SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

luni, 15 februarie 2016

S-a întâmplat în 15 februarie …
- "Ziua internaţională a copilului cu cancer"; este marcată din 2003, la iniţiativa Confederaţiei Internaţionale a Organizaţiilor Părinţilor cu Copii Bolnavi de Cancer, în amintirea zilei de 15 februarie 2002, când părinţi din întreaga lume s-au unit pentru prima oară pentru a ajuta ca toţi micuţii bolnavi de cancer să primească cel mai bun tratament şi îngrijire
- Afganistan: "Ziua naţională a salvării" (data încheierii retragerii trupelor sovietice din ţară - 15.II.1989, după aproape zece ani de la intervenţia URSS, în decembrie 1979, în sprijinul guvernului promarxist de la Kabul)
- 1549: A murit Il Sodoma, pictor italian. Il Sodoma (1477 – 14 februarie 1549) a fost numele dat pictorului italian renascentist Giovanni Antonio Bazzi. Il Sodoma a pictat intr-o maniera care a suprapus stilul renasterii superioare din Roma inceputului secolului al XVI-lea peste traditiile scolii provinciale sieneze; si-a petrecut viata profesionala in Siena, cu doua perioade in Roma.
- 1564, 15 (sau 18): S-a născut Galileo Galilei, matematician, astronom şi fizician renascentist italian;.
- 1621: A murit Michael Praetorius, muzicolog şi compozitor german (n. 1571).
- 1690: S–a încheiat, la Sibiu, tratatul secret dintre Constantin Cantemir, domnul Moldovei şi Sfântul Imperiu Roman. În tratat se stipula că Moldova va sprijini acţiunile antiotomane ale imperiului condus de Casa de Habsburg.
- 1705: S-a născut, la Nisa, Charles André, zis Carle VAN LOO sau VANLOO (m.1765), pictor francez de origine olandeză. A pictat portrete, mari compoziţii decorative, tablouri cu teme religioase sau mitologice (Rinaldo şi Armida).
- 1760: S-a născut, la Drucat, Jean François Lesueur (m.1837), compozitor şi muzicolog francez, primul teoretician al romantismului din Franţa. A fost profesorul compozitorilor Hector Berlioz şi Charles Gounod. A compus opere (Peştera; Paul şi Virginia; Barzii), cântece şi imnuri revoluţionare, mise, oratorii etc.
- 1781: A murit scriitorul şi criticul de artă german Gotthold Ephraim Lessing. Gotthold Ephraim Lessing (22 ianuarie 1729) a fost un scriitor şi filozof german, reprezentant de seamă al Iluminismului în Germania. Spirit critic lucid, pătrunzător, caracter onest, optimist şi independent, temperament viguros şi combativ, Lessing a îndrumat viaţa culturală germană pe drumuri noi.
Scrieri
1751: Nimicuri ("Kleinigkeiten")
1755: Miss Sara Sampson
1759/1765: Scrisori privind literatura cea mai nouă ("Briefe, die neueste Literatur betreffend")
1759: Fabule ("Fabeln")
1766: Laokoon sau despre limitele picturii şi ale poeziei ("Laokoon oder Über die Grenzen der Malerei und Poesie")
1767: Minna von Barnhelm sau Norocul soldatului ("Minna von Barnhelm oder Das Soldatenglück")
1767/1769: Dramaturgie hamburgheză ("Hamburgische Dramaturgie")
1772: Emilia Galotti
1778/1780: Ernst şi Falk ("Ernst und Falk")
1778: Anti-Goeze
1780: Educarea neamului omenesc ("Die Erziehung des Menschengeschlechts")
1779: Nathan Înţeleptul ("Nathan der Weise").
- 1823: S-a născut Melchisedec (Mihail) Ştefănescu, episcop şi istoric;.
- 1817: S-a născut Charles François Daubigny (m.1878), pictor şi gravor francez. A făcut parte din grupul pictorilor de la Barbizon. A pictat peisaje lirice; acvaforte (Pom cu corbi). A anticipat impresionismul prin redarea jocului luminii în aer şi apă (Sat la marginea apei).
- 1834: S-a născut Vasile Alexandrescu-Urechia, istoric, prozator şi dramaturg român (d. 1901)
- 1838: S-a născut Eusebiu Popovici, preot şi profesor; specialist în Vechiul Testament, în limbile semitice, în istoria bisericii şi în drept bisericesc; a tradus în limba română "De Bello Gallico" de Cezar şi "Exerciţii pentru sintaxa limbii latine" de Hauber; membru de onoare al Academiei Române din 1908 (m. 1922)
- 1840, 15/27: S-a născut Titu Maiorescu, critic literar, estetician şi om politic
- 1841: S-a născut istoricul Mihail C. Suţu; a pus bazele unei cercetări numismatice sistematice şi istorice, înscriindu-şi numele între primii numismaţi din sud-estul Europei; a donat Academiei Române întreaga sa colecţie de monede şi antichităţi; membru al Academiei Române (m. 1933)
- 1843: Consistoriul din Blaj cere episcopului Ioan Lemeni să facă demersuri pe lângă împărat împotriva legii privind obligativitatea limbii maghiare în administraţie, justiţie, şcoli, biserici etc, lege votată de Dieta Transilvaniei
- 1847: S-a născut Robert Fuchs, compozitor şi profesor austriac (m. 1927)
- 1850: S-a născut Ion Andreescu, pictor român.
- 1851: S-a născut Spiru Haret, matematician, sociolog (a întrevăzut posibilitatea aplicării matematicii la studiul societăţii), pedagog şi om politic liberal;
- 1857: A murit Mihail Glinka, compozitor rus. Mihail Ivanovici Glinka (n. 1 iunie 1804 ) a fost un compozitor rus.Muzica secolului XIX trebuia sa fie una cu caracter predominant naţional. Acest lucru l-a înţeles şi Mihail Ivanovici Glinka, care a fost adeptul operei cu influenţe folclorice, folosind melodii cu caracter modal, orchestraţia fiind inspirată din sonorităţile timbrale populare, iar subiectele alese, din legendele, miturile şi istoria poporului rus. De asemenea, textul utiliza limba rusă.Glinka a scris prima operă rusă, intitulată „Ivan Susanin”, despre un ţăran care salvează viaţa viitorului ţar al Rusiei, prin sacrificiul propriei sale vieţi. În „Ruslan şi Ludmila”, compozitorul propune un bard cu numele Ruslan, în costumaţie populară, care cântă şi se acompaniază.În urma călătoriei sale în Spania, Glinka compune „O noapte la Madrid”, care îi va servi drept model la întoarcerea în Rusia, când compune fantezia pentru orchestră „Kamarinskaia”, cu elemente modale orientale.
- 1857: S-a născut Emanoil Grigorovitza, prozator şi filolog; a publicat studii filologice privind sintaxa şi etimologia limbii germane sau prezenţa elementului românesc în graiurile săseşti din Ardeal, ca şi un important dicţionar german-român; impresionante sunt şi datele adunate sub titlul "Românii din monumentele literare germane medievale" (1901) (m. 1915)
- 1864: A apărut revista România militară, devenită la 8 decembrie 1897, prin decretul regelui Carol I, revista oficială a Marelui Stat Major.
- 1876: Apare lunar (până la 15 mai, acelaşi an), la Bucureşti, "Revista literară şi ştiinţifică", sub îndrumarea lui Bogdan Petriceicu Haşdeu (partea literară) şi dr. Dimitrie Brândză (partea ştiinţifică)
- 1882: S-a născut actorul american de film John Barrymore (m. 1942)
- 1896: S-a născut medicul Ştefan S. Nicolau; fondatorul şi directorul Institutului de Inframicrobiologie din Bucureşti (1950-1967); creatorul şcolii româneşti de inframicrobiologie; membru al Academiei Române (m. 1967)
- 1897: A murit Dimitrie Ghica, fiul domnului Ţării Româneşti, Grigore Dimitrie Ghica, om politic. Dimitrie Ghica (n. 31 mai 1816; d. Bucureşti) a fost prim-ministru al României din partea Partidului Conservator între 1868 şi 1870.
-1898: Scufundarea navei USS Maine.Razboiul hispano-american (21 aprilie - 13 august 1898) a reprezentat un punct de cotitura in istoria Statelor Unite, marcand transformarea acestei tari intr-o putere mondiala. Incidentul care a declansat acest conflict, explozia navei USS Maine, ancorata in portul Havana, pe 15 februarie 1898, este insa si astazi invaluit in mister, deoarece nu se stie ce anume l-a provocat.Trebuie spus ca tensiunile dintre Statele Unite si Spania durau deja de cativa ani, provocate de faptul ca americanii sprijineau tentativele de eliberare ale Cubei de sub dominatia coloniala. Prima insurectie cubaneza, dintre 1868 si 1878, s-a incheiat insa cu un esec, in ciuda sprijinului primit de la americani. A doua insurectie a inceput in aprilie 1895, fiind inabusita in sange de generalul Valeriano Weyler, supranumit „Macelarul”.Incidente grave au avut loc la Havana si, spre a proteja cetatenii americani de aici, a fost ancorata in rada portului nava de razboi USS Maine. Pentru a nu da nastere la discutii, capitanul Charles Sigsbee a interzis echipajului sa coboare pe tarm. Situatia parea sa se calmeze, cand in seara zilei de 15 februarie o explozie puternica a zguduit Havana: munitia aflata la bordul lui USS Maine sarise in aer, distrugand complet prova navei americane, care s-a scufundat apoi in scurt timp. 266 de marinari au fost ucisi si ancheta derulata de autoritatile de la Washington a stabilit ca dezastrul fusese provocat de o mina.Presedintele McKinley a cerut Congresului sa declare razboi Spaniei, razboi din care Statele Unite au iesit victorioase. Dar investigatiile ulterioare au eliminat posibilitatea unui factor extern care sa fi provocat explozia. Incidentul a fost generat, se pare, de aprinderea spontana a prafului de carbune din sala motoarelor. Nu au lipsit nici vocile care sa sustina ca amerianii isi aruncasera singuri vasul in aer, spre a avea motiv de intrare in razboi. Oricare ar fi fost adevarul, este cert ca distrugerea vasului USS Maine a insemnat pentru Statele Unite un cassus belli perfect...
- 1912: S-a născut Andrei Lupan, poet, dramaturg şi publicist din R. Moldova (m. 1992)
- 1916: S-a născut actorul american Jack Hanlon (m. 2012)
- 1919: S-a născut actorul american de comedie Red Buttons (m. 2006)
- 1921: S-a născut scriitorul Victor Emil Galan (m. 1995)
- 1923: S-a născut Petre Solomon, poet, traducător (din literaturile engleză, americană, franceză, rusă şi maghiară) şi eseist (m. 1991)
- 1922: S-a născut Hermann Kahn, cibernetician, matematician, fizician şi viitorolog american (m. 1983)
- 1927: S-a născut istoricul Dinu C. Giurescu;
- 1927: A murit, asasinat, tenorul Traian Grozăvescu, supranumit "Prinţul operei" şi "al doilea Caruso" (n. 1895). Unele surse dau ca dată a morţii 19 februarie 1927
- 1930: S-a născut (la Chişinău, azi în R. Moldova) prozatorul Romulus Zaharia; stabilit, din 1988, în SUA
- 1931: A murit Dimitrie Comşa, economist, agronom (a militat pentru modernizarea agriculturii); om politic (fruntaş al Partidului Naţional Român, unul dintre semnatarii Memorandumului/1892); membru de onoare al Academiei Române (n. 1846)
- 1931: S-a născut Petre Stoica, poet şi traducător (m. 2009)
- 1931: S-a născut actriţa britanică de film Claire Bloom
- 1933: S-a născut Octavian Lazăr Cosma, muzicolog şi profesor; preşedintele Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România (din februarie 2006)
- 1933: S-a născut Iosif Sava, critic muzical şi realizator de emisiuni radio-tv. (m. 1998).
- 1933, 15-16: Grevele muncitorilor ceferişti de la atelierele "Griviţa Roşie" din Bucureşti; muncitorii, în rândul cărora comuniştii desfăşurau o intensă propagandă, au ocupat atelierele; după eşuarea negocierilor cu autorităţile, armata şi poliţia au tras în grevişti şi au pus capăt acţiunii (soldate cu 3 morţi şi 40 de răniţi din rândul muncitorilor); în Parlament, măsurile Guvernului au fost aspru criticate de partidele din opoziţie
- 1933: A murit Pat O’Sullivan, desenator şi producător american de filme de animaţie, autorul motanului Felix (n. 1887)
- 1941: S-a născut Doina Curticăpeanu, critic şi istoric literar
- 1941: România este inclusă în grupul ţărilor supuse blocadei britanice.
- 1941: A murit (ucis de hitlerişti) ziaristul Gabriel Péri, erou al Rezistenţei franceze (n. 1902)
- 1943: S-a născut, la Bucureşti, Alexandru Bocăneţ (m.1977), regizor şi producător român de emisiuni TV..
- 1945: S-a născut regizorul de film şi de televiziune argentinian Mario Sábato
- 1947: S-a născut Roxana Eminescu, cercetător al literaturilor şi civilizaţiilor de limbă portugheză, traducătoare; fiica juristei Iolanda Eminescu; în 1981 a plecat cu o bursă în Portugalia; a lucrat ca profesor invitat la "Universitatea Nova" din Lisabona şi în redacţia ziarului "O Tempo" din acelaşi oraş; în 1984 s-a stabilit la Brest, în Franţa; se numără printre puţinii specialişti români în lusitanistică
- 1949: Pentru prima oară, problema lichidării marii proprietăţi agricole a apărut pe ordinea de zi a şedinţelor Secretariatului Biroului Politic al C.C. al P.R.M.
- 1950: S-a născut criticul literar Alexandru Dan Condeescu, fost director al Muzeului Literaturii Române (m. 2007)
- 1951: S-a născut Jane Seymour, actriţă de film americană de origine britanică
- 1956: S-a născut Aurelian Titu Dumitrescu, poet şi ziarist; cel mai apreciat discipol al lui Nichita Stănescu
- 1956: A murit compozitorul Iuliu Mureşianu (n. 1900)
- 1959: A murit Sir Owen W. Richardson, fizician britanic; a descoperit legile fenomenului de emisie termoelectrică; Premiul Nobel pentru Fizică pe 1928. Sir Owen Willans Richardson (n. 26 aprilie 1879 – d. 15 februarie 1959) a fost un fizician britanic, profesor la Universitatea Princeton între 1906 şi 1913, şi deţinător al Premiului Nobel pentru fizică în 1928 "pentru munca sa în cadrul domeniului termoionilor şi în special pentru descoperirea efectului care îi poartă numele en efectul Richardson".
- 1963: A murit Radu I. Vlădescu, medic veterinar şi biochimist; profesor, din 1922, la Facultatea de Medicină Veterinară din Bucureşti, a organizat primul laborator de chimie biologică din România; membru titular al Academiei Române din 1955 (n. 1886)
- 1965: Emblema frunzei de arţar a devenit steagul oficial al Canadei
- 1965: A murit Nat King Cole, pianist, interpret de jazz şi cantautor american (n. 1919).
- 1968: S-a născut actorul George Ivaşcu, director al Teatrului "Metropolis".George Ivaşcu (15 februarie 1968, Bucureşti) este un actor român. Din 1993 a activat ca actor la Teatrul de Comedie. Din 1996 a activat ca actor la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”, Bucureşti (TNB). Din 2006 este director al Teatrului Metropolis, din Bucureşti.
- 1969: A fost inaugurată linia ferată electrificată Bucureşti – Braşov, prima de acest fel din România
- 1977: Naveta spatiala Enterprise efectueaza primul sau zbor .
- 1980: A fost lansată la apă, la Brăila, prima navă de pescuit oceanic construită în România
-1988: A murit Richard Feynman, fizician american, laureat al Premiului Nobel (n. 1918)Richard Feynman a fost unul dintre fizicienii secolului 20 care a exercitat o influenţă semnificativă, nu numai în fizică, dar şi în alte domenii ale cunoaşterii umane. Este unul dintre cei care a extins considerabil teoria electrodinamicii cuantice. A participat la Proiectul Manhattan şi a fost membru al comisiei de investigare a dezastrului navetei spaţiale Challenger.Pentru întreaga sa muncă la dezvoltarea electrodinamicii cuantice, Feynman a fost unul din laureaţii Premiului Nobel pentru fizică în 1965, alături de Julian Schwinger şi Shin-Ichiro Tomonaga.În afara domeniului fizicii teoretice, Richard Feynman este creditat cu crearea conceptului revoluţionar de computer cuantic, precum şi cu explorarea timpurie a acestuia.În direcţia pedagogiei şi a oratoriei, Richard Feynman fost un dascăl remarcabil, un pedagog desavârşit, educând multe generaţii de viitori profesionişti, fizicieni şi matematicieni, dar şi popularizând cu acelaşi talent remarcabil fizica şi aspectele morale şi etice ale ştiinţei.
- 1989: Ultimii militari sovietici au părăsit Afganistanul după aproape zece ani de la intervenţia lor, în decembrie 1979, în sprijinul guvernului promarxist de la Kabul – Ziua naţională a salvării
- 1990: A murit matematicianul George Ciucu; preocupări în domenii ca teoria probabilităţilor, statistica matematică sau teoria jocurilor şi a aşteptării; membru corespondent al Academiei Române, secretar general al acestui for (1974-1990) (n. 1927)
- 1990: A fost înfiinţată Uniunea Teatrelor din România - UNITER.
- 1991: A luat fiinţă "Grupul de la Vişegrad", organizaţie de cooperare regională reunind Ungaria, Polonia, Cehia şi Slovacia.
- 1992: A murit muzicologul Constantin Stihi-Boos (n. 1936)
- 1995: România depune la secretariatul general al ONU instrumentele de ratificare a Convenţiei privind interzicerea dezvoltării, producerii, stocării şi folosirii armelor chimice, precum şi distrugerea acestora, semnată la Paris, la 13 ianuarie 1993
- 1998: A murit Martha Gellhorn, ziaristă şi scriitoare americană, cunoscută personalitate a presei internaţionale (n. 1909), prima femeie corespondent de război; a treia soţie a scriitorului Ernest Hemingway
- 1999: A murit Henry Way Kendall, fizician american, laureat al Premiului Nobel (n. 1926)
- 2000: Preşedintele Germaniei, Johannes Rau, aflat în vizită în Israel, şi-a cerut în mod solemn iertare poporului evreu pentru Holocaust
- 2001: De la această dată, Suedia a renunţat la obligativitatea vizelor pentru cetăţenii români posesori de paşapoarte diplomatice
- 2002: A murit muzicologul Titus Moisescu (n. 1922)
- 2010: A murit economistul Constantin Bărbulescu; după 1989 a făcut parte din Comisia numită de Guvernul român pentru elaborarea strategiei privind trecerea la economia de piaţă; amplă activitate pedagogică (a gândit restructurarea învăţământului superior economic românesc potrivit noilor condiţii ale economiei de piaţă); membru corespondent al Academiei Române (n. 1927)
- 2011: A murit scriitorul şi jurnalistul francez François Nourissier (n. 1927)
- 2012: A murit, la Scranton, Pennsylvania (SUA), actriţa americană de origine română Pola Illery (Paula Iliescu), considerată una din ultimele vedete feminine ale erei filmelor mute; ea şi-ar fi luat numele de Pola Illery ca un tribut adus actriţei poloneze Pola Negri (n. 1897 – m. 1987), o divă a filmului mut şi prima actriţă europeană invitată să joace la Hollywood, devenind ulterior un star; a devenit cetatean american în 1946 (n. 1908, în localitatea Corabia)
 15 februarie 1965: A murit Nat King Cole, pianist, interpret de jazz şi cantautor american. Născut în 1919, şi-a alcătuit prima formaţie de jazz în liceu. Treptat, a devenit unul din cei mai cunoscuţi şi mai populari cântăreţi ai vremii. A realizat numeroase lucruri în folosul comunităţii afro-americane din SUA, în acea vreme discriminarea fiind încă acceptată. A fost primul afro-american (negru) care a avut propriul show la radio şi, apoi, propriul show la televiziune.
Sursa
https://www.facebook.com/nicolae.uszkai/posts/1087383427959867

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text