SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

sâmbătă, 29 aprilie 2017

Restricţii de circulaţie pentru Parada Junilor

Parada Junilor are loc în această duminică şi este punctul culminant al „Zilelor Braşovului”, eveniment ajuns în acest an la cea de-a XIV-a ediţie şi care se desfăşoară între 28 şi 30 aprilie.
„Primăria Municipiului Braşov, împreună cu Uniunea Junilor din Şcheii Braşovului şi Braşovul Vechi, alături de meşteşugari, artişti şi producători locali, a pregătit un pachet de evenimente culturale, artistice şi de divertisment, precum şi târguri şi expoziţii culinare, de artizanat sau de hand-made, la care îi invităm pe toţi braşovenii, alături de turişti. Pe tot parcursul sărbătorii, Poliţia, Poliţia Locală, Jandarmeria şi inspectorii din cadrul Primăriei Municipiului Braşov vor asigura, împreună, buna desfăşurare a evenimentului”, a declarat administratorul public al municipiului, Miklos Gantz, în cadrul conferinței de presă care a avut loc astăzi.

Potrivit reprezentantului Primăriei, ca urmare a desfăşurări Paradei Junilor pe traseul Piaţa Unirii – str Mureşenilor – Prefectură – str Republicii – Piaţa Unirii – Pietrele lui Solomon, duminică, în data de 30.04.2017 se vor introduce următoarele restricţii de circulaţie:

Începând cu ora 7.30, pe tot parcursul zilei – va fi blocat accesul auto spre Pietrele lui Solomon, din Piaţa Unirii. Riveranilor li se va permite accesul între Piaţa Unirii şi str. Podul Creţului până la ora 10.00 şi după ora 14.00;
Ora 10.00 – va fi blocat accesul auto spre Piaţa Unirii – în dreptul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie (Maternitate); Şirul Gheorghe Dima, str. Constantin Brâncoveanu str. Prundului şi str. C-tin  Lacea vor fi închise;
Ora 10.30 – va fi blocat accesul auto pe str. Mureşenilor;
Ora 11.15 – accesul auto pe b-dul Eroilor va fi închis;
Ora 11.00 – Coborârea Junilor din Piaţa Unirii.

Şi anul acesta traficul auto va fi restricţonat pe strada Constantin Lacea, de la intersecţia cu strada Luca Arbore şi până spre piaţa Unirii, în intervalul 9.45 – 11.00, accesul fiindu-le permis doar riveranilor.

Secvenţial, traficul va fi redeschis pe măsură ce coloanele de juni vor trece pe fiecare stradă.

 „Pentru a evita blocajele de circulaţie, facem un apel la conducătorii auto, inclusiv riveranii, să evite, în intervalele orare menţionate, zona centrală şi cartierul Schei. Totodată, pentru desfăşurarea în bune condiţii a acestui eveniment îi rugăm pe toţi conducătorii auto sa evite, în acelaşi interval orar, parcarea maşinilor în Piaţa Unirii şi pe străzile adiacente acesteia, unde se strâng grupările de juni”, a mai precizat administratorul public al municipiului.

Junii vă invită și la jocurile de la Pietrele lui Solomon

Reprezentantul Uniunii Junilor din Șcheii brașovului, Alexandru Stănescu, i-a invitat astăzi pe brașoveni și turiști nu numai la paradă, ci și la jocurile cetelor de juni, de la pietrele lui Solomon. „Uniunea Junilor s-a pregătit și anul acesta petrnu o paradă frumoasă, care să aducă faimă orașului și care credem că va satisface publicul numeros. Dorim însă ca în acest an să invităm publicul în mod special și la Pietrele lui Solomon, pentru a urmări petrecerea și ritualurile celor șapte cete de juni. estimăm că vom încheia parada și vom ajunge la Pietrele lui Solomon la ora 13.00, iar fiecare ceată, pe platoul de care are grijă tot anul, conform tradiției, va juca hora, va arunca buzduganul și va încinge câte o petrecere câmpenească“, a spus Alexandru Stănescu.

Trupa Coco va încheia seara de concerte de sâmbătă

După Matteo, Carla’s Dreams, Conexiuni și un show de lasere, Trupa Coco va îcheia seara de sâmbătă, dedicată publicului tânăr, concertul lor urmând să înceapă la ora 21.30. „Sunt bucuros și este o onoare petnru noi să cântăm de Zilele Brașovului, la noi acasă, și să încheiem seara de sâmbătă. Sper să fie timp frumos, publicul s-a anunțat deja în număr mare și cred că Piața Sfatului va fi plină“, a spus Adrian „Coco“ Tinca.

Foto: Primăria Brașov/Andrei Paul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text