SOAREnDAR !

...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult!

Poezii Felicia Feldiorean - Colaj

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua!

joi, 11 februarie 2016ana maria paunescuO NOUĂ EMISIUNE ÎN GRILA SMARTFM, „SALA DE AȘTEPTARE”, CU ANA-MARIA PĂUNESCU
  


Începând de joi seara, grila SmartFM se îmbogățește cu o nouă emisiune. „Sala de așteptare”, cu Ana-Maria Păunescu, va fi difuzată începând cu ora 20.00.
Este o emisiunede folk și poezie”, spune Ana-Maria Păunescu. „Vor fiinvitați cântăreți de muzică folk. Voi vorbi în general cu folkiștii debutanți sau amatori, dar și cu scriitori. În altă ordine, muzica portugheză nu va lipsi nici ea din emisiune.”
Se poate asculta aici :
http://www.smartfm.ro/live/
Începând din această seară, grila SmartFM se îmbogățește cu o nouă emisiune. „Sala de așteptare”, cu Ana-Maria Păunescu, va fi difuzată începând cu ora 20.00.
sală de așteptare către un tren, către un zbor, către o viață, către un dor. O sală de așteptare în care vă aștept, în fiecare joi, de la 20 la 22, la SmartFM, să ascultăm muzică de toate felurile, pornind iremediabil de la folkul românesc , trecând uneori și prin acele ritmuri rock pe care le lăsăm să vorbească în locul nostru, oprindu-ne cu mintea și la muzica ușoară cu care încă ne mai mângâiem anotimpurile și imaginându-ne o călătorie mai lungă chiar decât așteptarea către o Portugalie melancolică sau către acordurile de folk și rock care se aud de pe alte meleaguri”, povestește Ana-Maria Păunescu.
sală de așteptare în care veți fi cu toții bineveniți, la o poveste, la o veste, la o întrebare sau la o critică, la un gând bun scrijelit în litere sau în tăceri. O sală de așteptare care va încerca să deschidă drumurile celor care abia acum au pus mâna pe chitară și pe poezie, dar care au încredere că mai există și călătorii care pot începe de azi înainte, atâta timp cât valorile mai au șansa de a fi promovate.”
sală de așteptare în care vom pofti, din când în când, invitați din lumea folkului și din lumea scriitoricească. O sală de așteptare în care se va anunța nu atât mersul trenurilor, cât mersul poeziilor vechi și noi pe care le ducem în conștiințe pentru totdeauna.”

sală de așteptare a voastră, a noastră, din care nu vom pleca, de fapt, niciodată și-n care ne vom aduna, ca la o spovedanie, ca la o șezătoare, o dată pe săptămână, obligați de obligația de a ne aduce aminte ceea ce ni s-a spus mai demult, că nimic nu e obligatoriu, atunci când e vorba de poezie, de muzică, de întrebare și răspuns, de dialoguri între oameni care se știu fără să se știe și care au în comun ceva: poate un cântec, poate doar un refren, poate o viață, poate doar o așteptare…”
Sursa:
http://www.smartfm.ro/sala-de-asteptare-cu-ana-maria-paunescu-in-aceasta-seara-de-la-ora-20-00/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text