SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

vineri, 11 august 2023

 🥂🎉🥂🎉🥂


NOU IN BRASOV!

 Zuze - Savoare si Gust! Stați liniștiți, că nu vă lăsăm fără texte lungi și emoționale, acum scrie Gabi textul, Teo doar a pus pozele 😆 și se așteaptă ca voi să vă bucurați de ele și sa ne distribuiti postarea, ajută să ducă vestea mai departe🙏, mulțumim!


Later edit:

 🍒🍓🍒🍌🍋🍊🍉🍏🍐🥑🥔🍄

Mulțumesc Teodora, Gabi preia legatura...de pătrunjel....ce "ne mai radem noi aici".


Zuza scrie așa:

E bine ca am avut și deschidere oficială, este bine ca voi ați venit și ați gustat din produsele noastre, este bine sa avem alternative de gust, este minunat sa avem și savoarea data de gătitul simplu, din păcate fără foc și jar...dar bune sunt și plitele cu inducție 😉


Gătim simplu, fără prafuri și premixuri și o vom tot repeta astfel încât voi să înțelegeți că oricât de mult o să creștem noi tot asa vom găti, vom creste numărul preparatelor din vitrine însă nu cu produse fabricate în alte pungi ci cu zuzi noi în linia de producție, cu mai multe mâini la gătit.


Vom duce mai departe gustul simplu cu sare și diferite mirodenii.

Noi iubim cimbrul, Gabi ar pune cimbru și în limonadă, Elena Cubar ar pune nucșoară și în apa de băut, Cătălina insista cu mărarul și rozmarinul, Răzvan al nostru iubește curry-ul, Oana îndrăgește ciocolata....vedeți?....fiecare are cate o preferință prin bucătărie 😁


Preferații noștri rămâneți voi, de la voi ne luam energia și recunoștința, împreună și alături de voi înțelegem cât de importanta este calitatea ingredientelor și cum untul de 82% are gust de unt și cum o brânză de aici de la noi de la Laptareasa din Tohan face diferența de gust fie în plăcinta cu iaurt fie în plăcinta cu brânză dulce și merișoare.


O afacere de familie care pune accent pe calitate și nu cantitate, deși suntem intr-un mare hipermarket.


Asa ca luați de va bucurați, zi de zi de preparatele noastre proaspete, fie ca vorbim de o vinată coapta în cuptor sau de o savuroasă prăjitură de casa.

Peste 30 de preparate gătite zilnic cap coada aici, începând cu ora 8 și mic dejun de 15 sau 19 lei...cafeaua inclusă, un chilipir, pe cuvânt de zuze.


Meniul zilei preț fix zi de zi de luni pana vineri, 32 lei, include o zeamă dulce, acra sau cremă, un felul doi de post sau cu carne, un desert de casă minunat, biscuiții crăpați de bucurie să vadă oameni frumoși ca voi.


În rest: tarte, salate, plăcinte, sandwich uri, pizzette, orez, legume, paste, chiftele coapte în cuptor...daaaa nici după prăjitul în baie de ulei nu ne omorâm.


⭕6 lei cafeaua, un dulce de casa inclus, o cafea proaspăt macinată, boabă prăjită medu, cremoasă, minunata!


Peste 40 de motive să vii la Zuze zi de zi și în curând venim cu noi bucurii.

Deocamdată mulțumim pentru bucuria unui nou început al unei afaceri care iubește oamenii indiferent de natura lor sau a produselor oferite, atâta timp cât valorile casei sunt: bucuria, onestitatea, calitatea....acasă, am reușit sa facem acasă dintr-o "împinge tava" sau zona de mâncare rapida, în miezul unuia dintre cele mai fierbinți locuri din Brașov.


Fotografii de la deschiderea oficiala doar ca să ne bucurăm împreună cu voi.

E bine sa celebram și momentele frumoase nu doar sa ne vaicărim ca iarăși noi ăștia mici cu afaceri mici suntem luați în bășcălie de cei ce ar trebui sa susțină....nu facem politica, însă nici pe lângă subiect nu suntem.


Multumim celor ce si-au rupt timp din timpul lor ca să vină, mulțumim celor mai zuzi DJ, zuzele stiu de ce, au reușit sa facă show🍾 chiar dacă am inaugurat cu vin spumant fără alcool de la prietenii noștri de la DrinkStory.

Multumim Paul pentru fotografii🙏


❣Bine de stiut: ❣

- suntem deschiși 7 zile din 7 între orele 8 și 22

- mic dejun servim de luni până vineri între orele 8 și 11, omleta cu ce vrei tu din ce avem (legume, carne, branzeturi) 19 lei/ salata și cafea inclusă, ouă ochiuri 15 lei/cafea și salata inclusa

- pizzette de luni până vineri de la 11.30 la 15

- cea mai buna colivă la noi o găsiți, voi ziceți asta, nu ne lăudăm noi😉

- meniul zilei 32 lei, desert inclus, de luni până vineri

- cel puțin 30 de preparate gătite proaspăt și una dintre cele mai bune lasagma cu carne servite în oraș, voi ziceți asta, Alina noastra e "The best"


Noi zicem că Zuze se simte, hai și tu.


Brașov, în incinta Carrefour Calea București.










Aici este pagina unei mici afaceri locale, reinventate de câteva ori, că dacă nu ești flexibil și creativ, ca antreprenor șanse să supraviețuiești ciuciu și nu doar în România.


Indiferent de parcursul anilor, valorile au rămas, slava Lui aceleași: onestitate, familie, prietenie, calitate, simplitate, bucurie, asumare, culoare, bunătate, blândețe și ceai..ceai bun și natural...nu continuam linia că ați prins ideea.


Gabi, zuza din spatele afacerii, poveștii și culorii este asemeni mesajului transmis pentru că așa a ales ea, indiferent că a fost magazin cu ceaiuri și cafea, organizator de evenimente, ceainărie sau bistro.

Prezentul le-a adus pe toate împreună și ce bucurie mai mare sa ai sa vezi că în sfârșit te bucuri că nu ai renuntat, că oamenii apreciază bucuria și culoarea și modul simplu de a împărtăși.


Au fost multe în anii ăștia și pandemia ne-a dat lecții multe tuturor universal vorbind. S-a schimbat obicei de consum, au înnebunit unii și s-au relaxat alții...cum am fi noi. Departe de liniștea financiara, cu extrem de multe provocări dar cumva cu încrederea ca toate se vor așeza cumva, cum trebuie, de către o putere mai mare decât bucla de zuză.

Gabriela Craciun râde și când plânge, ea face curat și dansează sau strânge din dinți incapabila sa facă curat unde poate ar fi cazul pentru că te crucești peste ce dai și unde credeți ca e bine șoc: oameni pe care-i cunoști, cu care lucrezi, razi și plângi se despart de tine prin mesaj, alții care se dau zei dar sunt gărgărițe, alții care se cred lei paralei și zic de noi ca suntem îngâmfați cu nu știu ce stele ....stele de pe cer și luna și soarele, astea sunt limitele și reperele.

Intr-o lume industrializată și gri, Gabi a creat culoare, a râs și a luat-o de la capăt...cine crede ca a avut de ales se înșală, la fel cum se păcălesc singuri ăia care cred ca noi ne-am îmbogățit din ceai...încă plătim restante pe toate planurile, ce bine că avem din ce.

....cârcotaș e ușor sa fii, e ușor sa arăți a creion cu vârf perfect dacă tu nu ai mâzgălit nimic, e naiv sa crezi că poți găti cateva sute de kilograme de mâncare pe zi dandu-te cu ruj cum scrie Gabi...poate continua zuza pana mâine pildele.

Pe noi ne-a luat nostalgia ultimilor ani și cum august, lună de leoaică, e cu bilanț, noi recunoaștem ca facem intr-o săptămână cât alții poate în luni, la capitolul creativitate, diferența este ca noi ne comparam cu noi cei de ieri iar acum 12 ani Gabi avea un certificat de divorț în așteptare, un job solicitant și un business cu un asociat și o idee creață iar de atunci pana astăzi milioane de căni de ceai a servit la propriu și mii de biscuiți crăpați de bucurie au fost dăruiți...alta firma, nebuna cu un curaj specific zodiei, poate, ....joci sau mori, valabil oriunde oricum vorba asta.

Sute de evenimente create, cel puțin 10 memorabile și unice- festivaluri, bucătării ambulante cu mii de oameni hrăniți, multe zeci de oameni in subordonarea zapacitei de femei care crede ca poate schimba lumea cu un ceai și o vorbă bună....și totuși...totuși exista iubire, putere, dăruire și mai ales bucurii în lucruri simple.

Afacerea este de familie în continuare chiar dacă prin Brașov auzi de noi...noi este și în voi, Zuze este despre oamenii vii, asemeni noua, nebuni după viață și alți nebuni.

Zuze poate fi oricine, nu are legătură cu educația, banii din cont, religia, orientările de orice fel. Zuze este culoare, bucurie, asumare, prietenie, putere și curajul de a fi tu, fără măști....


Se vrea a fi postare pozitiva asa ca închide zuza textul lung pentru cine a citit până aici: felicitări și mulțumim pentru ca ești! TU care ne citești și ne distribui, care vii la un ceai sau o ciorba, la un eveniment public sau vrei sa-ti organizăm unul, TU care razi și plângi alături de noi, TU care ne înjuri și arunci cu roșii, mulțumim, ne ajuți sa devenim mai buni, tu care comanzi și ne recomanzi TU și tu și tu...TU ești Zuze, despre asta este vorba!


Emoțiile sunt mari pentru că în doar câteva zile turnam ceai cald sau rece, pregatim cocktail uri și aprindem bețișoare parfumate în micul nostru loc magic cu 3 sufragerii una mai speciala ca alta, în unica ceainărie din oraș și sigurul, garantat, primul Muzeu al Ceaiului din Romania💜


Redeschidem ceainăria, bucătăria are cuptoarele pornite și vitrinele pline 7 zile din 7 tot în Brașov, Calea București, în incinta Carrefour, unde gătește Gabi împreună cu echipa simplu, fără prafuri și premixuri, ca acasă, hai sa ne descoperi deja rețele hit: crăpații vedetă, lasagna, cartofii zdrobiți cu unt și parmezan, chiftelele Doamne ce și câte și savurosul desert zuzesc, colivă, rețeta noastră vedeta deja și nu doar în Carrefour 😉


Povestea lunga pe scurt, MULTUMIM și pe la noi va poftim- deocamdată sâmbătă asta suntem cu târg, tot în Brașov, Titulescu nr 13, în gradina magica de la Emma , Ana Cristina Raduta mulțumim pentru găzduire.

Zuze - Savoare si Gust - în Carrefour...vezi? Împrăștierea bucuriei este peste tot, facem o altfel de contaminare...culoare și nebunie faină!


Revenim sâmbătă la târg cu vesti despre petrecerea de redeschidere a ceainărie.


Și tu ești zuze!


Poze cu ceainăria nu punem încă, pastram surpriza redeschiderii, si sufrageriile tot 3, energia la fel de faină, ceaiul la fel de grozav și natural și da, vom avea și colivă în vitrina de prajituri, este un desert autentic romanesc și e păcat ca mii de turiști sa nu se bucure de o experienta simpla dar savuroasă 😉


Mulțumim

Mulțumim

Mulțumim 

Zuze se simte, hai cu inima💜💜

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text