SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

vineri, 24 martie 2023

 Se spune ca fiecare loc are frumusetea si farmecul lui. Nimic mai adevarat. Suntem inconjurati tot timpul de fumusete, dar cati dintre noi ne oprim din goana vietilor noastre pentru a admira natura din jurul nostru fie si numai pentru o secunda?

Avem norocul si binecuvantarea sa traim intr-o lume vie, minunata care respira si traieste pana dincolo de zidurile imaginatiei noastre.

In această infinita bogaţie a lumii noastre, in acesta avalansa de emotii ale sufletului fiecaruia dintre noi, in această forta omnipotenta a Iubirii Divine ce straluceste in miezul inimilor noastre... ne rupem de lumea inconjuratoare si ne retragem in profundul din noi pentru a incerca sa gasim acolo raspunsuri la intrebarile noastre dar si puterea de a mai face un pas inainte atunci cand coplesiti de arsita vietii, cautam sprijinul si curajul de a merge inainte.

In sinele nostru...acolo...stralucind in cercul strans al inimilor noastre ca un suvoi de lumina minunatul dar Divin al spritului manifestat prin existenta noastra intrupata, se gasesc toate cele de trebuinta sufleteasca pentru a calatori prin viata. In noi se gaseste orice raspuns si orice putere, orice vis si orice speranta. Numai in noi putem gasi ceea ce nimeni nu ne poate da in viata. Pentru ca nimeni niciodata nu ne poate da ceea ce refuzam singuri sa cautam si sa gasim in Divinul din noi.

Ar fi oportun pentru sufletul nostru sa ne oprim din cand in cand din cursa noastra nebuneasca prin viata fie si numai un minut si sa admiram cu recunostinta lumea in care traim, sa facem pace in noi si sa incercam sa ne conectam cu ea pentru a ne regasi pe noi insine. Noi toti suntem parte vie din natura vie care ne inconjoara. Ideia ca suntem sepaarati de natura si ca suntem deasupra lantului trofic ne-a ametit simturile si ne-a orbit privirile in atat de mult incat am inceput sa credem ca suntem indreptatiti sa contiunam sa ne simtim superiori naturii.

O lege antica a firii spune ca nimic nu poate exista izolat in afara naturii. Si atunci de ce ne incapatanam sa nu vedem plansul copacilor pe care ai ucidem si vaietul padurilor date fara mila la maculatura? De ce nu simtim durerea florior otravite de otravurile din ingrasamintele pe care le deversam in fiecare zi peste suprafata sfanta a pamantului?

Nu suntem aici ca sa stapanim lumea si nici sa traim cu pretentia nejustificata ca pamantul este al nostru. Ar trebui mai bine sa intelegem ca noi suntem ai pamantului. Ca suntem oaspeti aici si nu stapani. Ca trebuie sa traim in armonie cu lumea in care suntem vremelnic oaspeti. Ca suntem o mica parte vie a unui intreg viu purtator si nascator de viata.

Pas cu pas si zi de zi, cautand in noi puterea de a merge inainte prin timp si prin viata, dar si raspunsurile juste, vom constientiza ca trebuie sa incercam, atat cat ne tin puterile sa ne educam cugetului sa permita manifestarea esentei divine din noi sa se exprime liber, din plin si mai ales cu iubire neconditionata in afara noastra catre lumea din care suntem parte integranta. Sa lasam acea forta interioara de natura Divina din noi sa erupa in cascade de iubire, de compasiune si de daruire pentru toti si toate si abia atunci cand iubirea reflectata din inimile noastre in afara catre ceilalti se va intoarce infinit imultita inpoi la noi, sufletul nostru se va descoperi pe sine in adevarata lui maretie in stransa comuniune spirituala cu Sursa tuturor lucrurilor si cu natura mama.

Astfel, nu vom mai avea niciun temei real niciodata sa ne temem sau sa stam incovoiati in fata experientelor vietii, nici sa mai fim nostalgici, bolnavi de umbrele trecutului, tristi, sau preocupati de viitor, deoarece spiritul interior este de natura divina, este infinit asa cum este si Creatorul sau, si nu se teme niciodata de nimic, nu se incovoiaza niciodata, nici nu se imbolnaveste si nici nu moare niciodata.

In timp si cu perseverenta vom invata sa aplicam spiritualitatea sufletului nostru tuturor experientelor vietii indiferent in ce loc ne-ar purta pasii si destinul. Atunci cand cand vom putea reflectata fara retineri Lumina spiritualitatii din noi peste toate lucrurile din jurul nostru chiar si peste cele care ar putea parea gresite, impure sau joase, cand vom putea fi plini de iubire pana la cel mai mic act al nostru, atunci nimic nu ne va mai atinge, dobori sau distruge. Ne vom regasi impacati traind in deplina armonie cu lumea si cu toate lucrurile din ea si abia atunci vom fi cu adevărat oameni de natura Divina. Caci nu exista cu adevarat moarte sau intuneric acolo unde straluceste Lumina Divina. 

Privind in natura perfecta din jurul nostru vom vedea ca nu exista in ea două frunze la fel, doi copaci la fel, doua flori identice si nici doi oameni identici si asta, gratie Lui Dumnezeu!

Aici pe pamat fiecare om este diferit, fiecare om are propria lui soarta, total diferita, fiecare om are nivelul lui de a percepe lumea si de a reactiona la ea dar si propriile lui examene de trecut si propriile lectii de invatat. Deoarece in sufletul fiecaruia dintre noi straluceste o scanteie Divina miraculoasa, in esenta noastra suntem cu totii Lumina intrupata in miracol. Descoperind constant adevarul a ceea ce suntem noi de fapt, vom invata sa incetam sa mai vorbim despre inegalitati, despre posesiuni si competitii, despre valorile pe care le au oamenii, despre valorile pe care le au lucrurile materiale, caci bogatia Luminii din sufletele noastre face sa paleasca orice avere materiala. Ea ne va ajuta să nu ne plictisim niciodata de nimic în eternitatea clipelor noastre petrecute pe pamant, să descoperim ca suntem toţi binecuvântat de diferiţi; să ne putem plimba prin grădini inmiresmat inflorite privind florile cu dragoste si admiratie fără a ne mai sătura de spectacolul lor; să putem sta în faţa focului iarna privind cum se înalţă jucandu-se spre inalt sute de flăcărui luminoase total diferite intre ele; să stăm vara pe malul mării şi să privim valurile a căror spumă pare întotdeauna diferită.


Atunci braţele noastre se vor deschide către stele cu dorinta de a le atinge; atunci vom putea sta în picioare în faţa vanturilor firii şi vom putea transmite iubirea noastra catre toti si toate. Vom putea lăsa cu mandrie ca moştenire penele noastre de zbor si vis generaţiilor care vor veni. Vom putea să auzim din nou tacerea care doarme in pietrele de sub talpile noastre; vom putea desena multicolorat visele noastre, picta dorintele inimii, vom putea râde, cânta si trai din plin.


Vom putea să avem şi să multumim din nou un Parinte Celest a toate si a toti iubitor, vom putea ajunge să îl concepem pe Dumnezeu, pe noi înşine şi natura din noi si din jurul nostru. Vom merge din nou pe cărările fericirilor infinite; buzele noastre vor cânta cântece de slava si de iubire iar mâinile noastre vor construi un viitor mai bun si mai luminos pentru toti..


Întotdeauna ... din toată inima noastră și cu tot sufletul nostru, atat timp cat suntem oaspetii acestui minunat pamant trebuie să ne iubim unii pe alții dar și pe noi înșine, să fim conștienți de dorințele noastre. In fiecare zi pentru a fi fericiti pe pajistile si plaiurile mereu inflorite ale sinelui nostru sa permitem altora să facă același lucru în viața lor. Sa fie liberi sa iubeasca si sa traiasca asa cum dorim si noi sa traim si sa iubim. Sa iubim si sa-i lasam si pe altii sa iubeasca. Atunci cand vom incerca prin tot ceea ce vom facem sa daruim fericire tuturor, vom atrage si mai multă fericire în inima noastră, în sinele nostru și în viața noastră. Esența vieții indiferent de nivelul de constiinta al fiecaruia, este dragostea. Viața devine mai perfecta în sine atunci când suntem înconjurati de dragoste pentru ca iubirea este adevaratul plai al fericirii eterne! Acolo isi odihneste Dumnezeu talpile si isi mangaie cu infinita iubire creatia.


Atunci...când vom invata sa punem iubirea în centrul viețiilor noastre... nu ne va fi niciodată prea greu să fim fericiti!

Drag suflet mult iubit de Divinitate, incearcă in fiecare zi să fii Lumina pe care doresti sa o primesti de la altii. Fii cu ceilalti asa cum ai dori ca ceilalti sa fie cu tine. Fii dragoste, fii sperantă, fii rază caldă de iubire!


Iubirea Divina sa fie cu tine oriunde ai stralucii tu!




~ Grafica si text - EIN © 2013 ~


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text