SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

joi, 3 octombrie 2024

 Culoare și energie bună...în spatele usii de lemn e o poveste.


O fi bine o fi rau, noi ăștia suntem și asa ne vedem și e normal sa nu ne placa toată lumea.


Nu ne facem reclama, nu plătim pentru reclama, postează zuza o data pe zi și cam atât.

Nici nu am putea duce mai mult de 120...150 de clienți pe zi in formula asta și ne place așa, ocoperim găuri rand pe rand si ne vedem frumos de viață.


Gata cu bla bla ul.


Meniu de vineri, scurt și la obicet:


MENIUL ZILEI, 35 lei, disponibil după 12.30


- supa crema kapia și alte legume coapte

- spanac cu sos de roșii și orez, rețeta de la Brăila de la mama de acasă...și e de post oricum

- chiftele coapte, puse în sos de roșii cu busuioc, cartofi zdrobiți

La desert un biscuite crăpat de bucurie...cu ghimbir iar de ții post vei primi un măr.


Meniul zilei disponibil în limita "stocului ."


Vinerea asta mai facem:

- șnițele prăjite din piept de pui, cartofi zdrobiți cu unt și parmezan, castraveți în oțet 

- macaroane cu brânză...la cuptor, deci nu sunt in balta de sos dar sunt bune tare.

-plăcintă cu dovleac

- colivă 


Și daaa, facem plăcintă cu dovleac,nu vreți sa știți cum ne arata mâinile de la atâta dovleac:-))


După 12.30, că e făcută cu foaie din aluat făcut în casa și durează...că dacă tot facem sa facem cum trebuie nu cu foaie din comerț.


Porția de 150 gr- 15 lei


Vom face  3 tavi, asta este planul, primul venit primul servit


0786 131 131 📲 tu suni lână in ora 12 și noi pregătim.

După ce opunem deoparte comenzile restul e la liber.


O rugăminte va rugam: citiți meniul aici in pagina,nu putem citi tuturor meniul la telefon ...nu de alta dar nu e timp și suna și alții.poezia o punem aici și dacă ai numărul de telefon înseamnă ca ai și fcbk...sau ne dai un sms tot la 📲 0786 131 131 și te bagam in grup de whatsapp unde punem meniul...nu comanzi de acolo doar primești informația zi de zi...deci de vrei, sms si te bagam in grup de zuze cu info meniu zi de zi.


Timpul e resursa limitata pentru noi toți, nu e obrăznicie și nici aroganță, pur și simplu știm ce funcționează și ce nu ca facem asta de mulți ani chiar dacă aci locul e nou.


Va pupa zuzele și "va mulțumește "...că de la voi și "mimimioare" reach-ul creste...și creste și mai bine dacă ne dai coment...uite asa afla și alții de noi."


Clienti avem destui, pentru evenimente avem nevoie sa știe lumea ca noi avem un spațiu drăguț și cochet și despre colivaaaa...o colivă bună și o pomenire cumsecade, la noi e locul potrivit...pachete si/sau colivă la platou, 60 lei/kg colivă, 35 lei meniu complet pt pomenite(ciorba, felul 2, pahar de colivă inclus)


Multumim, va pupa zuza și va mulțumește.


Zuze se simte!

Zuze - Savoare si Gust 

Zuze - Afaceri Mici cu Inimi MARI 

www.asociatiazuze.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text