Când spui „Doripesco"spui tradiție, inovație și un brand construit de peste 30 de ani de muncă, viziune și atașament față de natură și calitate. Nu e doar despre pește, ci despre cum o companie din Țara Bârsei a reușit să transforme un produs aparent simplu într-un reper național și internațional în industria alimentară. 😉
👉 Vinerea aceasta, la BIZZ.CLUB Brașov, o avem alături pe Ruxandra Coc, Director Executiv Doripesco, care ne va spune povestea unei afaceri care a crescut organic, pas cu pas, cu respect pentru natură și client.
Doripesco este prima companie din România construită pe principiile pisciculturii multifuncționale – un sistem complet care integrează producția, procesarea și comercializarea. Este prima firmă cu un produs piscicol certificat IGP – Novacul Afumat din Țara Bârsei – și cu 7 produse atestate ca produse tradiționale.
De la participări la târguri internaționale, extinderea în marile rețele de retail din România și Europa, până la inovații în rețete inspirate din tradiția locală, Doripesco este un exemplu de business care a știut să se reinventeze, fără să își piardă identitatea.
Ce vei afla din acest moment spotlight:
✅ Cum construiești un brand de nișă care să reziste în timp
✅ Cum transformi provocările în oportunități reale de creștere
Te așteptăm alături de noi pentru a afla cum se face diferența între „a supraviețui” și „a inova” în business și de ce autenticitatea și respectul față de client sunt cheia unei creșteri sustenabile. 💪
👉 Rezervă-ți locul aici: https://brasov.bizz.club/
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu