SOAREnDAR !

...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult!

Poezii Felicia Feldiorean - Colaj

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua!

vineri, 19 februarie 2016

cheesy-pull-apart-bread-collage

What you need:

Tools:
  • Sharp Knife
  • Cutting Board
  • Foil-lined Baking Sheet
Supplies/Ingredients:
  • 1 unsliced loaf sourdough bread
  • 350 g cheese
  • green onions
  • 2 teaspoons poppy seeds
  • 1/2 cup butter, melted
1
Cut the bread lengthwise and widthwise, but DO NOT cut through the bottom crust. Make sure your knife is really sharp, cutting the bread is the hardest part. Place cut loaf on a foil-lined baking sheet. 
 Ingrediente:

     1 unsliced ​​pâine aluat de pâine
     350 g brânză
     ceapa verde
     2 lingurite seminte de mac
     1/2 ceasca de unt, topit

1
Se taie pâinea lungime și în lățime, dar nu taie prin crusta de jos. Asigurați-vă că cuțitul este foarte ascuțit, taiere pâinea este cea mai grea parte. Locul tăiat pâine pe o foaie de copt cu folie-căptușite.
cheesy-pull-apart-bread-1
2
Slice the cheese. 
 2
Felie de brânză.
cheesy-pull-apart-bread-2
3
Insert cheese slices between cuts. 
 Introduceți feliile de brânză între tăieri.
cheesy-pull-apart-bread-3
4
Chop some green onions. 
 4
Se taie niște ceapă verde.
cheesy-pull-apart-bread-4
5
Combine melted butter with poppy seeds and onions and drizzle all over the bread. 
 5
Combina untul topit cu semințe de mac și ceapa și burniță peste tot în pâine.
cheesy-pull-apart-bread-6
6
Wrap in foil and bake in 180°C for 15 minutes. Then unwrap and bake for another 10 minutes until the skin is crispy and cheese is melted. 
 6
Înveliți în folie și se coace în 180 ° C timp de 15 minute. Apoi desface și se coace timp de 10 minute, până când pielea este crocanta și brânza este topita.
cheesy-pull-apart-bread-6
As you can see, this recipe is nice and easy, and the bread is just simply amazing. You can also add your own ingredients l ike mushrooms, red peppers, ham, garlic and many others. So, be creative and don’t forget to let us know what pull apart bread you made.

 După cum puteți vedea, aceasta reteta este frumos și ușor, iar pâinea este pur și simplu uimitor. Puteți adăuga, de asemenea, ingrediente proprii l Ike ciuperci, ardei roșu, șuncă, usturoi și multe altele. Deci, fii creativ și să nu uitați să ne spuneți ce despart pâine ați făcut
Sursa :
Internet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text