🍎🫛🐖🫘🥬🍷🍫🌶🍆🧄🥓
Meniul săptămânii 7- 11 Octombrie
POSTARE LUNGA CU MENIUL SAPTAMANII INTREGI, CU PASI SIMPLI DE URMAT din respect pentru timpul vostru în primul rând 🥰
Zuze Bistro, Bihorului 11
Deschis de L-V : 9.30/17.30
🍎Meniul zilei de Luni:
●Borș de legume, post
●Ciorbă de cartofi cu afumatura și tarhon
●Măncare de fasole păstăi cu sos de roșii și usturoi, post
●Tocăniță de pipote și inimi
●Desert: prajitură la tavă cu mere
În plus mai gătim:
■Salată boeuf cu carne de bou...vaca ce o fi😅 și pulpa de pui la cuptor- 35 lei, 350 gr
■Ciorbă de burtă, 27 lei
■Piftie de curcan 25 lei, 250 gr
■Cremă de zahar ars 13 lei porția, 110 gr
🍎Meniul zilei de Marti:
●Borș de pui cu zdrențe de ou
●Supă cremă de dovlecel cu pătrunjel, post
●Tocana de vinete, post
●Ficat de porc cu sos de roșii, usturoi și orez
●Desert: gris cu lapte și mere coapte
Mai facem:
■ sarmale cu mămăligă
■paste cu brocoli și brânzeturi la cuptor- 35 lei 350 gr
■pulpe cu cartofi zdrobiți
■plăcintă cu brânză sărată și mărar, 15 lei 150 gr
🍎Meniul zilei de Miercuri:
●Supa de pui cu tăieței
●Supă crema de morcov cu ghimbir, post
●Paste cu sos roșu și carne
●Ardei umpluți cu orez și legume, post
●Desert: prajitura la tavă cu mar/nuca/morcov
Mai facem:
■coaste la cuptor cu sos de vin și dulceață de prune făcută aici la Zuze, cartofi copți, mirodenii, 40 lei/porția de 400 gr
■vânata umplută cu carne, roșii, parmezan și mozzarella, la cuptor, 350 gr- 38 lei
🍎 Meniul zilei de Joi:
●Supa crema de roșii, post
●Bors de porc
●Tocana de ciuperci cu orez
●Tocana de cartofi cu cârnați din curcan
●Desert: prajitura la tava cu cacao și nucă
Mai facem:
■ pulpe la cuptor cu cartofi zdrobiți
■chiftele prăjite în tigaie, cartofi zdrobiți,
🍎 Meniul zilei de Vineri:
●Ciorbă rădăuțeană
●Supă cremă de legume coapte
●Iahnie de fasole
●Mancare se mazare cu carne de porc
●Desert: plăcintă cu brânză dulce și merisoare
Mai facem:
■șnițele cu cartofi zdrobiți
■pește prăjit cu mămăligă și mujdei de usturoi, anunțăm joi seara ce fel de pește
În meniul zilei combini ce vrei și cum poftești, felul 1, felul 2, în fiecare zi gatim și cu carne și fără.
Comenzi telefonice pana la ora 12 preluam, chiar dacă vrei la pachet sau pui deoparte pentru când vii.
📲0786 131 131
Meniul zilei 35 lei, disponibil între orele 12.30 și 15
700 gr meniul, desert inclus, orice alte promoții au luat sfârșit, pregătim povesti noi.
După ora 15 preparatele, inclusiv cele de la meniul zilei, de mai sunt, se achita separat la preturile afișate în meniul pe care-l printam zi de zi.
La noi nu stai sa "lingi foi intr-un catalog", în fiecare zi gatim altceva.
Gatim simplu, fără prafuri și premixuri, că doar așa știm noi.
Fără stocuri, fără pierderi, că asa a ales zuza sa lucreze, asa știe ea proaspătul modului ei.
În fiecare zi pe lângă meniul zilei mai gatim și altele...dupa pofte, timp și chef si bani..și la noi și la voi.
Seara de seara punem meniul zilei următoare.
Multumim celor ce au înțeles cum functionam.
Preturi am pus pentru preparatele noi in meniu, în rest știți deja, pulpele 28 lei, ciorbe/supe- 17..19..23..25
Toate cu pâine, ardei, smântână incluse, când e nevoie sa punem...că la supa de morcov nu punem ardei iute, dar dacă tu vrei noi dam și pe nota de plata nu este.
Ziceți ca poate nu contează, dacă nu ar conta nu ai vedea prin alte locuri pâine 2 lei, smântână 4, ardei 2....dar fiecare alege cum își face regula casei, la noi asa este, totul inclus la ciorba/supa...pâine, crutoane.
Pâine e din aia bună, cu termen de valabilitate 3 zile de la Brutăria Două Mâini, o găsiți și la vânzare, deschidem și lista dacă vreți.
Colivă facem zi de zi și ca desert și la platou pentru pomeniri de aveți nevoie, comanda speciala cu 2 zile înainte, ca de altfel pentru orice altceva, minim 2 zile.
Vegizuze zi de zi: chiftele de năut/cușcuș/humus
📲0786 131 131 e important dacă vrei la pachet sau servești la noi, de punem la pachet și te răzgândești..facem regula noua, te costa 5 lei...pentru ca și pe noi ne costa ambalajele toate, inclusiv punga pe noi ne costa între 1.5 lei și 2.5 lei,bol+capac zeama, caserolă felul 2, caserolă salata/desert, punga paine/crutoane....plus timp ..pe care nu ni-l da nimeni înapoi iar pe voi nu va punem sa serviți la masă din caserolă, e respectul nostru pentru voi și pentru mâncare.
Sa nu fie cu supărare, învățăm împreună și eficientizam, mersul lucrurilor se adaptează după voi iar noi suntem supermega flexibili.
Cu drag, din drag și dragoste de oameni....și lucruri simple, că am uitat poate de ce fain e sa fie simplu.
Mulțumim pentru ca ne lăsați cu oalele goale zi de zi
Mulțumim și pentru ca e aglomerat la prânz, asta înseamnă că e mancarea bună.
Bine de stiut: pentru luna octombrie nu mai sunt zile de sâmbătă disponibile pentru evenimente, mulțumim și pentru asta.
O afacere mica de familie, noi.
30 de locuri la interior, alte 15..20 pe terasa, dar deja e frig.
Zuze se simte!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu