SOAREnDAR !

...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult!

Poezii Felicia Feldiorean - Colaj

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua!

duminică, 11 iulie 2010

Maria Dragomiroiu


Maria Dragomiroiu (n. 11 iulie 1955) este o interpretă de muzică populară din România. Având o voce deosebită, cu un amplu registru vocal şi fiind posesoarea unei tehnici excelente, de solistă de muzică clasică, Maria Dragomiroiu a fost comparată, mai ales la începutul carierei sale, doar cu Maria Tănase, doamna cântecului popular românesc.impresariere Maria Dragomiroiuimpresariere Maria Dragomiroiu

impresariere Maria Dragomiroiuimpresariere Maria Dragomiroiu
Discografie

 • Floricica de pe coastă - 1983
 • Maria Dragomiroiu - 1985
 • Maria Dragomiroiu - 1987
 • Maria Dragomiroiu - 1988
 • Of, lume cum esti facută - 1990
 • Viaţa-i un noroc - 1994
 • Lume dragă - 1996
 • Omule, om bun să fi - 1997
 • Cine iubeşte şi lasă - 1997
 • Doamne, multe trag - 1998
 • Dragoste, otravă dulce - 1999
 • Cântecul şi dragostea - 2002
 • Viaţă, viaţă - 2003
 • Cântece de petrecere - Mai întoarce Doamne roata - 2004
 • Inima - 2006
 • Cântece de petrecere - volumul 2 - Aşa trec zilele mele - 2006
 • De la suflet - Cântece de petrecere - 2009Interpreta de muzica populară Maria Dragomiroiu declară că deşi împlineşte, duminică, 55 de ani, se simte ca la 25. ''Sunt ca în cântecul meu 'Mai întoarce, Doamne, roata', mă simt ca la 25 de ani, sufletul meu e ca atunci. Poate şi pentru că sunt înconjurată mereu de cele trei nepoţele ale mele, care mă fac să mă simt încă tânără. Ele îmi spun 'nana', nu-mi spun 'bunica', pentru că nu mă simt ca o bunică. Prima a fost Ilinca, nepoţica cea mai mare, care are cinci ani şi jumătate, ea mi-a spus aşa. Este fiica Ilenei, fata mea. Apoi şi cealaltă, fetiţa cea mare a lui Mircea, băiatul meu, tot aşa mi-a spus. Cea mai mică are doar şase luni, deci nu poate vorbi, dar sunt convinsă că îmi va spune la fel'', mărturiseşte artista.

Ea spune că îşi doreşte sănătate, să se poată bucura de copiii şi nepoţelele sale, să fie toţi fericiţi.

Aniversarea din acest an are o semnificaţie aparte, deoarece Maria împlineşte vârsta pe care o avea mama sa atunci când a murit. Artista este convinsă că de acolo, din Ceruri, mama sa o ocroteşte mereu.

"Mi-e dor de ea şi timpul nu alină durerea. De 21 de ani trăiesc cu durerea de a nu o mai avea alături. Ea, după moarte, mi-a salvat viaţa: mă întorceam de la o nuntă, noaptea târziu, şi am aţipit la volan, dar mama mi-a apărut în vis şi m-a trezit la timp pentru a evita copacul către care mă îndreptam", povesteşte interpreta.

În prezent Maria Dragomiroiu pregăteşte încă două albume - un ''Best of'', care va apărea în toamnă şi care va cuprinde cele mai frumoase 35 de cântece din repertoriul său, unele dinainte de 1989, dar şi un album de Crăciun, pe care intenţionează să-l aibă gata chiar înainte de sărbători. Maria îşi doreşte ca publicul să-i iubească melodiile, pentru că fiecare cântec al său are un mesaj.

Interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu s-a născut la 11 iulie 1955, la Ioneşti, judeţul Râmnicu Vâlcea. A pătruns în lumea muzicii când avea doar 17 ani, era elevă la liceu. Un ajutor în carieră i-a fost naşa sa, regretata Ileana Sărăroiu. Din 1983, a lansat peste 15 albume muzicale.


Cele mai cunoscute albume ale interpretei sunt: ''Cântecul şi dragostea'' (2002), ''Viaţă, viaţă'' (2003), ''Mai întoarce, Doamne, roata'' (2004). Ele cuprind cele mai îndrăgite cântece, precum: ''Cântecul şi dragostea'', ''Singur prin străini'', ''Când ne-o fi mai rău'', ''Cine de dragoste zace'', ''Ia mai toarnă-un păhărel'', ''Şapte văi şi-o vale adâncă'', ''Du-mă acasă măi tramvai'', ''Ciobănaş cu trei sute de oi'', ''Săracă inima mea'', ''Când s-o împărţit norocu'', ''Mă dusei să trec la Olt''.

În martie 2004, a primit din partea preşedintelui Românei Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, alături de Veta Biriş şi Alexandru Arşinel
.AGERPRES

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text