SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

joi, 24 iunie 2010

World Cup 2010 -Meciuri - 24 iunie Slovacia - Italia (17.00) Paraguay - Noua Zeelanda (17.00) Danemarca - Japonia (21.30) Camerun - Olanda (21.30)

CM 2010: GRUPA E
Camerun - Olanda 1-2: Din victorie în victorie










După ce s-a impus în toate partidele din preliminariile CM, Olanda a terminat en-fanfare şi grupa de la mondial, cu trei victorii din tot atâtea posibile. În optimi, batavii vor întâlni a doua clasată din Grupa F, Slovacia.

Olandezii au dominat prima repriză, dar portarul camerunez Souleymanou l-a blocat de două ori pe Van Persie. Ocazia lui Kuyt, şut din unghi la o palmă de bară, a anunţat golul lui Van Persie, care dintr-o poziţie similară a trimis balonul printre picioarele lui Souleymanou.

"Leii neîmblânziţi" nu s-au mulţumit însă cu un nou eşec şi au deschis ofensiva, intensificată după o oră de joc. Mai întâi, Makoun nu a putut să-l învingă pe Stekelenburg, dar aproape imediat s-a dictat penalty pentru un henţ în careu la Van der Vaart. A transformat cu siguranţă Eto'o şi scorul devenea 1-1.

Nu avea să fie de acord cu acest scor Robben, aflat la primul său meci la CM. Atacantul lui Bayern Munchen a luat pe cont propriu o acţiune, a şutat superb în bară de la 25 de metri, iar Huntelaar, pe fază, a trimis balonul în poarta goală. 2-1 şi Olanda merge în sferturi de pe primul loc în Grupa E, secondată de Japonia, în timp ce Danemarca şi Camerun părăsesc competiţia.




CM 2010: GRUPA E
Danemarca - Japonia 1-3: Samuraii au decapitat vikingii












de Mihai Morcovescu
24/06/2010 (Actualizat 21:43)
După Coreea de Sud, Japonia a devenit în această seară a doua reprezentantă a Asiei care se califică în optimile de finală ale Mondialului african, după o victorie clară obţinută la Rustenburg, 3-1 cu Danemarca.
"Samuraii albaştrii" și-au revenit rapid după duşul rece cu Olanda, 0-1, o înfrângere conturată totuși, să nu uităm, după un henţ comis de Van Persie la faza golului marcat de Sneijder şi neobservat de arbitru, și au învins fără drept de apel o națională daneză care a dezamăgit la CM 2010. A fost a cincea victorie a Japoniei la un Campionat Mondial.

Și de această dată, omul niponilor a fost "rusul" Keisuke Honda, care a marcat un gol fabulos din lovitură liberă, a contribuit la faza din care s-a născut a doua lovitură liberă - transformată de Endo - și l-a creat pe cel de-al treilea. Evoluţia excelentă a jucătorului de la ŢSKA Moscova a fost răsplătită de FIFA cu titlul de cel mai bun jucător al meciului.

Japonia a devenit prima echipă din ultimii 40 de ani care reușește să marcheze din două lovituri libere într-un meci de Campionat Mondial. A fost, de asemenea, pentru prima dată în istoria celor patru participări ale japonezilor la CM când aceștia au înscris trei goluri într-un meci jucat la CM.

Ajunsă pentru a doua oară în optimi, Japonia se va lupta pentru un loc în sferturile de finală cu Paraguay, o altă revelație a competiției din Africa de Sud. De partea cealaltă, s-a respectat din nou tradiţia care spune că Danemarca nu a izbutit până acum să treacă vreodată de grupe.

CM 2010: GRUPA F
Paraguay - Noua Zeelandă 0-0: O remiză cât o calificare









de Ionut Paduraru
24/06/2010 (Actualizat 19:14)
Paraguay merge în optimi după ce a terminat pe primul loc în Grupa F, în timp ce Noua Zeelandă este eliminată fără să cunoască înfrângerea, după trei remize.

Cu patru puncte după primele două meciuri, sud-americanii aveau nevoie de o victorie pentru a fi siguri că rămân pe primul loc. Nu au reuşit acest lucru, deşi au dominat categoric partida cu Noua Zeelandă, care nu a tras nici un şut pe spaţiul porţii adverse.

Echipa de la Antipozi a părut din nou mai preocupată să nu primească gol, şi, avându-l din nou pe portarul Paston cel mai bun jucător, au reuşit al treilea rezultat de egalitate din acest turneu final. Ultimele echipe care reuşiseră această performanţă au fost Belgia şi Chile, la ediţia Franta 1998. O comportare onorabilă, dar nu suficientă pentru calificare, pe care o obţin Paraguay şi Slovacia.

"Sunt foarte mulţumit de calificare. Însă am jucat atât de slab în prima repriză... După pauză, a fost puţin mai bine. Credeam că putem face mai mult, dar nimic nu a funcţionat", a declarat selecţionerul Paraguayului, Gerardo Martino. "Noua Zeelandă a jucat atât de defensiv... Meciul a fost plictisitor, dar din fericire am terminat pe primul loc", a declarat şi Roque Santa Cruz, desemnat de FIFA omul meciului.
CM 2010: GRUPA F
Slovacia - Italia 3-2: Desculţi în iarbă








Campioana mondială Italia a părăsit competiţia din Africa de Sud înaintea fazelor eliminatorii, terminând pe ultimul loc al Grupei F după ce a fost învinsă în ultimul meci, scor 3-2, de Slovacia, care ajunge în premieră în optimile de finală ale CM.

Este pentru prima dată în istoria CM când campioana mondială en titre şi finalista ultimei ediţii sunt eliminate încă din faza grupelor, şi nu oricum, ci de pe ultimul loc al grupelor din care au făcut parte!

Italienii aveau nevoie de o victorie pentru a fi siguri de calificare, dar nici un moment nu au părut superiori trupei lui Vladimir Weiss. Slovacii au deschis scorul în minutul 25, după o execuţie superbă a lui Vittek, suţ din cădere, plasat, de la marginea careului. De partea cealaltă, italienii nu au avut nici o ocazie în primele 45 de minute.

La reluare, italienii au mutat ofensiv, dar ocaziile au întârziat să apară. Partida s-a încins abia după ce Vittek a dus scorul la 2-0, în minutul 73. Elevii lui Marcello Lippi au redus din diferenţă prin Di Natale, la capătul unei acţiuni superbe de atac, şi acelaşi Di Natale a înscris din nou peste doar câteva minute, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

În replică, nou-intratul Kopunek a dus scorul la 3-1 cu o boltă peste Marchetti, golul superb marcat de Quagliarella, în prelungiri, nemaicontând decât la impresia artistică. Scor final 3-2 şi Slovacia, calificată în premieră la CM, ajunge în optimi, în timp ce Italia termină grupa pe ultimul loc şi pleacă acasă. Din Grupa F s-a mai calificat Paraguay, de pe primul loc, în timp ce Noua Zeelandă este eliminată fără să cunoască înfrângerea.

SURSA:
http://www.jurnalul.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text