SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

sâmbătă, 7 ianuarie 2023

 Un prieten adevărat este un prieten care nu ezită să îți spună în față când ai luat-o razna/ faci prostii, nu te lasă să te faci de râs.

Un prieten adevărat îți spune acele adevăruri inconfortabile/ dureroase pe care ai nevoie să le auzi, chiar dacă știe că nu-ți convine să le auzi. 

El preferă să-ți spună un adevăr care o să te doară pe moment, decât să te lase să suferi mai târziu, pentru că nu ai conștientizat acel adevăr și ai mers în continuare în acea direcție care nu-ți era benefică.

Un prieten adevărat îți spune adevărul; și uneori adevărul doare, dar e mai bine să descoperi un adevăr dureros decât să trăiești în minciună. 


Ai grijă la oamenii care te laudă indiferent ce faci, care sunt mereu de acord cu tine, fiindcă nu întotdeauna ceea ce faci merită aplauze. 

Un prieten adevărat îți spune când ai luat-o razna și te provoacă să faci lucrurile cum se cuvine, în integritate. Și unora dintre voi nu vă place asta, nu vă place să vi se spună în față că nu e în regulă ce ați făcut. De aceea în loc să țineți în preajma voastră prieteni adevărați, care vă spun adevărul, preferați să vă înconjurați cu oameni care aplaudă tot ce faceți, care vă spun numai ce vreți voi să auziți.

Un prieten adevărat îți spune ce ai nevoie să auzi, ce este spre binele tău să auzi, nu ce vrei tu să auzi. 

Un prieten adevărat îți spune când te faci de râs, nu te lasă să te faci de râs în continuare.


Un prieten adevărat nu se teme că o să te superi pe el, fiindcă ți-a spus un adevăr care nu-ți place. El o să-ți spună adevărul chiar și când știe că te vei supăra, fiindcă pentru el e mai important să te ajute să conștientizezi niște lucruri care sunt spre binele tău, decât să nu te supere. Un prieten adevărat știe că și dacă te superi pe el și nu mai vorbești cu el o săptămână, după ce te vei liniști și vei analiza lucrurile la rece, vei recunoaște că ceea ce ți-a spus este corect.


Aveți vreun prieten adevărat în viața voastră? Aveți măcar un om care vă spune adevăruri inconfortabile/ dureroase fără nicio reținere?

Unul dintre motivele pentru care viața unora dintre voi este mediocră este acela că nu aveți niciun prieten adevărat, care să vă tragă de mânecă atunci când ați luat-o razna, atunci când faceți prostii. Nu aveți pe nimeni în preajma voastră care să aibă curajul să vă spună în față niște adevăruri inconfortabile/ dureroase, care să vă trezească la realitate. (RC Blakes)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text