SOAREnDAR !

...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult!

Poezii Felicia Feldiorean - Colaj

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua!

joi, 11 februarie 2016

Spectacol caritabil „Zâmbet de copil”, ediția a IV-a


Încă din 2003, Confederația Internaționala a Organizațiilor Părinților cu Copii Bolnavi de Cancer, a declarat 15 februarie ca fiind Ziua Internațională a Copilului cu Cancer. Astfel, multe ONG-uri, precum și Asociația AMURADIA, organizează  în fiecare an evenimente cu acest prilej, pentru a sprijini copiii bolnavi, precum și familiile lor.
Anul acesta, la inițiativa profesorilor Mirona Pavel și Marius Modiga, de la Liceul „Andrei Mureșanu” și Seminarul Ortodox Dumitru Stăniloae,  și a Ramonei Timofte – președinte al  Asociației  AMURADIA, în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta și Inspectoratul Școlar Județean Brașov, s-au hotărât să marcheze aceasta zi  printr-un spectacol caritabil, dedicat unui înger de copil pe nume David.
David nu are cancer; suferă de encefalopatie hipoxic ischemică- paralizie cerebrală – tetrapareză spastică, și totuși ne-am decis  să facem evenimentul pentru el  de Ziua Internațională a Copiilor Bolnavi de Cancer.  Ne-am hotărât să facem evenimentul în această zi, din dorința de a empatiza cu toți copiii bolnavi, copii despre care prea puțini vorbesc, copii  care încă nu au șansa la o zi internațională  pentru a putea fi ajutați. Ne-am dorit să facem evenimentul in aceasta zi, pentru că  in Romania se nasc zilnic mii de copii cu probleme, care mai de care…copii ai căror parinți sunt condamnați, la o existență plină de suferintă, sacrificii, dar și speranță, nădejde,  precum sunt si parinții acestui mic ingeraș – David!” ( Mirona Pavel)
Astfel, evenimentul denumit „Zâmbet de Copil”( continuând ștacheta evenimentelor organizate de asociația AMURADIA)  se află la a IV-a ediție și va avea loc în data de 15 februarie 2016 (luni) la Centrul Cultural Reduta, de la ora 18:.00, având ca scop conștientizarea populației de creșterea numărului de cazuri a copiilor  bolnavi de cancer și nu numai, dar și faptul că, descoperit din timp, tratat la timp, orice boala la copii are șanse mari de vindecare.
Invitații speciali sunt Cvintetul Anatoly, Maestru Nicolae Voiculeț (nai) și Ovidiu Scridon (interpret – chitară și voce). Spectacolul va fi completat de o expoziție cu lucrări plastice ai elevilor de la Liceul  Andrei Mureșanu & Seminarul Ortodox Dumitru Stăniloae.
Fondurile stânse în cadrul evenimentului vor fi direcționate către David, băiețelul din povestea noastra,  care luptă pentru o viață normală. Există pentru el o şansă de recuperare la Clinica Internaţională de Recuperare din Ucraina, pentru care ar avea însă nevoie de 35.000 euro, o sumă exorbitantă ce depășeste cu mult posibilitățile familiei lui David. Vă invităm astfel să luați parte la acest eveniment, și împreună să contribuim la câștigarea luptei cu această boală!
Persoane de contact: Ramona Timofte – 0725 595501. Pentru informații și rezervări invitații vă puteți adresa la Centrul Cultural Reduta (casierie).
Sursa:'
http://newsbv.ro/2016/02/10/spectacol-caritabil-zambet-de-copil-editia-a-iv-a/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text