SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

sâmbătă, 6 februarie 2021

Lumina veșnică în lumea îngerilor draga Alexia 😥😥😥Sincere Condoleante familiei si multa putere sa treaca peste această grea despărțire 😥😥😥


 Acum timpul este pe sfârşite pentru că o fiinţă dragă, un copil, părăseşte lumea  aceasta pentru totdeauna, soarele îşi pierde căldura razelor sale, iar voi, dragi părinți ai Alexiei, purtați doliul întunericului, care rămâne în urma ei.Dar ea a fost Lumină și asta va rămâne în Împărăția lui Hristos. Golul lăsat în urmă este infinit.

Soarele vieţii a apus pentru o fiică, pentru o soră, pentru o prietenă, pentru o elevă deosebita .Greu de înțeles și de acceptat, dar  în acest univers al tristeţii  rămân stelele amintirilor, care să  aline durerea. Multe și frumoase….

S-a stins o viață de om, iar pierderea este aproape imposibil de realizat. Am rămas cu toții cu sufletul gol, cu mâinile goale îndreptate spre cer, cu lacrimile și pustiul. Cu ea, azi , si noi am murit putin. Noi, profesorii tăi,  noi, pentru care ai fost o elevă fără pată, noi care te iubim încă, Alexia dragă!

Drum lin printre îngeri, copil iubit ! Pace în suflet mamei,tatălui si fratelui  tău!

Lumină veșnică! Flacăra ta să ardă mereu în ochii  tuturor celor ce te iubesc. Noi , cei rămași aici încă puțin, ne îndreptăm privirile  senine  spre Cer să-ți căutăm  amintirea….și ne rugăm. 

La capătul rugăciunilor noastre e sufletul tău frumos,  dragă Alexia! Plăngem, plăngem, plăngem după tine......🖤

💔Pentru cei care doresc sa îi aducă un ultim omagiu Alexiei, și să o conducem pe ultimul drum:

➡Duminică (07.02.2021) ora 17.00 va avea loc priveghiul în loc. Sânpetru str. Jupiter nr. 10 

➡ Luni (08.02.2021) ora 14.00 va avea loc slujba de înmormântare ce va începe la aceeași adresă, continuând apoi la Biserica Sf. Cuvioasa Parascheva din Triaj.

Sursa

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1634750353392037&id=100005712634181Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text