SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

luni, 26 octombrie 2015

Maria Dragomiroiu, la ceas aniversar – 35 de ani de carieră de succes

Maria Dragomiroiu, la ceas aniversar  35 de ani de carieră de succes
Lansare de carte
MARIA DRAGOMIROIU. CÂNTECUL şi DRAGOSTEA” de Oana Georgescu

O POVESTE de VIAŢĂ impresionantă într-o CARTE captivantă
          „Fiecare are un destin al său care îl călăuzește, iar acest destin este dat de Dumnezeu… Cred că Dumnezeu m-a iubit și tot El mi-a călăuzit pașii în viaţă. Şi mai cred că Dumnezeu a avut un plan cu mine de nu m-a lăsat la greu! Sunt convinsă că a vrut să mă nasc şi să exist ca să fiu sprijin pentru ceilalți! Îmi place să dăruiesc celor din jur și să îi văd fericiți” („Maria Dragomiroiu. Cântecul şi Dragostea” de Oana Georgescu, 2015)


Bebe Mihu si Maria Dragomiroiu

Cornel Palade Maria Dragomiroiu si Romica Tociu, 1998

Cu Irina si Irinuca Loghin si Ionica Ardeleanul_11 iulie 2015

Cu Alexandru Arsinel,Vasile Muraru si Iuliana Marciuc in Israel, 1 iulie 2011

Cu Alina si Romeo Negoiasa (ALESIS)_Aniversare 60 ani_11 iulie 2015

Cu Aurel Tamas si Irina Loghin

Cu Liviu Vasilica

Ileana Sararoiu si Maria Dragomiroiu

La aniversarea zilei de nastere 60 ani 11 iulie 2015

Maria Dragomiroiu si Oana Georgescu

MARIA DRAGOMIROIU şi Editura ALLFA vă invită la evenimentul de lansare a „CÂNTECUL şi DRAGOSTEA” de Oana Georgescu, joi, 22 octombrie, ora 18.00, la Sala Palatului din București, în foyer.

Acest eveniment urmat de o SESIUNE de AUTOGRAFE va avea loc înainte de începerea spectacolului – eveniment dedicat aniversării a 35 de ani de carierăa artistei, o mare sărbătoare dedicată Doamnei cântecului popular românesc,Maria Dragomiroiu.
SESIUNEA de AUTOGRAFE va continua şi după spectacol, în foyerul Sălii Palatului!

            „Cartea aceasta reprezintă o confesiune sinceră despre trăirile, sentimentele și învățămintele și convingerile mele. Am depănat aici amintiri din întreaga mea viață, cu bune și cu mai puțin bune, cu frumoase și mai puțin frumoase. Dragostea, acest sentiment minunat, este cea care mi-a ghidat destinul, începând cu dragostea pentru părinți, apoi cu cea pentru alesul inimii, continuând cu dragostea pentru copii, pentru familia toată, pentru oameni în general și, alături de toate acestea, dragostea pentru cântec.“ – Maria Dragomiroiu.

Participă: Maria Dragomiroiu şi familia sa (copiii, nepoții, soțul – impresarul Alexandru Bebe Mihu), Oana Georgescu, scriitorul Dinu Săraru, cel care semnează prefaţa acestei cărţi şi care a avut un rol hotărâtor în cariera marii artiste și marea majoritate a protagoniștilor cărții şi ai spectacolului – eveniment.
Mariei Dragomiroiu îi vor fi alături în spectacol artiști de valoare ai scenei românești, majoritatea personaje ale cărții Oanei Georgescu: Petrică Mâțu Stoian, Constantin Enceanu, Mariana Ionescu, Mioara Velicu, Văru’ Săndel, Olga Bălan, Marcel Pavel, Andreea Bănică, Annes, Adrian Enache, Aurelian Temișan, Raoul. Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra „Lăutarii” din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros.
Artista a ajuns și a rămas în vârful ierarhiei muzicale grație talentului, dăruirii și pasiunii pentru folclor authentic românesc. De 35 de ani, Maria Dragomiroiu a fost şi a rămas o prezență strălucită pe toate scenele, fiind adulată de spectatorii de toate vârstele. Înzestrată cu deosebite calități vocale, având un timbru special, o vivacitate și un dinamism scenic aparte, Maria Dragomiroiu dă viață cântecului popular românesc, îl încarcă cu emoție și reușește să ajungă şi să rămână definitiv în inimile publicului care o iubeşte necondiţionat.
Amfitrioana spectacolului va fi îndrăgita prezentatoare TV Iuliana Tudor, iar regia artistică este semnată de reputata Elise Stan.
Realizatorul evenimentului inclus în cadrul Proiectului Naţional „Artă contra Drog” 2015 este Stoian Anghel.

„Cântecul și dragostea s-au luat de mână ca să facă viața mea veselă și bună. Fiecare cântec e o parte din sufletul meu pe care o dăruiesc de 35 de ani publicului și primesc înapoi dragostea lui nețărmurită. Vă aștept pe 22 octombrie, la Sala Palatului, la lansarea cărţii urmată de un spectacol de înaltă ținută artistică unde ne vom sărbători prin cântec împreună” – a declarat Maria Dragomiroiu.
Suntem convinşi că titlurile capitolelor sunt mai mult decât sugestive şi vor stârni interesul pentru o carte-document, o confesiune emoţionantă, o poveste unică a vieţii şi carierei unei mari artiste, demnă reprezentantă a cântecului popular românesc: “Sunt, exist, doar pentru că aşa a vrut Dumnezeu!” / La școala din satul Marcea / DRAGOSTEA Mariei pentru mămica ei / Debutul…  / ”Frumoasa Oltului” / Maria, vedeta Cenaclului “Flacăra” / Povestea “Florii din Grădină” scrisă în 7 ani…  / O mare tristețe a Mariei… / Primul costum popular pe care îl poartă și acum…  / Nașa Ileana Sărăroiu…  / Maria, o interpretă preferată de Nicu Ceaușescu / Turneele la mare / „Din cântec mi-am crescut copiii, din cântec am ajutat, din cântec am trăit!” / Televiziunea Română, rampa de lansare a Mariei Dragomiroiu  / ”Atunci am întors fața către lume…” / Dragostele Mariei / Prima dragoste, prima căsnicie – alte mari deziluzii / De la frica de tată și de soț, la teama de socri / … şi la divorţul atât de urât  / Viața Mariei după vârsta de 30 de ani…  / „Pentru mine, până la treizeci de ani, viața a fost o mare încercare!” / I s-a schimbat viața, și-a schimbat și casa / ”Dumnezeu ne-a întâlnit pe mine și pe Bebe atunci când aveam nevoie unul de celălalt” / „Bucuria mea este să dăruiesc și să ajut fără să cer nimic în schimb” / Frații Maria, Iustin și Dana, legați sufletește pe viață / Turneele şi spectacolele de după ‘90 / Povestea de la „Kleine Bucharest” / ”Turneele se fac de când se pune varza și până se strică varza!”  / Producții internaționale de mare succes aduse în țară de Alexandru Bebe Mihu. / „Sunt Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu! / Şi au mai fost şi o mulţime de situaţii limită pentru Maria… / Printre gândurile Mariei/„Povestea celor trei porţi” / Şi gânduri dedicate Mariei Dragomiroiu de Alexandru Arşinel, Mihai Constantinescu, Mirabela Dauer, Constantin Enceanu,Gheorghe Gheorghiu, Ileana Iliescu, Mugur Isărescu, Jolt Kerestely, Irina Loghin, Vasile Muraru, Alina și Romeo Negoiasă (ALESIS), Nicu Paleru, Marcel Pavel, Stela Popescu, Florentina Satmari, Elise Stan, Anghel Stoian, impresar artistic, Elisabeta Turcu, Octavian Ursulescu, Mioara Velicu/ Cu toată dragostea, de la Ileana şi Mircea, copiii Mariei.
Autoarea Oana Georgescu a lansat la aceeași editură, ALLFA și cărţile ”Alexandru Arșinel. Și a fost mâna lui Dumnezeu” (cartea dedicată de maestru doctorilor săi) şi ”Iuliana Marciuc. Destine ca-n filme”, iar pe 27 octombrie, la Ateneul Român va lansa cartea ”Iosif Ion Prunner. Trei generații la Ateneul Român”.
CUVÂNT ÎNAINTE

Multe lucruri sunt pe lume
Și mai rele și mai bune
Dar sunt două minunate
Și de Dumnezeu lăsate.
Astea două îmi dau viață
Când mă scol de dimineață
Le numesc cu inima
CÂNTECUL și DRAGOSTEA

          Această carte reprezintă confesiunea mea sinceră, făcută la 60 de ani despre trăirile, sentimentele, învățămintele și convingerile mele. Am depănat aici amintiri din întreaga mea existență de până acum cu bune și cu mai puțin bune, cu frumoase și mai puțin frumoase. Am ales împreună cu Oana Georgescu titlul pentru această carte ”Cântecul și Dragostea, datorită convingerii mele că acolo unde dragoste nu e, nimic nu e, iar cântul este darul divin cu care am plecat în lume să-mi urmez destinul. Dragostea este un sentiment extrem de complex. Datorită lui poți cunoaște atât extazul, fericirea deplină, cât și agonia, durearea, suferința absolută. În această carte cititorul poate afla despre iubirile sufletului meu și despre drumul anevoios pe care l-am parcurs alături de cântec, în lupta mea pentru a reușiîn viață. Strădaniile mele au fost făcute din dragoste și cu dragoste, iar aliat mi-a fost cântecul popular și harul de la Dumnezeu. Dragostea, acest sentiment minunat, este cel care mi-a ghidat întregul destin,  începând cu dragostea pentru părinți, apoi cu cea pentru alesul inimii, continuând cu dragostea pentru copii, pentru familia toată, pentru oameni în general și alături de toate acestea, dragostea pentru Cântec.
 Maria Dragomiroiu
PREFAȚA

Invitat să scriu o Prefaţă a cărţii consacrate Mariei Dragomiroiu la împlinirea celor 35 de ani de la debutul acestei mari artiste înscrise în galeria celebrităţilor care au dat glas fericit cântecului popular românesc, am ajuns să descopăr eu însumi, cu mirare, cât de strâns legat este acest debut, pe care l-am şi salutat primul, de propria mea intrare în literatură cu un roman, „Nişte ţărani”, aniversat şi el în 2015 la 40 de ani de la apariţia lui, deci cu numai cinci ani înaintea afirmării talentului unic al unei frumoase, frumoase rău adolescente, de abia elevă de liceu, care avea să se adauge, meritat, numelor Maria Tănase, Maria Lătăreţu, Ioana Radu, Maria Ciobanu.
Adevărul este că atunci când la Cenaclul „Flacăra” al lui Adrian Păunescu, laRâmnicu Vâlcea, foarte frumoasă, ca şi azi, Maria Dragomiroiu, olteancă vâlceancă, fulgerător cucerea inima marelui public, în „Flacăra” eu publicam la rubrica „Opinia unui alergător” tableta citită întâi în spectacol şi intitulată „Năiţă Lucean”: era vorba de viitorul personaj principal al romanului pomenit, „Nişte ţărani”. Iată aşadar, repet, cât sunt şi eu înscris momentului şi universului spiritual care a dat viaţă unei artiste investite cu harul de a face şi astăzi, prin fiecare apariţie pe scenă, o sărbătoare. Chipul ei fermecător, părul până la călcâie ca o lavă de aur, ramă a unui obraz necontenit tânăr, ochii adumbriţi de gene olteneşti lungi, gura cu un poem al adolescenţei, glasul parfumat şi învăluitor savant, capabil de nuanţări simfonice, sunt învăluite pe scenă într-un halou fascinant care trimite la chipul de icoane al ţărăncii pictate de Nicolae Grigorescu. Am fost, recunosc, bucuros să o salut atunci exploziv, să mă bat cu birocraţia „Electrecord”-ului pentru primul ei disc, ce avea să apară şi el în aceeaşi vreme cu discul pe care fusese înregistrată o lectură a mea din„Nişte ţărani”, să mă transform într-un fan ale acestei privighetori a Olteniei.
Cum să nu scriu această Prefaţă cu tot dragul, cu admiraţie, cu bucurie, cu prietenie, cu soldaritate, cu frăţie de cruce olteanească vâlceană, robit de arta marii artiste, izvorâtă ea toată, Om şi Actor şi Cântăreţ, dintr-o stirpe voevodală!

Dinu Săraru
Oana Georgescu
Este specialist în Relaţii Publice şi Comunicare, scriitor, jurnalist, fotoreporter și realizator TV, consilier de imagine, profesor, organizator şi promotor de evenimente, impresar artistic.
S-a născut la București, a absolvit Facultatea de Chimie, Universitatea Bucureşti (1993), Cursul Postuniversitar „Manager Relaţii Publice şi Comunicare” (IRECSON, 2003), Cursurile de Impresariat Artistic (Centrul de Pregătire Profesională în Cultură din cadrul Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional, 2009), de Formator în domeniul Educaţie şi Formare Profesională, Cercetare, Proiectare, Sport (SVASTA Integrated Consulting Group, 2012) şi Cursul ADAF, Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului  Feminin – “Eliminarea stereotipurilor de gen din mass-media şi din societatea românească” (2013).
Este membră a Asociaţiei Române de Relaţii Publice (ARRP), a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) şi a Asociaţiei Presei Sportive din România (APSR).
Este autoarea cărţilor “Surâsul şi lacrima scenei” (Ed. Scripta, l998), ”FUGAR(U) prin lumea muzicii” (Editura Casa Radio, 2004), “Iuliana Marciuc în MIEZUL ZILEI” (Ed. Meteor Press, 2009), “Reverberaţii de neuitat. Pianista Dana Protopopescu, 40 de ani de carieră” (Ed. Muzicală, 2011), “55 de Ani de TVR în 55 de CONFESIUNI” (cu Liana Săndulescu și Iuliana Marciuc, Ed. Biblioteca Bucureştilor, 2011), a biografiilor “Cornel Fugaru” şi “Alexandru Jula” (Ed. Biblioteca Bucureştilor, 2012), “Alexandru Jula, Ultimul romantic”, 2013 şi “Jolt Kerestely, O viaţă pentru cântec”,2014 (Grupul Editorial Pro Universitaria), ”Alexandru Arșinel. Și a fost mâna lui Dumnezeu…” (Editura ALL, 2014), “Iosif Ion Prunner. Trei generaţii la Ateneul Român” (Editura ALL, 2015), “Destine ca-n filme” (cu Iuliana Marciuc, Editura ALL, 2015) şi “Maria Dragomiroiu. Cântecul şi Dragostea” (Editura ALL, 2015).
Desfășoară o activitate jurnalistică prodigioasă, realizând interviuri (presa scrisă, TV) cu mari personalităţi ale lumii cultural-artistice și sportive, reportaje de călătorie, cronici de spectacol, teatru, film, muzică şi modă. La pra actuală este realizator TV (Televiziunea Online SENSO TV) şi redactor revista “Actualitatea Muzicală” a UCMR.
A călătorit în aproape întreaga lume şi a realizat numeroase fotoreportaje, emisiuni de radio şi reportaje de televiziune, unele distinse cu premii: Premiul Special al Anului pentru “cel mai valoros reprezentant al tinerei generaţii de jurnalişti” (“Magia Modei”, decembrie 1996), Premiul Special “Paco Rabanne” acordat de Trustul de Presă “Evex” – Evenimentul Zilei pentru “cea mai bună cronică a Festivalului Naţional de Modă” (martie 1999), Premiul Special pentru “cel mai bun reportaj TV al anului” acordat de Uniunea Europeană de Motociclism şi F.R. de Motociclism (decembrie 2005), ”Premiul Publicului” la Salonul Naţional de Fotografie Turistică (decembrie 2008), Premiul pentru Publicistică acordat de Forumul Muzical Român (ianuarie 2012), Premiul pentru Fotoreportaj (Expediţia RAPAPATATIERRA 2011 “Pe urmele marilor călători şi exploratori români, Emil Racoviţă şi Iulius Popper”) acordat de Asociaţia Naţională a Scriitorilor şi Jurnaliştilor în Turism (martie 2012). A fost distinsă cu Trofeul “România 2000” oferit de Fundaţia cu acelaşi nume pentru “rezultatele remarcabile în cariera de jurnalist, scriitor şi specialist PR, precum şi pentru performanţele sale excepţionale în sport şi în promovarea valorilor autentice româneşti în ţară şi în lume” (mai 2013), cu Diploma de Onoare “Observatorul Militar” acordată de Trustul de Presă al MApN pentru reuşita publicistică a volumului ”Rostul cuvintelor” care a reunit interviurile realizate cu personalităţi ale României și publicate în “Observatorul Militar” (iulie 2013) și cu Premiul GAUDEAMUS acordat de Forumul Muzical Român (decembrie 2014).
Reușitele Oanei Georgescu în domeniul sportului sunt impresionante. A fost cascador pentru seriale TV și filme de lung metraj. A reprezentat România ca ziarist, cucerind peste 35 de medalii, dintre care 20 de aur, la 10 discipline sportive, cu ocazia ediţiilor din Grecia, Belgia, Franţa, Turcia, Canada, Tunisia şi Croaţia ale Campionatelor Mondiale ale Jurnaliştilor. Face parte din juriile naționale ”Mașina Anului”, ”SUV-ul Anului” şi “Off-Road-ul Anului”. Este pasionată şi practicantă a sporturilor cu motor, deţinătoare a mai multor trofee la competiţiile de karting, rally-raid, cross-country, mountain-bike, semimaraton, triathlon, automobilism şi motociclism-viteză. A fost pilot şi copilot în rally-raid-uri internaționale, străbătând de câteva ori Deşertul Sahara şi a fost de trei ori pilot în raid-ul umanitar “Cu Papucii prin deşert”, Bucureşti-Dakar organizat de “Academia Caţavencu” (acum,  “Caţavencii”). Este instructor de scufundări, deţine recordul naţional la scufundare în apă liberă cu aparat autonom (84 m, Marea Roşie) și este singura din România care s-a scufundat liber printre rechinii carnivori, în Oceanul Atlantic, Insulele Bahamas. Una dintre fotografiile sale făcute sub apă, în mijlocul rechinilor, a fost distinsă cu ”Premiul Publicului” la Salonul Naţional de Fotografie Turistică. Alte fotografii realizate cu ocazia participării la expediţia „Pe urmele civilizaţiei Maya”, în Mexic, Guatemala, Honduras, Belize s-au calificat în finala ediţiei 2010 a aceluiaşi concurs. În 2011 a fost membru al expediției ”RAPAPATATIERRA, pe urmele marilor călători și exploratori români” (Peru, Insula Paștelui, Țara de Foc, Chile, Patagonia, Argentina).
Deţine o agenție care-i poartă numele – S.C. Oana Georgescu Public Relations SRL, specializată în PR, promovarea şi organizarea de evenimente.
Pentru informaţii şi confirmarea prezenţei (accesul presei, în baza confirmării şi acreditării se face pe la intrarea „10 – PRESĂ” a Sălii Palatului):

Ana Maria Androne, Marketing & PR Manager Editura ALL
Tel: 021-402.26.91; Mobil: 0731.700.235
E-mail: ana@all.ro
Oana Ivănel, PR Asociaţia de Muzică, Teatru şi Film «Dracula»
Mobil: 0722.434.986 / 0744.654.838

PARTENER MEDIA: RADIO ROMANIA ONLINE

Cu Laurentiu Pintoi (Radio Romania Online)
Sursa:
 https://laurentiupintoi.wordpress.com/2015/10/20/maria-dragomiroiu-la-ceas-aniversar-35-de-ani-de-cariera-de-succes/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text