SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

miercuri, 14 iulie 2010

“Si vei pleca”Im Memoriam Madalina Manole 14 07 2010

Pacat de ea






A decedat in ziua in care implinea 43 de ani
Cantareata Madalina Manole a fost gasita decedata, in aceasta dimineata la ora 6.30, de sotul sau, principala ipoteza a anchetatorilor fiind sinuciderea, intrucat artista ar fi luat mai multe medicamente, relateaza Realitatea TV, potrivit NewsIn.

Artista a fost gasita fara suflare la locuinta sa din Otopeni.Potrivit anchetatorilor, artista a lasat un mesaj de adio pe telefonul sotului sau, insa familia nu doreste sa dezvaluie continutul acestuia.

Madalina Manole a lasat un mesaj de adio sotului sau pe telefonul mobil


Cântareata Madalina Manole, care a decedat miercuri dimineata, a trimis un mesaj de adio pe telefonul mobil al sotul sau, Mircea Petru, in jurul orei 2.00, a declarat Claudia Burada, purtator de cuvânt al Politiei Ilfov, care a adagat ca artista a luat mai multe medicamente.

"Este vorba de un mesaj lasat sotului ei pe telefonul mobil despre care nu pot sa dau mai multe detalii, este un mesaj personal si familia nu vrea sa-l faca public. Nu sunt suspiciuni de omor, in acest moment este examinat cadavrul si nu sunt urme de violenta. Este adevarat ca artista a ingurgitat niste medicamente, care este posibil sa fi provocat decesul. Este una dintre variantele luate in calcul, inca ancheta este in desfasurare", a declarat Claudia Burada, miercuri dimineata, in fata casei Madalinei Manole din Otopeni.

Artista ar fi scris in mesajul in jurul orei 2 , pe care Mircea Petru l-a citit de dimineata , in care spune ca stie ca toata lumea o iubeste si ca ii pare rau, si regreta gestul pe care il face, artista ar mai fii scris in mesaj ca "nu se mai simte frumoasa".

Langa trupul neinsufletit a fost gasit un bidon cu o substanta chimica, pe hol mirosind puternic a aceasta substanta, transmite Mediafax.

In urma cu trei saptamani, Madalina Manole ar fi avut o tentativa de sinucidere, cu ibuprofen si paracetamol.

Potrivit unor informatii aparute in presa in luna mai, artista si-a amanat lansarea celui de-al noualea album din cauza unor probleme de sanatate. Ea a fost internata atunci in spital din cauza "oboselii si a stresului

Soc printre artisti

„Nu cred ca s-a sinucis, cred ca a facut greseala de administrare de medicamente. Era fericita. Avea probleme de sanatate, am auzit ca ar fi stat chiar internata in spital. Isi adora copilul, Petru in varsta de 1 an, avea ochii in lacrimi cand vorbea de el“, a declarat Liana Stanciu pentru Adevarul.

Corina Chiriac: "Sunt absolut socata. Vreau sa cred ca s-a intamplat un accident. Nu pot sa cred ca o femeie frumoasa, plina de succes, implinita ca mama si sotie, si-a luat viata. Am invitat-o, impreuna cu Florentina Satmari, de multe ori in emisiune, dar nu a gasit timp. Am pus refuzul ei pe seama faptului ca avea un copil mic. Era discreta si am apreciat asta la ea. In ultima vreme, mi s-a parut extrem de slaba, dar am pus asta pe seama faptului ca are un copil mic".

Stela Popescu: „Nu am vazut-o de multa vreme, dar era o femeie optimista. Nu pot sa inteleg e ceva ingrozitor.“

Madalina Manole, o cantareata de succes

Madalina Manole s-a nascut pe data de 14 iulie 1967 in localitatea Valenii de Munte. Artista isi face debutul muzical la 15 ani in Cenaclul Tineretului prahovean.

In anul 1988, Madalina Manole participa la Festivalul Mamaia cu piesa „Un om sentimental” compusa de Serban Georgescu. Este inceputul unei colaborari de succes intre cei doi.

In anul 1991, obtine discul de aur pentru albumul „Fata draga”. Tot in acelasi an ia fiinta Fan-clubul national Madalina Manole condus de studentii Ciprian Antochi si Claudia Panaite, care in momentul de fata are 25 de filiale in intreaga tara.Fata draga cu parul de foc lasa un gol in muzica romaneasca
Revista „7 Extra” o apreciaza drept „Patricia Kaas a Romaniei”

In anul 1995, canta la Bucuresti in deschiderea concertului Whigfield iar, un an mai tarziu, in deschiderea concertului sustinut de formatia Los del Rio.

In anul 1997, lanseaza albumul „Lina, lina Madalina”, moment in care inregistreaza doua premiere notabile: devine primul nume al muzicii pop romanesti care intra in catalogul unui mare producator muzical international - Polygram Group (prin Zone Records Romania) si este prima artista de muzica pop care are curajul sa interpreteze folclor autentic, in maniera originala, cu o orchestra de muzica populara condusa de regretatul Dorel Manea.

In 1997, ia fiinta Asociatia Culturala Madalina Manole cu caracter cultural si umanitar.

In anul 2000, obtine distinctii pentru cea mai buna interpreta pop si cea mai buna voce feminina a anului la Premiile Radio Romania si respectiv, Premiile Industriei Muzicale din Romania.

In urma cu doua luni, Madalina Manole revenea cu un nou album "09 Madalina Manole", o productie ce inseamna doi ani de munca si multa dragoste pentru muzica, 12 piese alese cu atentie, 9 in limba romana si 3 in engleza, perfecte pentru cei care traiesc povesti de iubire.

“In cantecele mele cant despre mine si viata mea, insa povestile mele de viata sunt si povestile multora dintre fanii mei”, declara Madalina.

Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numara: Vino, dragostea mea, O floare pentru mai tirziu, Asta e doar viata, Te-am vazut mi-ai placut, Fata draga, Vreau sa te uit, Nu esti chiar un inger, Sa nu ma minti, Totul e pe dos, Nu-mi pasa, Nu-ti pierde curajul, Cantec pentru voi, Omul sufletului meu, Cine esti tu, Fata visurilor tale, Nu ma cunosti,Tu n-ai avut curaj
DESPRE MADALINA
“Majoritatea admiratorilor, prietenilor ,fanilor o stiu asa cum apare ea in lumina reflectoarelor: o explozie de exuberanta,o voce speciala, un chip frumos,o tinara artista talentata care a reusit ceva unic. Madalina a transformat sub ochii nostri un titlu de cintec in carte de vizita, in renume. Madalina este “fata draga” pentru copii, parinti ,bunici… Oamenii o vor iubi mereu”
Ultimul interviu : Despre mine, pe scurt?.. M-am recompus sufleteşte şi merg mai departe, preţuind cu toată fiinţa mea tot ceea ce am primit şi primesc de la viaţă! Restul e… mişcare de rezistenţă!"


Dumnezeu sa o odihneasca !



Vezi mai multe video din Muzica


DESPRE MADALINA






“Majoritatea admiratorilor, prietenilor ,fanilor o stiu asa cum apare ea in lumina reflectoarelor: o explozie de exuberanta,o voce speciala, un chip frumos,o tinara artista talentata care a reusit ceva unic. Madalina a transformat sub ochii nostri un titlu de cintec in carte de vizita, in renume. Madalina este “fata draga” pentru copii, parinti ,bunici…Dar eu am vazut-o si altfel pe Madalina, am vazut-o la repetitii, ambitioasa, incruntata, obosita, nemultumita de ea sau de altii, strivind intre buzele ferecate un cuvint mai putin ortodox, atenta si exigenta cind isi masoara izbinda si neizbinda, reluand iar si iar o filmare dificila…Eu pe ACEASTA Madalina o apreciez si o consider cu toata convingerea ca fiind o autentica artista, o profesionista, o slujitoare sincera a cintecului romanesc caruia i-a daruit sufletul si credinta ei. Pentru asta nu are nici o sansa sa scape, oamenii o vor iubi mereu”

IOANA BOGDAN -realizator TVR-

“Mada, te admir, te indragesc, te urmaresc in cariera ta si doresc sa ramii mereu cu “aura” asa cum arati”

MARIN MORARU

“Este minunat cind o solista are fani adevarati, nu exaltati, ci sinceri.Cunoscind-o pe Madalina de pe vremuri, cind era la “ALFA si BETA” ramin un suporter al dinamismului ei. A fi luptator in meseria de artist este vital. Madalina are calitatile necesare pentru a merge mai departe, succes!”

ANDREI PARTOS

“Madalina e, inainte de a fi artista, o femeie puternica, tocmai pentru ca a luat-o de la capat, singura. Oricit vi s-ar parea de neinsemnat ,nu va doresc sa traiti o drama ca sa pricepeti simplitatea acestui adevar. Dimpotriva, va doresc sa ascultati aceste melodii alaturi de…omul sufletului vostru. Nu asta cautam cu totii? Nu asta ne lasa sa atingem fericirea , cind l-am gasit?”

MIHAELA RADULESCU

“Madalina e grozava, ca o sampanie spumoasa, din care bulele se ridica pina in sufletele fiecaruia!”

MARINA ALMASAN – realizator TVR

“Mada, Mada, noi doua am pornit de la folk si uite unde am ajuns! E foarte bine ce faci si iti doresc tot binele din lume, pentru ca il meriti. Stiu ca muncesti enorm, si noi stim ca ai un suflet de aur. Sa-ti ajute Dumnezeu sa ramii in virf si ca artista si ca om!”

ZOIA ALECU (SFINX EXPERIENCE)

“Piesele ei se aud, se vad, se simt ca sint scrise numai din suflet. Eu ascult Madalina Manole cu mare placere alaturi de Coldplay! Nu mi se pare o mare diferenta. Madalina are o voce pe care o recunosti dintr-un milion si care te atinge undeva. Are un timbru pe care nu ai cum sa-l incurci. Prezenta ei scenica mi se pare ca e,, rock-star de rock-star”. Cinta ce-i place si cum ii place. Marele ei ghinion este acela de a se fi nascut in aceasta tara, in Romania cea de toate zilele! Este un om de o mare finete si mai ales un prieten foarte bun !”

TEO TRANDAFIR

BIOGRAFIE

1982-1985 MADALINA isi face debutul in muzica folk, devine membra a cenaclului “Serbarile Scinteii Tineretului” condus de Lucian Avramescu, infiinteaza duetul “Alfa si Beta” si impreuna cu Stefania Ghita participa la turneele cenaclului din toata tara cunoscind deja succesul cu compozitiile folk inregistate.

1985-1988 studiaza canto-muzica usoara la Scoala Populara de Arta, clasa Ionel Tudor-Mihaela Runceanu

1988 debuteaza la Festivalul National “MAMAIA”, obtine o mentiune cu “Un om sentimental” ,este inceputul colaborarii muzicale cu compozitorul Serban Georgescu, impreuna lanseaza an dupa an cintece care devin imediat preferatele marelui public TE-AM VAZUT MI AI PLACUT, FATA DRAGA, EI SI CE, VREAU SA TE UIT, DA TE IUBESC, CIND DANSEZ CU TINE, AS DA ORICE, TU N-AI AVUT CURAJ sunt doar cateva din cantecele interpretate cu imens succes de Madalina in cele aproape 3000 de concerte pe care le sustine in anii 1990-2000 in tara si strainatate

PRIMELE 3 albume lansate in anii 91-94 inregistreaza cele mai bune vinzari, peste 2 milioane de unitati, casa de discuri Electrecord ii acorda Artistei 3 DISCURI DE AUR

1993 Cea mai buna voce pop in topul muzical national de la Radio CONTACT

1997 lanseaza albumul “LINA, LINA MADALINA”de folclor autentic romanesc cu cintece din repertoriul Mariei Tanase, Maria Lataretu, Lucretia Ciobanu

2000 Cea mai buna voce feminina si Albumul anului ”Dulce de tot” la Radio Romania

2001 nominalizare in categoria -voci feminine- la Premiile Industriei Muzicale Romanesti CAMPIOANA a popularitatii, indragita de romanii de toate virstele, MADALINA MANOLE este prima vedeta autohtona aleasa de concernul “Procter and Gamble” pentru promovarea pe piata romaneasca a unui produs cosmetic international

2003 lanseaza “A FOST, VA FI IUBIRE” cu 11 cintece compuse de ea, pe versurile Roxanei Popescu

2003-2005 sustine mai multe turnee pentru comunitatile romanesti din Germania, Austria,Belgia,SUA

2006 colaboreaza cu Fundatia S. Prigoana la editarea unui album de colinde in limba engleza si romana

2010 lanseaza impreuna cu MEDIA PRO MUSIC albumul “O9 MADALINA MANOLE”!

Vezi mai multe video din Muzica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text