61. Mona Lisa (Repertoriu internaţional/Roxana Popescu)
62. Ne apropiam de depărtări zâmbindu-ne ()
63. Ne-am cunoscut de Anul Nou (Radu Şerban)
64. Nesfârşitul dragostei (George Grigoriu/Angel Grigoriu şi Romeo Iorgulescu)
65. Nopţile nemărginite (Constantin Teoharie)
66. N-am să uit (Mişu Iancu/)
67. Nu mai ştiu ce să cred (George Grigoriu/Aurel Storin) – 1976
68. Nu, nu mai vreau să ştiu (Dan Dimitriu/Eugen Rotaru) – 1985
69. Nu ştiu cum m-am îndragostit (Viorel Gavrilă) – 1983
70. Nu ştiu nici eu (Gh.E.Marian/Aurel Felea) – 1986
71. Nu te ascunde (Cornel Fugaru/Dan V. Dumitriu) – 1987
72. Numai de dragoste (Marcel Dragomir/Eugen Barbu) – 1975
73. O lume (Ionel Tudor/Andreea Andrei)
74. Oameni buni (Ionel Tudor/Andreea Andrei)
75. Pe a ramurilor mreajă (Ramon Tavernier/Mihai Eminescu)
76. Pe cerul primului dor (Ştefan Korodos/Angel Grigoriu şi Romeo Iorgulescu)
77. Pentru inima planetei (Cornel Fugaru/Dan.V. Dumitriu) – 1989
78. Pentru voi, muguri noi/ Baladă pentru flori (Ionel Bratu Voicescu/ George Ţărnea) – 1988
79. Plouă (Gherase Dendrino/Ştefan Cristodulo)
80. Poate (Alexandru Mandy) – 1987
81. Poate iubesc (Laurenţiu Profeta /Constantin Cîrjan)
82. Poate n-a fost un vis (Camelia Dăscălescu/Flavia Buref) – cover
83. Rămâi mereu (Dan Dimitriu)
84. Revelaţie (Camelia Dăscălescu/)
85. Să crezi în dragostea mea (Ion Cristinoiu/ Roxana Popescu) – 1985
86. Să fim copii (Dinu Giurgiu/Dan V. Dumitriu) – 1986
87. Să-nvingă dragostea (Dan Pavelescu/Eugen Rotaru) - 1987 (duet G. Nicolescu)
88. Să ne iubim – nov 1989
89. Să nu te uiţi în urma ta (/Roxana Popescu)
90. Săruta-mă de ştii s-o faci ca vântul (Marcel Dragomir)
91. Sentimente (Repertoriu internaţional/Roxana Popescu)
92. Speranţe vis, speranţe flori (George Grigoriu/Andreea Andrei) – 1976
93. Spune-mi să stau (Ion Cristinoiu/)
94. Sub balcon eu ţi-am cântat o serenadă (Gherase Dendrino/Aurel Felea)
95. Sună poştaşul (Marcel Dragomir/Aurel Storin)
96. Te rog, crede-mă (Repertoriul internaţional/Roxana Popescu)
97. Te ştiu demult (George Grigoriu/)
98. Te vreau mereu (Dan Dimitriu/Dan Dimitriu) – 1989
99. Toţi tinerii pot fi prieteni/Muguri de speranţă (Marcel Dragomir/Aurel Storin) - 1989
100. Tu esti pentru mine, soare cald născut în zori – sept 1989
101. Tu m-ai fascinat (Repertoriul internaţional/Aurel Felea)
102. Tu nu vei ştii niciodată (Ionel Tudor/Angel Grigoriu) – 1985
103. Toţi tinerii pot fi prieteni/Muguri de speranţă (Marcel Dragomir/Aurel Storin) – 1989
104. Umrelele din Cherburg (Repertoriul internaţional) – duet cu Dorin Anastasiu
105. Un bilet pentru o călătorie (repertoriul internaţional/Flavia Buref)
106. Un cer de păsări (Viorel Gavrilă/Roxana Popescu) – 1983
107. Un destin nepieritor (Claudia Daniela Nacu/Flavia Buref)
108. Un om cânta sub stele (Virgil Popescu/Angel Grigoriu şi Romeo Iorgulescu) – 1986
109. Un vis de dragoste (Aurel Giroveanu/Angel Grigoriu şi Romeo Iorgulescu)
110. Unde e soarele? (Jolt Kerestely/Ioan Ruş)
111. Va fi veşnic doar iubirea (Aura Urziceanu) – 1988 (Grup solistic)
112. Viaţa începe cu tine (Virgil Popescu/Angel Grigoriu, Romeo Iorgulescu) – 1986
113. Viers de inimă română (Dragoş Nedelcu/ Eugen Sitcai) – 1989
114. Voi ne-aţi promis cetăţi (Horia Moculescu/Roxana Popescu) – 1986 (duet A. Daminescu)
115. Voi, oameni (Alexandru Simu/Eugen Dumitru) – 1985
116. Vom fi mereu/Dacă omul poate fi (Alexandru Simu/Eugen Dumitru) – 1987
117. Valsul iubirii (Dumitru Lupu/Viorela Filip) – 1987 (duet cu Vasile Filipescu)
118. Vara/Lângă porţi de soare (Alexandru Simu/Eugen Dumitru) – 1987
119. Vremea soarelui (Repertoriu internaţional/Flavia Buref)
120. Zborul vântului (Viorel Gavrilă/Roxana Popescu) – 1985
121. Zi senină cu mult soare (Cornel Vîntu/Nicolae Dumitru)



Peneş, Nicolae, Viaţa şi moartea Mihaelei Runceanu, Bucureşti, Editura Divers Press, 1993
Peneş, Nicolae, Pagini din procesul asasinului Mihaelei Runceanu, 1991
Caraman – Fotea, Diana, Meridianele cântecului, Bucureşti, Editura Muzicală, 1989
Caraman – Fotea, Diana şi Andrei, Titus, Alternative Pop Dance, Bucureşti, Editura Humanitas Educaţional, 2003
Revista „Săptămâna”
[modifică]Legături externe

Articol în Jurnalul Naţional
Spiritus.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text