SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

miercuri, 22 martie 2023

 📖 ISTORISIRI 

"Alpinistul israelian de 24 de ani Nadav Ben-Yehuda, aflat la 300 de metri de vârful Everestului, a renunțat la visul său de a cuceri cel mai înalt vârf al planetei pentru a salva un alpinist turc rănit.

Ben-Yehuda a descris incidentul după cum urmează: „Am trecut pe lângă două cadavre proaspete. Cadavrele erau proaspete, pentru ca erau corpurile oamenilor pe aceleasi funii de-a lungul carora m-am urcat, realizand ca mor si neavand puterea sa se miste, oamenii nu se târau, ci si-au pus centura, au intrat in coma si au murit, cei care au continuat Mișcare a călcat peste ei.

Când l-am văzut, l-am recunoscut. A fost Aydin Irmak (Turcia), l-am întâlnit în tabără. Era inconștient, nu avea mănuși, oxigen, crampoane, casca lui era scoasă. Aştepta sfârşitul. Alți alpiniști au trecut pe lângă el fără să ridice un deget, dar știam că dacă trec pe lângă el sigur moare. Știam că ar fi trebuit cel puțin să încerc să-l salvez.

Aidin și cu mine am început coborârea a durat 9 ore. A fost foarte greu sa-l car pentru ca era greu. Din când în când și-a recăpătat cunoștința, dar apoi s-a oprit din nou. Când și-a revenit, a țipat de durere și asta ne-a făcut coborârea și mai dificilă. Foarte încet, dar am coborât, dar la un moment dat mi s-a rupt masca de oxigen, puțin mai târziu am întâlnit un alpinist din Malaezia, care era și el pe ultimele picioare. A devenit clar că era complet imposibil să mergi mai departe. Am țipat la alpiniștii pe care i-am întâlnit urcând și am cerut niște oxigen pentru cei doi răniți, unii au răspuns... "

Au ajuns în tabără, au fost evacuați cu elicopterul la Kathmandu și au fost spitalizați. Toată lumea a avut degerături, Nadav Ben-Yehuda a suferit degerături severe pe degete, în timp ce a fost forțat să-și scoată mănușile în timpul operațiunii de salvare.

"Am avut de ales - sa fiu cel mai tanar israelian care sa urce pe Everest, ceea ce ar fi grozav pentru cariera mea, sau sa incerc sa iau un alpinist de pe munte - am ales a doua optiune si am reusit sa o fac ... Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat în pregătire și m-au învățat, ceea ce mi-a dat suficientă putere să cobor singur muntele și să-l trag în jos pe cel care are nevoie" - Nadav Ben Yehuda" 🥰


Indrazniti sa ACTIONATI 🙃


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text