SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

miercuri, 16 februarie 2011


Informatii mai multe despre festival gasiti pe :


Pe 15 februarie a inceput cea de-a 61-a editie a festivalului, care se va desfasura intre 15 si 19 februarie. Robert de Niro va fi prezent pentru a-si promova cel mai nou film.



Printre celebritatile internationale prezente la eveniment se numara Avril Lavigne si Take That, in timp ce veterani ca Al Bano si Anna Oxa vor participa la concursul transmis de Rai Uno. In ultimii ani, organizatorii italieni au mizat pe nume mari internationale pentru a da un aer proaspat veteranului festival. Vedetele invitate fac parte din sfera artistica, insa nu neaparat din lumea cantecului, astfel ca prezenta lui Robert de Niro la Sanremo 2011 nu ar trebui sa surprinda pe nimeni. Starul american de origine italiana isi va promova cel mai recent film, "Manuale d'amore 3", si va fi prezent la Sanremo in ultima seara a festivalului, pe 19 februarie. Pelicula este regizata de italianul Giovanni Veronesi, iar din distributie mai fac parte Monica Bellucci (despre care se zvoneste ca ar putea fi si ea prezenta la gala, alaturi de Robert De Niro) si Michele Placido. Ceilalti invitati, cantareata canadiana Avril Lavigne si trupa britanica Take That, vor sustine momente artistice in afara concursului. La peste sase decenii de la prima editie, festivalul reprezinta o miza atat pentru cantaretii debutanti, cat si pentru artistii consacrati ai Italiei. Astfel, nici in acest an nu vor lipsi din competitie nume mari precum Al Bano, Anna Oxa si Anna Tatangelo. Evenimentul va fi prezentat de un alt monstru sacru al cantecului italian, Gianni Morandi, iar una dintre coprezentatoare va fi modelul italian Elisabeta Canalis, iubita actorului George Clooney. O atractie pentru italieni si straini Gianni Morandi, prezentatorul festivalului si Elisabeta Canalis, una dintre coprezentatoare Foto: Guliver getty,Afp Desfasurat la Teatrul Ariston din oraselul Sanremo, care are o populatie de numai 57.000 de locuitori, festivalul a fost de-a lungul timpului o rampa de lansare pentru artistii italieni. Printre cei care au castigat concursul se numara legende ale muzicii italiene precum Domenico Modugno, Adriano Celentano, Toto Cutugno, Eros Ramazzotti, Al Bano si Romina Power, Ricchi e Poveri, Laura Pausini si Andrea Bocceli, insa nu putini au fost cantaretii straini care au urcat pe scena, pentru diverse duete: Louis Armstrong, Connie Francis, Dalida, Stevie Wonder. Totodata, evenimentul a fost modelul dupa care s-a creat Eurovision Song Contest, in 1956. Timp de multi ani, Festivalul de la Sanremo a reprezentat si selectia nationala italiana pentru Eurovision. Italia, care revine anul acesta la Eurovision, isi va alege reprezentantul din randul concurentilor de la Sanremo, insa oficialii au precizat ca nu este neaparat necesar ca acesta sa fie chiar castigatorul trofeului. Printre cele mai cunoscute hituri lansate la festival - chiar daca unele dintre ele nu au castigat concursul - se numara "Nel blu dipinto di blu (Volare)" si "Ciao, ciao, bambina", interpretate de Domenico Modugno si Johnny Dorelli, "Felicita" (Al Bano si Romina Power) si "Solo noi" (Toto Cutugno).

Anna Tatangelo Italian singer Anna Tatangelo shows her trophey winning the second prize award during the 58th San Remo Music Festival on March 01, 2008 in San Remo, Italy.
Italian singer Anna Tatangelo shows her trophey winning the second prize award during the 58th San Remo Music Festival on March 01, 2008 in San Remo, Italy

San Remo este un oraș în nord-vestul Italiei, situat pe țărmul Mării Mediterane. Orașul are cca 57.000 de locuitori și este una din cele mai importante stațiuni de pe Riviera italiană. San Remo este locul desfășurării Festivalului anual de muzică italiană. Printre obiectivele turistice importante ale orașului se numără vila Nobel (1870), grădina Zirio (sec.
XIX), muzeul orășenesc, catedrala San Siro (sec. XII), parcul și vila Ormond (sec. XIX), pinacoteca Rambaldi ș.a


Sanremo Music Festival este un concurs italian de cântece populare ce funcţioneaza din anul 1951 şi este organizat anual la Teatro Ariston în oraşul San Remo . Festival di San Remo, Italia sau în afara ca Sanremo Music Festival, a fost sursa de inspiratie pentru Eurovision Song Contest .



De câţiva ani (1953 - 1971, cu excepţia 1956) fiecare cântec a fost cântat de două ori de către doi interpreţi diferiti (cântăreţ sau formatie), fiecare folosind un aranjament orchestral individual pentru a ilustra sensul festivalului ca un concurs de compozitori. O versiune a piesei sa fi fost realizata de un artist italian nativ în timp ce cealaltă versiune sa fi fost realizată de către un artist invitat international. Festivalul a lansat de asemenea carierele multor italieni faimosi cum ar fi :Andrea Bocelli , Giorgia , Mietta , Elisa , Laura Pausini , Eros Ramazzotti , Gigliola Cinquetti , şi desigur, Massimo Ranieri .
Festivalul este difuzat în direct pe TV Rai Uno în reţeaua Eurovision din 1955. De la 1951 la 1954 a fost transmis doar la radio RAI .

Castigatori

1951 Nilla Pizzi "Grazie dei Fiori"
1952 Nilla Pizzi "Vola Colomba"
1953 Carla Boni şi Flo Sandon lui "Viale d'autunno"
1954 Consolini Giorgio şi Latilla Gino "Cosi le mamme"
1955 Claudio Villa şi Panoul de Tullio "Buongiorno tristezza"
1956 Franca Raimondi " Aprite le finestre "
1957 Claudio Villa şi Nunzio Gallo " Corde della mia chitarra "
1958 Domenico Modugno şi Dorelli Johnny " Nel Blu dipinto di blu "
1959 Domenico Modugno şi Dorelli Johnny " Piove "
1960 Tony Dallara şi Renato Rascel " Romantica "
1961 Betty Curtis şi Luciano Tajoli " Al di la "
1962 Domenico Modugno şi Claudio Villa " Addio, addio "
1963 Renis Tony şi Emilio Pericoli " Uno per tutte "
1964 Gigliola Cinquetti şi Patricia Carli " Non ho l'eta "
1965 Bobby Solo şi Christy menestreli Noua " Se piangi, se ridi "
1966 Domenico Modugno şi Gigliola Cinquetti " Dio, vin Ti Amo "
1967 Claudio Villa şi Iva Zanicchi "Non pensare o mine"
1968 Sergio Endrigo şi Roberto Carlos "Canzone per te"
1969 Bobby Solo şi Iva Zanicchi "Zingara"
1970 Adriano Celentano şi Claudia Mori "Chi non fa lavora non l'amore"
1971 Nada şi Nicola Di Bari "Il cuore è uno zingaro"
1972 Nicola Di Bari " I giorni dell'arcobaleno "
1973 Peppino Di Capri "Un grande amore e niente Più"
1974 Iva Zanicchi "Cara Ciao, vin Stai?"
1975 Gilda "Ragazza del Sud"
1976 Peppino Di Capri "Non lo faccio Più"
1977 Homo Sapiens "Bella da morire"
1978 Matia Bazar "... E dirsi Ciao!"
1979 Mino Vergnaghi "Amare"
1980 Toto Cutugno "Solo noi"
1981 Alice "Per Elisa"
1982 Riccardo Fogli "Storie di tutti i giorni"
1983 Tiziana Rivale "Sara quel che sara"
1984 Al Bano şi Romina Power "Ci Sara" Eros Ramazzotti "Terra promessa"
1985 Ricchi e Poveri "Se m'innamoro" Cinzia Corrado "Niente di Più"
1986 Eros Ramazzotti "Adesso tu" Lena Biolcati "Grande grande amore"
1987 Gianni Morandi , Enrico Ruggeri şi Umberto Tozzi "Si può îndrăzneşti di Più" Michele Zarrillo "La Notte Dei pensieri"
1988 Massimo Ranieri "Perdere l'amore" Viitor "Canta con noi"
1989 Anna OXA şi Fausto Leali "Ti lascerò" Mietta "Canzoni"
1990 Pooh şi Dee Dee Bridgewater "Uomini soli" Marco Masini "Disperato"
1991 Riccardo Cocciante şi Sarah Jane Morris "Se stiamo Insieme" Paolo Vallesi "Le persone inutili"
1992 Luca Barbarossa "Portami o Ballare" Aleandro Baldi , Alotta Francesca "Non amarmi"
1993 Enrico Ruggeri "Mistero" Laura Pausini " La solitudine "
1994 Aleandro Baldi "Passera" Andrea Bocelli " Il mare calmo della Sera "
1995 Giorgia "Vino saprei" Neri per Caso "Le ragazze"
1996 Ron , Tosca "Vorrei incontrarti fra cent'anni" Siria "Non ci sto"
1997 Jalisse " Fiumi di parole " Paola e Chiara "Amici veni prima"
1998 Annalisa Minetti "Senza te o con te" Annalisa Minetti "Senza te o con te"
1999 Anna OXA "Senza Pietà" Alex Britti "Oggi sono io"
2000 Piccola Orchestra Avion Travel "Sentimento" Jenny B "Semplice SAI"
2001 Elisa "Luce (Tramonti o EST Nord)" Gazosa "Stai mă con (Forever)"
2002 Matia Bazar "Messaggio d'amore" Anna Tatangelo "Doppiamente fragili"
2003 Alexia "Per cumplită di nu" Dolcenera "Siamo tutti la Fuori"
2004 Marco Masini "L'uomo Volante e Mortadella"
2005 Francesco Renga "Angelo" Laura Bono "Non credo nei Miracoli"
2006 Giuseppe Povia "Vorrei avere il becco" Riccardo Maffoni "Sole negli occhi"
2007 Simone Cristicchi "Ti regalerò UNA rosa" Fabrizio Moro "Pensa"
2008 Giò Di Tonno şi Lola Ponce "Colpo di Fulmine" Sonohra "L'amore"
2009 Marco Carta "La Forza Mia" Arisa " Sincerita " Ania "Buongiorno gente"
2010 Valerio Scanu "Cosi Per le volte che ..." Tony Maiello "Il linguaggio della Resa"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text