SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

marți, 14 noiembrie 2023

 LA MULȚI ANI GABRIELA SZABO!!!!⭐️❤️🇷🇴


GABRIELA SZABO s-a născut în 14 noiembrie 1975, la BISTRIȚA. A absolvit Facultatea de Sport şi Educaţie Fizică din cadrul Universității "BABEŞ-BOLYAI" din CLUJ-NAPOCA. A început atletismul în oraşul natal, fiind descoperită la un cros şcolar de antrenorul emerit ZSOLT GYONGYOSSY, cel care avea să o pregătească în întreaga carieră şi care i-a devenit soţ, în 1999. 


GABRIELA SZABO a strălucit opt ani la intensitate maximă ca sportivă, din 1994 până în 2002, obţinând aproape în fiecare an cel puţin câte o medalie la competiţiile de marcă. A intrat în istorie ca prima campioană olimpică la semifond din atletismul românesc🇷🇴 - medalia de aur🥇 la 5.000 m la JOCURILE OLIMPICE de la SYDNEY din anul 2000, obţinând-o după ce a stabilit un nou record olimpic, record care nu a fost doborât până astăzi. 


În 1991, a devenit campioană europeană 🥇la SALONIC (Grecia), în acelaşi an ieşind pe primul loc 🥇şi la FESTIVALUL OLIMPIC al TINERETULUI EUROPEAN de la BRUXELLES. 


"Îmi aduc aminte perfect de cursă, nu o să uit niciodată cum domnul CRISTIAN ŢOPESCU a venit după mine şi mi-a spus: 'Eşti o tânără extrem de talentată, dar să ai grijă de tine şi de modul cum te vei dezvolta de acum încolo'. Aşa că am ţinut minte acele cuvinte", declara GABRIELA SZABO într-un interviu. 


În 1995, la CAMPIONATELE MONDIALE de sală de la BARCELONA (SPANIA), a devenit cea mai tânără campioană mondială🥇 de sală în proba de 3.000 m, iar în 1996, la JOCURILE OLIMPICE de la ATLANTA (SUA), a obţinut argintul 🥈la 1.500 m. În 1997 a devenit prima româncă 🇷🇴medaliată cu aur 🥇la o ediţie a MONDIALELOR de atletism, la PARIS (FRANŢA). 


Anul 1999 i-a adus GABRIELEI SZABO titlul de "ATLETA ANULUI" din partea IAAF (forul atletic internaţional) şi "SPORTIVA ANULUI în LUME", din partea APSM (Asociaţia Presei Sportive Mondiale), ea cucerind trei🥇🥇🥇 titluri mondiale în trei probe diferite - la 5.000 m în aer liber, la SEVILLA (SPANIA), la 1.500 m şi 3.000 m în sală, la MAEBASHI (JAPONIA). 


În 2000, GABRIELA SZABO şi-a văzut visul împlinit, devenind campioană olimpică 🥇în proba de 5.000 m, la SYDNEY. 


"Imaginaţi-vă un stadion cu 100.000 de spectatori, toţi cu steagurile Irlandei - veniseră să o susţină pe SONIA O'SULLIVAN. Şi atunci mi-am spus: 'Nu, eu voi deveni campioană olimpică!'. Şi am luptat până la final cu toată forţa şi cu toată energia mea şi am devenit campioană olimpică, într-un finiş superb pe care nu o să-l uit niciodată. Am schimbat tactica în timpul cursei, pentru că SONIA mi-a studiat tactica de competiţie. Cert este că am schimbat-o, ea nu s-a aşteptat să încep un finiş prelungit, credea că o să fac finişul de 200 de metri, dar a fost un finiş de 600 de metri progresiv. Pe ultimii 300 de metri am accelerat foarte tare şi aşa am putut să o pun în dificultate pe Sonia şi să devin campioană olimpică. Şi astăzi, rezultatul pe care l-am realizat la SYDNEY este record olimpic.", mărturisea GABRIELA SZABO. 


Prin succesele dobândite de-a lungul impresionantei sale cariere, dar şi prin maniera în care le-a obţinut, multipla campioană olimpică, mondială şi europeană GABRIELA SZABO s-a impus cu pregnanţă în galeria marilor atleţi ai lumii care au cules admiraţia şi respectul tuturor.PREȚUIRE, STIMA ȘI RESPECT!!!!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text