SOAREnDAR !

...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult!

Poezii Felicia Feldiorean - Colaj

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua!

sâmbătă, 27 februarie 2016


Paul Surugiu - Fuego: Promo Turneu Naţional de Primăvară "S-a aprins o STEA" (31 martie - 15 aprilie 2016)
Datele şi locațiile în care artistul va susţine spectacole: 
- 31 martie, ora 19.00 - MANGALIA (Casa de Cultură);
- 1 aprilie, ora 19.00 - TULCEA (Tetarul „Jean Bart”);
- 2 aprilie, ora 19.00 - CONSTANȚA (Casa de Cultură a Sindicatelor);
- 4 aprilie, ora 19.00 - BUCUREȘTI (Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”);
- 5 aprilie, ora 19.00 - PLOIEȘTI (Filarmonica „Paul Constantinesc”);
- 6 aprilie, ora 19.00 - BRAȘOV (Centrul Cultural Reduta);
- 7 aprilie, ora 19.00 - ADJUD (Casa de Cultură) 
- 8 aprilie, ora 19.00 - BACĂU (Ateneul „Mihail Jora”);
- 9 aprilie, ora 19.00 - BÂRLAD;
- 10 aprilie, ora 19.00 - IAȘI (Casa de Cultură a Studenţilor);
- 11 aprilie, ora 19.00 - SUCEAVA (Casa de Cultură);
- 12 aprilie, ora 19.00 - TÂRGU NEAMȚ (Casa de Cultură);
- 13 aprilie, ora 19.00 - GALAȚI (Teatrul Muzical „Nae Leonard”);
- 14 aprilie, ora 19.00 - FOCȘANI (Ateneul Popular „Mr.Gheorghe Pastia”);
- 15 aprilie, ora 19.00 - SLOBOZIA (Centrul Cultural „Ionel Perlea”).
Biletele pot fi procurate de la casele de bilete ale fiecărei săli de spectacol. Informații aflați sunând la numărul de telefon: 0746.774.204. Orice modificări cu privire la dată sau oră vor fi anunțate din timp.
Fuego va interpreta, într-un spectacol 100% live, timp de două ore, alături de band-ul său, melodii de neuitat, cântece vechi, de peste 100 de ani, dar și cele mai frumoase, fredonate și difuzate șlagăre din cei 20 de ani de cântec. 
Cum nici un proiect al lui Fuego nu vine fără surprize, acesta ne promite, pe lângă caracteristica-i emoție transmisă, piese în premieră, genuri diferite, dar și un show minimalist cu elemente speciale. Atmosfera va fi una de sărbătoare, a primăverii, a renașterii a tot prin muzică. Paul Surugiu vrea să aprindă în sufletul fiecăruia, prin muzica sa, prin tot conceptul spectacolului, o stea!
Entuziasmat, Fuego promite un spectacol interactiv, în care și publicul va fi parte a show-ului, intrând în povestea sa, un fragment din tot ce înseamnă suflet românesc, dragoste, emoție și muzică de calitate.
Paul Surugiu - Fuego: “Toată lumea caută, oferă și strânge stele! Eu vreau anul acesta să le creez! Vom aprinde la propriu stele de muzică, vom cânta împreună și ne vom da seama că indiferent de câte s-ar schimba în lume, de vremurile apuse, vom rezona întotdeauna la ce-i frumos! Spectacolul acesta mă va prezenta în ipostaze diferite, dar pe care știu sigur că le-ndrăgiți. Vreau să fiu una cu publicul meu, să-i pot arăta că nu-l dezamăgesc.
S-A APRINS O STEA e mai mult decât o poveste! E o legendă cu tâlc, înțesată din muzici de-odinioară, aduse în prezent, din cântece uitate, dar și din cele nemuritoare, din șlagăre, noi cântece de-ale mele și premiere. Vreau o sărbătoare, un festin al primăverii și-al muzicii românești! Să ne aprindem steaua! ”
Sursa FB: Paul Surugiu - FUEGO 
Libertatea: "Artistul le propune admiratorilor și primăvara aceasta un nou spectacol, două ore live, alături de band-ul său în care va cânta pe lângă piesele sale și melodii de neuitat ale românilor, spunând cele mai frumoase povești muzicale, care pe parcursul anilor ne-au alinat durerile, ne-au acompaniat bucuriile, ne-au delectat, ne-au uimit, unit și ne-au emoționat.
Vine cu un nou concept, interactiv în care și publicul va fi parte a concertul său, fiind implicat în mod direct. Dincolo de aceste surprize, Paul Surugiu are și cântece noi, în primă audiție, toate ambalate într-un show special, romantic și energic, nostalgic și emoționant, așa cum și-a obișnuit deja publicul, de mai bine de 10 ani de când colindă țara, de două ori pe an.În exclusivitate pentru LIBERTATEA, partener tradițional al turneelor sale, Fuego precizează că noul său concert îl prezintă în mai multe ipostaze, cântând mai multe genuri muzicale, îndrăgite de români."
Pentru noutăţi privind activitatea artistului accesaţi pagina oficială de facebook a artistului Paul Surugiu - FUEGOhttps://www.facebook.com/Paul-Surugiu...
Pentru informaţii privind activitatea artistului Paul Surugiu - Fuego, materiale discografice, picturi, evenimente artistice şi alte noutăţi, accesaţi link-urile de mai jos:
- site-ul oficial ART by FUEGO: http://artbyfuego.ro/ 
- pagina de facebook: https://www.facebook.com/ART-BY-FUEGO...
Pentru comenzi sunaţi la numărul de telefonul de pe site sau scrieți pe email artbyfuego@gmail.com sau lăsaţi mesaj pe facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text