SOAREnDAR !

...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult!

Poezii Felicia Feldiorean - Colaj

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua!

duminică, 7 februarie 2016

Biserica cu hramul Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil
Biserica cu hramul „Sfinții Arhangheli Mihail şi Gavriil” a fost construită în anul 1932 din cărămidă. Pictura naosului a fost executată parţial de preotul Dorel Mudure în 1997 şi refăcută de Vasile Silaghi, între anii 2008-2013. Preoţii parohi din perioada 1994-2014: Dorel Mudure (1989-1998), Lucian Vasilcoi (din 1998 şi în prezent). Sub îndrumarea şi cu sprijinul PS Ioan, în perioada 1994-2009, au fost executate lucrări de renovări şi reparaţii la acoperişul şi faţadele bisericii; s-au efectuat lucrări de reparaţii la tâmplăria bisericii; în anul 2009, au început lucrările de pictură la biserică; biserica a fost înzestrată cu veşminte preoţeşti, sfinte vase, obiecte şi cărţi de cult. În anul 2014 părintele paroh, cu ajutorul familiei, al Consiliului local şi al tuturor credincioşilor din parohie, a finalizat sistemul de încălzire centrală în biserică.
Sub supravegherea şi cu sprijinul financiar al PS Ioan şi al preotului paroh Lucian au avut loc în anul 2000 o serie de reparaţii la casa parohială constând în înlocuirea ţiglei, zugrăvirea în terasit şi vopsirea tâmplăriei. Un eveniment de o însemnătate deosebită în viaţa creştinilor din parohia Iarăş a avut loc la data de 22 iulie 2007, când Preasfinţitul Ioan, împreună cu Înaltpreasfinţitul Iosif, Arhiepiscop și Mitropolit al Europei occidentale, şi un sobor de preoţi au slujit la sfinţirea bisericii după terminarea lucrărilor de reparaţii. În anul 2006 Preasfinţitul Ioan a participat la hramul bisericii. Preotul împreună cu credincioşii organizează pelerinaje la Mănăstirea Izvoru Mureşului. Localitatea a fost vizitată în câteva rânduri de deputaţi, dintre care amintim pe prof. dr. Petre Ţurlea şi de grupuri de colindători membri ASCOR şi LTCOR. Cimitirul este amplasat în preajma bisericii, fiind îngrădit şi bine întreţinut. În anul 2004 s-a ridicat o troiţă în faţa bisericii.
Sursa:
http://protopopiatul-sfantugheorghe.ro/parohii/25-parohia-iaras

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text