SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

vineri, 7 mai 2021

 "Îmi plac oamenii frumoși, excepționali, care nu-și frâng coloana vertebrală. Oamenii care spun: nu pot să rămân aici, prețul pe care mi-l dați e prea mic pentru mizeriile pe care trebuie să le înghit din zori și până-n seară. Viața mea, secundele astea, minutele care-mi șuieră în goană pe la ureche, nu le pot întoarce. Le trăiesc acum, o dată pentru totdeauna. Îmi plac oamenii care spun: eu aleg cum să supraviețuiesc, care nu se tem să se arunce în val și să despice spuma. Îmi plac oamenii care ies din falsul lor confort și-și julesc mâinile și coatele ca să-și croiască drum spre lumină.


Îmi plac oamenii care nu zâmbesc convențional. Cei care râd cu poftă și cheltuie ore cu prietenii, cu cei pe care pot să-i sune în miez de noapte și să le spună că au o temere. Cu cei care nu-i uită și care le iartă derapajele, stările deprimante, angoasele, frustrările. Care-i acceptă pentru ce sunt, pentru că există, nu pentru cine sunt. Cu cei care nu ar face nimic, voit și conștient, ca să le rănească sufletele.


Îmi plac oamenii care cunosc sensul cuvântului prieten. Care nu-l scuipă cu ușurință vulgară în orice loc sordid. Îmi plac oamenii care au gustat miezul cuvântului iubire. Care nu stau captivi într-o relație legitimă doar pentru că așa se cade. Îmi plac oamenii care nu spun: nu am altă variantă. Îmi plac oamenii care găsesc variante. Care nu lasă ipocrizia să le guverneze existența, care nu fac sluj ca să-și păstreze bruma nenorocită de arginți. Îmi plac oamenii care iau decizii. Oamenii care nu au vertij nici atunci când sunt pe buza prăpastiei. Îmi plac oamenii încăpățânați. Capabili să o ia de o sută de ori de la capăt. Cei care au căzut în genunchi și nu au rămas acolo, plângându-și soarta. Oamenii pe care viața i-a trântit cu poftă în praf și ei s-au ridicat și i-au zâmbit disprețuitor. Îmi plac oamenii care se ceartă cu cerul că le ascunde soarele și le arată norii. Îmi plac oamenii care strâng din pumni și înfruntă vocea și privirea lumii.


Îmi plac oamenii care au păreri și curajul să le spună cu voce tare. Îmi plac oamenii inteligenți. Aș sta ore întregi să-i ascult și m-aș simți vindecată de toți demonii.


Îmi plac oamenii care se roagă seara să alunece într-o călătorie. Să urce stânci, să coboare din avion în locuri exotice, să simtă brațe de care le e dor, să se audă strigați. Îmi plac oamenii care prețuiesc visele ca pe un dar de care mulți nu suntem conștienți. Îmi plac oamenii care nu pun la zid, nu-i judecă pe alții și nu au prejudecăți. Îmi plac oamenii care s-au născut nonconformiști. Care nu fac asta forțat. Îmi plac boemii care se trezesc dimineața cu gândul să ignore orice program și orice disciplină.


Îmi plac oamenii care au citit mai mult decât mine. Care au ceva de spus și de scris. Îmi plac oamenii cu talent. Mă vindecă de mediocritate.


Îmi plac oamenii care-și păstrează în sertare ascunse amintirile. Cei care nu se tem de trecut și de viitor. Îmi plac oamenii care-și asumă gesturi, legături, spuse, vise, priviri, dorințe…"

Liliana Sime


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text