SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

miercuri, 23 iunie 2010

Gheorghe Iovu,La multi ani 23.06.2010Muzica ...divina...pur si simplu va face sa visati cu ochii deschisi...!!!

Această muzică e izvorâtă din suflet, e cântată cu sufletul şi dăruită pentru suflet. Este un refugiu al nostru, al tuturor în care ne putem regăsi cu adevărat în fiecare zi. Prin acordurile ei ne ajută să ne descoperim sufletul – locul în care Dumnezeu a adunat cele mai frumoase daruri ce le-a avut pentru om.

„Mi-ajunge să ştiu că şi numai o singură persoană este atinsă de vraja muzicii interpretate de mine…” Gheorghe Iovu

Asculta mai multe audio Muzica
Gheroghe Iovu....O muzica ce parca purcede din inaltul cerului..O muzica ce curata sufletele...O muzica ce linisteste....O muzica pentru toti...O muzica ce nu are varsta...

Asculta mai multe audio Muzica
M-a impresionat acest om. Desi nu am mult timp de cand am luat contact cu muzica lui, ma pot declara un fan convins. Recomand tuturor sa asculte aceasta muzica. Va va face mai buni...Va va calma sufletul...La multi ani de ziua lui!!!




DESPRE ARTIST

Pentru Gheorghe Iovu muzica înseamnă viaţă. A cânta înseamnă a respira odată cu ritmul universal, iar muzica sa a devenit terapie de vindecare sufletească şi trupească care încântă de peste 30 de ani întreaga lume. Fiu al Banatului, născut la 23 Iunie 1952, absolvent al Şcolii Populare de Artă din Timişoara, Secţia canto şi chitară, în anul 1975, Gheorghe Iovu ne-a fost dat, nouă românilor, ca un balsam peste sufletele greu încercate de vreme şi ca o binecuvântare specialiştilor în materie de vindecare fizică şi psihică. Din CD-urile şi casetele apărute deja, din tot mai desele emisiuni televizate sau articole publicate veţi descoperi, cu siguranţă, melosul potrivit la care să vibreze cea mai sensibilă coardă a sufletului dumneavoastră. Cu responsabilitate terapeutică vă îndemn spre muzica lui Gheorghe Iovu. Este relaxantă şi în acelaşi timp profesională, este fermă şi în acelaşi timp unduioasă. Muzica terapeutică a lui Gheorghe Iovu este drumul cel mai puţin anevoios al omului spre sine însuşi.
Psiholog Ioana Câmpean, Preşedinte Asociaţia Umanistă TRIADA

"În trecerea mea
... din infinit Spre infinit...
Muzica mă însoţeşte,
Muzica mă susţine,
Muzica mă înalţă,
Mă ajută să mă descopăr pe mine
ca un infinit,
ca o lumină
În imensa armonie şi lumină
ce vine
... din infinit Spre infinit...

Simt că sunt lumină
Din lumină
Ce curge din infinit
Spre infinit,
Iar viaţa mea
Nu e decât un dor
Şi-un zbor
... din infinit
Spre infinit... "
Miruna

PREZENTARE CD-URI

CD1. Revelatie

Acest album conţine următoarele piese:

· Ultima speranţă
· Nu ştiam
· Nostalgie
· Izbânda
· Liniştea nopţii
· Vocea primăverii
· Anatecor
· Aşteptare
· Visând
· Revelaţie
· Mesaj spre Univers
· Rugăciune
CD2. Raza de soare

Acest album conţine următoarele piese:

· Rugăciune
· Meditaţie
· Înălţare
· Rază de Soare
· J.A.R.
· Melancolie
· Anatecor
· Mângâiere
CD3. Trecerea timpului

Acest album conţine următoarele piese:

· Trecerea timpului
· Simfonia inimii
· Zborul
· Cântecul lebedei
· Prietenia
· Încredere
· Alinare
· Închinare
· Împăcare
· Clipe de bucurie
· Baladă pentru prieteni
· Calea spre lumină

CD4. Trepte de lumina

Acest album conţine următoarele piese:

· Lacrimi pentru Diana (în memoria Dianei Iovu şi Dianei Dumitriu)
· Joc de copil
· Eternitate
· Trepte de lumină
· Aduceri aminte
· Ecou de pian
· Tandreţe
· Sensibilitate
· Lăcrimând


CD5. Imnul sperantei

Acest album conţine următoarele piese:

· 9 piese de meditaţie
· Imnul speranţei
· Poveste de dor
· Clopote şi cor


CD6. Pasi prin Univers


Acest album conţine următoarele piese:

· Strigătul apei
· Călător prin lumină
· Glas de pian
· Ecou din Orient
· Trăieşte clipa!
· Între cer şi pământ
· Paşi prin Univers
· Dansul bucuriei
CD7. Spre infinit


CD8. Simfonia sufletului

Acest album conţine următoarele piese:

· Simfonia sufletului
· Cor ceresc
· Clipe de iubire
· Linistea sufletelor
· Flori pentru Diana
· Ritmul vietii
· Simplitate
· Fericire


CD9. Geneza

Dragi Prieteni ai Muzicii,

Vrem sa impartasim cu voi bucuria materializarii unui dar divin:cel de-al noulea album Gh Iovu - "GENEZA". Un nou album ne este daruit astazi din inalt cu preaplin de iubire prin mainile si sufletul lui Gh Iovu.
Asteptat cu nerabdare de fani, acest album - denumit de specialisti si terapeuti " Fenomenul" Geneza - este capodopera creatiei lui Gh Iovu. Aparuta in Noua Energie, aceasta forma de manifestare terapeutica este prin profunzimea muzicii o ancora de legatura dintre Om ca fiinta pamanteana si Inima sa astrala, care bate in centrul Universului.
Asculandu-l vei retrai momentele Creatiei in sine, dar, conectandu-te si crezand cu adevarat, vei genera comuniunea cu entitatile Creatiei, care prin acordurile Genezei"se vor oferi sa participe la propria ta vindecare si re-gasire.
Muzica de pe acest nou album ne reaminteste de linistea si pacea Inceputurilor,de armonia si frumusetea Cerurilor,coborate cu un infinit de iubire pe Pamant, in lumea vietuitoarelor si a Omului. Simti parca cum puritatea si frumusetea Universului se revarsa in tine, se contopeste cu tine in Noua Energie si parca si tu renasti, esti altul, pur, curat si puternic.
Gh Iovu se afla in turneu prin tara cu numeroase concerte de lansare a acestui album. Daca trece prin orasul tau nu rata ocazia de a ta lasa atins de focul artistului care arde intens cand isi daruieste opera noua. Intr-adevar merita sa asculti si live acest nou album. Daca Gh Iovu nu trece acum prin orasul tau poate faci o bucurie unei rude sau unui prieten care se poate bucura de aceste concerte. De aceea cu speranta ca nu te vei supara, iti trimit, prieten drag, si agenda cu aceste evenimente in speranta ca ele vor aduce numai bucurie.
Un infinit de lumina si iubire!!!
Echipa Gh Iovu
Continut

Acest album conţine următoarele piese:

· Lumina din Lumina
· Cerul
· Pamantul
· Luminatorii
· Izvorul vietii
· Zamislirea Omului
· Odihnirea
· Geneza


CD10. Best Of


Prima casetă audio semnată Gheorghe Iovu a apărut în 1995, se intitula “Muzică terapeutică” şi a fost lansată la magazinul “Muzica” din Bucureşti. Succesul l-a determinat pe compozitorul timişorean să continue munca de creaţie, astfel că, un an mai târziu, în 1996, scoate pe piaţă caseta audio “Ora speranţei”. În 1997 urmează cea de-a treia casetă audio, aceasta cuprinzând piese muzicale sub genericul “Ediţie specială”. În acelaşi an, cu prilejul participării la Conferinţa Internaţională pentru Terapii Complementare din România (ANATECOR) de la Arad, va realiza un prim compact disc, acesta fiind intitulat “Revelaţie ANATECOR”. “Rază de soare” se va numi caseta audio editată în 1998, an în care le oferă melomanilor şi CD-ul “Infoenergetica”. Moartea fiicei sale Diana îl va marca profund pe compozitor, astfel că următoarea casetă audio şi următorul CD, purtând acelaşi titlu: “Trecerea timpului” vor apărea abia în 2000 şi vor fi dedicate memoriei fiicei sale. În 2001 urmează o a doua dubletă de casete şi CD-uri cu acelaşi titlu: “Trepte de lumină”. Una dintre compoziţiile sale va figura, alături de lucrările altor compozitori români din România şi străinătate, în CD-ul “Noua Românie”, editat în Statele Unite ale Americii de către “Earhtone Records” din cadrul lui “Sonic Image Records” din West Hollywood. În acelaşi an, şocat de evenimentele de la 11 septembrie de la New York şi Washington, va edita CD-ul “No more tears”“, dedicat preşedintelui american George Bush.

Solistul, peste hotare
Despre lansările de audiocasete şi CD-uri semnate de Gheorghe Iovu am scris în “Agenda“ încă din 1996. Gheorghe Iovu pare a fi un răsfăţat al mass-media, lui fiindu-i deja dedicate pagini întregi în diverse publicaţii de mare tiraj din România. Cei care şi-au vindecat sufletele ascultând muzica lui Iovu nu au ezitat să-i mulţumească inclusiv prin ziare. Vestea doctorului de suflete a ajuns repede şi peste hotare. În 2000, Gheorghe Iovu a fost invitat în Statele Unite ale Americii. A cântat la sintetizatorul său de sunete la căminul de bătrâni şi la biserica ortodoxă română din Los Angeles, precum şi la biserica penticostală din Philadelphia. A cântat la un spital neuropsihiatric din oraşul elveţian Lausanne. A făcut furori printre medicii şi pacienţii spitalului de psihiatrie din oraşul german Karlsruhe, localitate înfrăţită cu Timişoara. O impresie excelentă a lăsat şi melomanilor prezenţi într-o seară din 2002 la Centrul Cultural Român din Viena, unde a evoluat în calitate de invitat al Ambasadei României în capitala austriacă. În acest context, trebuie amintite şi evoluţiile sale muzicale în cadrul a două manifestări de amploare : Conferinţa Internaţională pentru Terapii Complementare din România - Arad, 1997 şi, respectiv, Congresul Internaţional de Medicină Complementară - Oradea, 2001 (organizat de către Facultatea de Kinetoterapie din cadrul Universităţii Oradea).

„Agenda“ nr. 40/5 octombrie 2002, Timişoara

In prezent "Terapeutul sufletului"- dupa cum ii spun prietenii, Gheorghe Iovu vă încântă sufletul cu cele 8 CD-uri (albume) ale sale, prilej de meditaţie, de intrare în rezonanţă cu armonia divină.

Aceasta muzica divina trezeşte în noi scânteia de lumină şi iubire ce ne face fericiţi, împăcaţi, armonioşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text