SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

vineri, 2 iulie 2010

World Cup 2010 Meciurile din data de 2 iulie (vineri) :D Olanda - Brazilia (17.00) Uruguay - Ghana (21.0)

CM 2010: SFERTURI DE FINALĂ
Uruguay - Ghana 5-3 după 11 metri: Mâna lui Dumnezeu îi duce pe "celeşti" în semifinale după 40 de ani









de Mihai Morcovescu
2/07/2010
Naționala Uruguay-ului s-a calificat în semifinalele Mondialului din Africa de Sud după ce a învins formația Ghanei cu scorul de 5-3, după prelungiri și executarea loviturilor de departajare de la 11 metri. La finele celor 90 de minute regulamentare de joc, scorul a fost egal, 1-1.
Sud-americanii ajung astfel în careul de ași al unui Campionat Mondial după o așteptare de 40 de ani, urmând să dea piept în penultimul act cu Olanda, cea care a trimis acasă Brazilia.

A fost, fără doar și poate, cel mai nebun meci de la actuala ediție, unul nerecomandat cardiacilor, în care cele două echipe au trecut de la agonie la extaz și invers.

Ghanezii au deschis scorul în prelungirile primei reprize, prin reuşita de excepţie a "interistului" Muntari, care a prins un şut fabulos de la 35 de metri. Imediat după pauză, băieţii lui Oscar Tabarez au forţat egalarea care a venit după doar 10 minute de la reluare, Diego Forlan transformând impecabil o lovitură liberă lateral-stânga, scoasă de Fucile.

A urmat o jumătate de oră de joc cu mult nerv, cu multe ocazii de-o parte şi de cealaltă, însă nici una dintre echipe nu a mai înscris, astfel că s-a intrat în prelungiri. Uruguyenii au avut un penalty în minutul 102, când Pantsil l-a faultat în careu pe Abreu, însă centralul Benquerenca a lăsat jocul să continue.

Africanii păreau că l-au apucat de picior pe Dumnezeu în minutul 120, atunci când au primit un cadou nesperat de la Suarez, care a comis henţ pe linia porţii. Eliminare şi 11 metri. Golgeterul Ghanei, Asamoah Gyan, şi-a aşezat balonul la punctul cu var şi toată suflarea africană se pregătea de sărbătoare, însă atacantul lui Rennes a trimis incredibil balonul în transversală!

Astfel, s-a ajuns la loteria penalty-urilor, pentru a doua oară în acest turneu. În timp ce uruguayenii au transformat toate cele cinci lovituri - ultima de către "El Loco" Abreu cu o scăriță - Ghana a ratat prin Mensah si Adiyiah, irosind o șansă uriașă de a deveni prima națională africană care ajunge în semifinalele Campionatului Mondial.




CM 2010 / SFERTURI DE FINALĂ
Olanda - Brazilia 2-1: Portocala, în careul de aşi











După ce au câştigat toate partidele din preliminarii şi primele patru meciuri de la turneul final din Africa de Sud, olandezii nu au putut fi opriţi în drumul spre semifinale nici de Brazilia, echipa cu cele mai multe trofee mondiale în palmares.

Batavii au fost de nerecunoscut în prima repriză, în care jocul echipei lui Dunga a fost aproape perfect. Robinho a deschis scorul încă din minutul 10, după care brazilienii nu au avut probleme să oprească puţinele zbateri ofensive ale lui Robben. Mai mult, Selecao putea încheia jocul înainte de pauză, dar Kaka, Dani Alves şi Maicon doar l-au evidenţiat pe Stekelenburg.

Apărarea de fier a brazilienilor a început însă să scârţâie în partea secundă, iar Felipe Melo, autor al unei pase de geniu la golul lui Robinho, a deviat în proprie poartă o centrare a lui Sneijder, la numai opt minute de la reluare. După un sfert de oră, apărarea braziliană avea să clacheze din nou: Van Persie a executat un corner, Kuyt a prelungit pe spate, iar Sneijder, la numai 1,71 metri, a înscris cu capul din mijlocul careului.

Felipe Melo şi-a îngropat definitiv echipa în minutul 73, când a primit "roşu" direct după ce l-a călcat pe Robben. În inferioritate numerică, brazilienii au avut o ultimă zvâcnire, dar Lucio şi apoi Kaka nu au reuşit golul egalizator. Pe final putea fi chiar 3-1, dar olandezii au irosit un contraatac supranumeric în prelungiri.

Scor final 2-1 şi Olanda merge în semifinale, unde va întâlni învingătoarea dintre Uruguay şi Ghana, în timp ce Brazilia se vede eliminată încă din sferturi.
SURSA:
http://www.jurnalul.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text