SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

joi, 3 august 2023

 🎤 🎹 🎼 ✍️ LIBfest, ediția 2023 – Târgul de cArte și Experiențe Culturale organizat de Libris Cultural – își deschide porțile joi, 3 august, în BrașovIrina Rimes, Vița de Vie, Ada Milea, Fără Zahăr, Alina Manole, Opera Brașov și mulți alții urcă pe scena LIBfest din Piața Sfatului Brașov și invită publicul să descopere 4 zile de maraton cultural, cu dialoguri față în față, lansări de carte, concerte, ateliere, conferințe și mii de cărți de răsfoit.


LIBfest propune o suită de experiențe culturale diverse ce au loc în Brașov în cele 4 zile. Concerte, lansări și întâlniri cu autori, peste 100 de edituri reprezentate, sesiuni de lectură și acțiuni inedite pentru cititori, precum Blind Date With a Book, sunt doar câteva dintre manifestările culturale ce au loc simultan în perioada 3-6 august în Piața Sfatului, la librăria Șt. O. Iosif și la Centrul Cultural Reduta din Brașov, între orele 10:00 și 22:00. 


O parte dintre evenimente vor putea fi vizionate de către cititorii din întreaga țară, online, pe rețelele de socializare ale Asociației Libris Cultural.


„Pentru noi, ca librari, târgurile de carte sunt unele dintre cele mai importante evenimente ale anului, însă cititorii ne aduc aminte de fiecare dată că aceste contexte sunt mult așteptate, în aceeași măsură, și de către ei. LIBfest oferă prilejul oricărui iubitor de literatură să-și întâlnească autorii preferați, să descopere noutăți literare și să intre în dialog cu scriitorii pe care i-a citit. Ne-am dorit ca și anul acesta să ne adresăm tuturor cititorilor, fie că vorbim despre cei aflați la primele litere din abecedar sau despre cei ale căror biblioteci par din ce în ce mai neîncăpătoare, astfel că, pe lângă lansări, dialoguri cu autori sau concerte aducem în Piața Sfatului o serie de ateliere de creație, de lectură și dezvoltare personală”,  a precizat Augusta Oniță-Bagoly, Director Evenimente LIBfest.


Organizatorii vor întâmpina cititorii cu cele mai apreciate titluri atât în limba română cât și în limba engleză, cu bestsellere captivante sau cu cele mai îndrăgite cărți pentru copii. Pe lângă oferta de carte, iubitorii de lectură sunt invitați să descopere o selecție fascinantă de CD-uri, audiobooks și obiecte speciale, de la căni cu povești, ghiozdane și tricouri inspirate din cele mai populare seriale sau volume.


📌 Lansări de carte și reduceri


Printre lansările de carte și întâlnirile cu autorii ce vor avea loc în cadrul LIBfest se numără Convorbiri cu Gabriela Adameșteanu, lansarea cărții „Lebăda neagră de pe Balaton” / „The Black Swan on Lake Balaton” de Romeo Couți, lansarea volumului „Stăpânirea complexității” de Andrei Marga, lansarea celor două volume „Un dulău și un arici la psihoterapie de cuplu” de Laura Pănăzan, dialogul pe baza volumului „Brâncuși, dragostea mea!” de Claudia Motea, lansarea jurnalului „Cartea pașilor. Convorbiri cu Laurențiu-Ciprian Tudor” de Laurențiu-Ciprian Tudor și Liliana Ursu, dialogul pe baza romanelor „Diavolul din Freisetzburg” de Roxana Ruscior, „Neuroleptic” de Dorian Dron și „Hoțul din Curtea Miracolelor” de Adrian Majuru și multe altele.


Printre oamenii apropiați cărților care intră în dialog cu cititorii în cadrul acestei ediții se numără Părintele Constantin Necula, Niculina Gheorghiță, Dr. Cristian Andrei, Cristian Muntean, Adrian Lesenciuc și mulți alții.


Cititorii sunt invitați să viziteze standurile celor mai cunoscute edituri din România. Editurile Humanitas, Polirom, Rao, Corint, Trei, Creator, Litera, Curtea Veche, Grup Editorial ART, Nemira, Tritonic și multe altele pun la dispoziția vizitatorilor LIBfest peste 10.000 de titluri, dintre care noutăți, top vânzări și cărți la reducere.


📌 Experiențe culturale variate: carte, concerte, conferințe și ateliere creative


LIBfest, ediția 2023, își propune să ofere pasionaților de lectură o experiență culturală cu adevărat memorabilă. Festivalul aduce în prim plan, pe lângă cele mai așteptate lansări de carte și dialoguri cu cititorii, multe surprize și momente speciale.


Irina Rimes, Vița de Vie, Ada Milea, Fără Zahăr, Alina Manole, Opera Brașov – sunt doar câteva dintre numele care vor acompania muzical vizitatorii LIBfest în cele 4 zile de târg.


Nici cei mai mici iubitori de artă și cultură nu sunt uitați. Libris Cultural a pregătit pentru copiii prezenți în Piața Sfatului o serie de ateliere de lectură, pictură, ilustrații și caligrafie, precum și un moment dedicat acestora susținut de Mirela Retegan și de mascotele Zurli.


📌 Cultură și caritate: Libris Cultural și Hospice invită cititorii la Blind Date With a Book


Publicul este invitat la un Blind date with a book, în beneficiul Hospice Casa Speranței. Cărțile sunt oferite de către editurile participante, în colaborare cu Libris, iar fondurile obținute în urma achizițiilor de cărți surpriză vor fi oferite organizației în cauză pentru continuarea proiectelor de caritate.


Programul complet al LIBfest, precum lansările de carte, conferințele, atelierele și dialogurile, alături de întreaga listă de standuri, sunt disponibile pe site-ul www.libriscultural.ro. 


LIBfest este un eveniment organizat prin Asociația Libris Cultural şi susţinut financiar de Consiliul Județean Brașov cu suma de 119.312 lei în cadrul Programului privind acordarea de finanţări nerambursabile din bugetul propriu al judeţului pe anul 2023 pentru proiecte culturale iniţiate de asociaţii şi fundaţii.


#GrupulIubimBrasovul 

#IubimBrasovul

#TeleviziuneaGrupIubimBrasovul 

#Business_Living_Grupul_Iubim_Brasovul 

#LibrisFest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text