SOAREnDAR !

...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult!

Poezii Felicia Feldiorean - Colaj

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua!

luni, 18 iulie 2016


Astăzi este ziua ta - Florin Piersic Jr.


9b3c5cd303d84922894434aa6db7fb50 W640 H476
Este înalt (peste 1,90 m ), bine legat, fermecător, enigmatic, cu părul în permanență răvășit, adorat de femei. Că a vrut, că n-a vrut, de la tatăl său asta a moștenit: farmecul, constituția atletică și pasiunea pentru femeile mignone, delicate, parcă mereu lipsite de apărare.
Conștient că, dacă nu face ceva mai mult decât celebru-i tată, mulți îi vor judeca reușitele ca urmare a faptului că este fiul lui Florin Piersic, a fost într-o permanentă autodepășire, de la faptul de a nu se cantona în roluri ce i-ar fi evidențiat numai calitățile fizice, până la a ajunge un apreciat regizor de teatru și film, scenarist cu fler și scriitor cu har, bine vândut pe piața cărții.
S-a născut la 18 iulie 1968, în București, ca fiu al Tatianei Iekel și (evident!) al marelui actor Florin Piersic și este lesne de închipuit că mare parte din copilărie și-a petrecut-o în preajma multor actori (fie când veneau în vizită la părinții săi, fie când meregeau ei în vizită), în culisele teatrelor sau pe platourile de filmare. Viețuind într-un astfel de mediu, unde totul „respira” teatru, încrezător în el însuși, convins că are talent, urmează cursurile Academiei de Teatru și Film, secția actorie, absolvind în anul 1991.
Ce e drept, „activitatea” actoricească și-o începuse încă din adolescență, jucând în „Marele singuratic” (copilul), „Colierul de turcoaze” (slujitorul de la han), „Cucoana Chirița”, „Un studio în căutarea unei vedete” (matematicianul), dar simțea că nu numai asta și atât trebuie să facă, ci un altfel de teatru și un altfel de film.
„Școala mea adevărată a început pe la 32-33 de ani. Am irosit mult timp căutându-mi un drum. În 93 a apărut un om care mi-a deschis un pic ochii, dar apoi am intrat din nou în adormire. Mult mai târziu am pornit cumva pe urmele pașilor lui. E vorba de Simon McBurney, un actor și regizor englez care și-a făcut o trupă de teatru numită Theatre de complicite. În clipa de față am ajuns să îl iau ca reper și mă gândesc dacă ceea ce fac eu acum în teatru i-ar plăcea lui Simon”, spunea cu ceva vreme în urmă.
Astfel, cu one-man-show-ul „Sex, Drugs, Rock&Roll”, de Eric Bogosian, deschide calea teatrului independent în România, Florin Piersic Jr. primind Premiul pentru cel mai bun actor al anului 2002 la Gala UNITER. În anul 2004 înființează casa de producție Artificial Horizon, unde este scenarist, regizor și producător pentru filme de scurtmetraj și lungmetraj, cum ar fi „Fix Alert” (joacă alături de fosta sa soție, Dorina Chiriac, împreună cu care are o fiică, Sonia) sau „Eminescu versus Eminem”.
Între anii 2008-2009 este distribuit ca actor în producțiile cinematografice „Călătoria lui Gruber” (pentru care obține Premiul Gopo pentru cel mai bun actor), „Contratimp 2”, „Biblioteque Pascal” și „Youth Without Youth” (regia Francis Ford Copola). În anul 2005 primește din nou Premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul din Quod Erat Demonstrandum (QED). Publică trei volume „Opere cumplite” (2009), „Romantic Porno” (2011) și „Ficțiuni reale” (2013), care se vând foarte bine.
Astăzi, Florin Piersic Jr. împlinește 48 de ani. Să-i urăm viață lungă și frumoasă, tot binele din lume, multă sănătate și noi etape atinse în (deja) bogata-i carieră. La mulți ani, Florin!
Sursa:

http://miscareaderezistenta.ro/calendar/32173-ast%C4%83zi-este-ziua-ta-florin-piersic-jr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text