SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

duminică, 29 ianuarie 2023

 Pactul pisicii,, cu diavolul!


-A fost odată ca niciodată o femeie care locuia singură cu copilul și pisica ei, într-o căsuță în mijlocul pădurii.

Într-o zi, a trebuit să iasă în oraș, dar era foarte îngrijorată pentru că nu voia să-și lase copilul singur, insa nu putea să-l ia cu ea unde mergea. Așa că s-a uitat la animalul ei de companie și i-a spus:

"Pisicuța mea, te rog să ai grijă de copilul meu, mă întorc repede" și a plecat de acasă.

La puțin timp după ce femeia a plecat, diavolul a apărut în casă, iar pisica, văzându-l, a sărit în fața leagănului copilului  -  se știe că, pisicile sunt animale care nu se tem de această ființă malefică.

"Ce vrei?", întreaba pisica.

"Am venit să iau copilul de aici".

"Ei bine, nu poți, pentru că  eu am grijă de el", a spus pisica lingandu-si  laba.

"Animal prost, nu te poti pune cu mine".

"Foarte bine", a spus pisica cu viclenie, "Îți spun ceva: dacă ghicești numărul exact de fire de păr pe care le am pe tot corpul, poți lua copilul. Dar dacă nu reușești, vei pleca și nu-ți vei mai arăta niciodată fața aici, iți dau trei incercari ! 

"Batem palma " a spus diavolul..

Diavolului ii plac  provocările si a fost de acord, crezând că va fi ușor. Și, cu multă răbdare, a început să numere firele de păr ale pisicii.

 "Unu... doi... trei....",  o pasăre a cântat la fereastră, distragându-i atenția și făcându-l să piardă numărătoarea.

"Ai pierdut o incercare", a spus pisicuța.

Diavolul a început din nou să numere.

"O sută... două sute... trei sute..."

si vântul a intrat pe fereastră și a ciufulit părul pisicii, făcându-l pe cel rău să piardă din nou socoteala.

"Ai pierdut deja două incercari", i-a reamintit pisica.

Nervos, diavolul a început din nou să numere, promițându-și că nimic nu-l va distrage.

"Un milion... două milioane.... Trei milioane.

Atunci pisica a dat ușor din coadă, gadilandu-i nasul si diavolul a strănutat puternic, făcând să zboare o multime din firele de păr al pisicii.

"Ai ratat ultima ta incercare. Acum ieși din casă și să nu te mai întorci niciodată."

Diavolul a fost atât de furios că a pierdut..... dar nu se putea atinge de copil, pentru că un pact cu diavolul se respectă întotdeauna... de ambele părți.  S-a întors în iad, jurându-i pisicii că într-o zi va ghici câte fire de păr are, iar când se va întâmpla asta, răzbunarea  va fi teribilă.

Când femeia s-a întors acasă, fără să știe nimic despre cele întâmplate, și-a sărutat și îmbrățișat micuțul și i-a mulțumit pisoiului cu câteva mângâieri după urechi pentru că a fost o bonă atât de bună.

De aceea, de atunci si  până în ziua de azi pisicile își pierd părul tot timpul. Pentru că în acest fel, diavolul nu se va putea răzbuna niciodată neștiind câte fire de păr au cu adevărat. Sursa : Adriana Muresan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text