SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

marți, 22 iunie 2010

World Cup 2010 Meciuri 22 iunie: Franta - Africa de Sud (17.00) Mexic - Uruguay (17.00) Grecia - Argentina (21.30) Nigeria - Coreea de Sud (21.30)

CM 2010: GRUPA B
Grecia - Argentina 0-2: Maradona, 9 din 9!








de Mihai Igirosanu
22/06/2010 (Actualizat 23:22)
Deşi a menajat şapte titulari, dacă se poate spune că Maxi Rodriguez, Diego Milito sau Kun Aguero pot fi consideraţi rezerve, trupa lui Diego Maradona s-a desprins pe final în faţa unei echipe elene căzută psihic, cu piesele de bază accidentate în prima repriză şi pe care nici rezultatul din meciul celălalt nu a ajutat-o. Stoperul Demichelis şi "El Loco" Martin Palermo au frânt rezistenţa grecilor şi au dus Argentina en-fanfare în optimi, cu nouă puncte din tot atâtea posibile. În următoarea fază a "mondialului", Argentina lui "El Pibe d'oro" va întâlni selecţionata Mexicului, un adversar de care s-a lovit destul de des în fazele avansate ale diverselor competiţii. Atacantul Stelei, Pantelis Kapetanos, nu a fost folosit de selecţionerul Greciei, Otto Rehaggel.


CM 2010: GRUPA B
Nigeria - Coreea de Sud 2-2: Remiză de aur pentru asiatici










Nigeria a ratat șansa de a deveni poate singura reprezentantă a Africii în optimile de finală ale Mondialului african, egalul, 2-2, din ultimul joc cu Coreea de Sud nefiind suficient pentru accederea în faza eliminatorie.

Kalu Uche a deschis rapid scorul, alimentând speranţele nigerienilor, dar și pe cele ale grecilor, care erau la acel moment egalii Argentinei. Bucuria elevilor lui Lars Lagerback a durat 25 de minute, până când Lee Jung Soo a restabilit egalitatea, după o reluare ciudată cu tibia din careul de șase metri.

Atacantul lui AS Monaco, Park Chu Young, și-a dus echipa în avantaj în debutul reprizei secunde printr-o execuţie senzaţională din lovitură liberă, ajutat şi de portarul Enyeama, care a judecat greşit traiectoria buclucaşului Jabulani.

Nigerienii au mai sperat în ultimele 20 de minute, după ce Yakubu a transformat un penalty scos de Obasi, mai ales că Messi şi compania deschiseseră scorul. Asiaticii au gestionat însă perfect finalul de meci, rezistând cu brio presiunii de final a "vulturilor" care au mai avut două şuturi extrem de periculoase, și așteaptîă acum duelul din optimile de finală cu Uruguay-ul lui Forlan și Suarez.

Jucătorul meciului a fost desemnat sud-coreanul Park Ji-Sung, starul de la Manchester United.



CM 2010: GRUPA A
Franţa - Africa de Sud 1-2: Victoria nimănui







de Mihai Morcovescu
22/06/2010 (Actualizat 15:27)
Pentru prima dată în istorie, naţionala ţării gazdă a unui turneu final de Campionat Mondial părăseşte competiţia după faza grupelor. Reprezentativa Africii de Sud a făcut-o însă cu capul sus, ratând optimile de finală la golaveraj, deşi a învins în ultimul meci penibila formaţie a Franţei, cu scorul de 2-1.
Susţinuţi de un public senzaţional la Bloemfontain, sud-africanii au început perfect meciul cu jenanta echipă a lui Raymond Domenech şi conducea cu 2-0 după nici 40 de minute. Până la pauză, Mphela a ratat de puţin un incredibil 3-0, trimiţând din câţiva metri în transversală, iar fracezii au rămas în zece după eliminarea lui Gourcuff pentru lovirea unui adversar cu cotul în figură.

Deşi rezultatul de la Rustenburg, din cealaltă partidă a grupei, era dătător de speranţe, sud-africanii s-au stins în repriza secundă, iar Malouda a marcat singurul gol al Franţei de la acest turneu final absolut penibil pentru "cocoşi".

Una peste alta, francezii îşi merită pe deplin soarta după ce au ţinut prima pagină a ziarelor de pretutindeni nu cu lucruri bune ca altădată, ci cu mitocăniile lui Anelka la adresa lui Domenech, greva jucătorilor din cantonament şi evoluţiile lamentabile din cele trei jocuri disputate pe pământ african. Să fie oare blestemul irlandezilor? Noi aşa credem...



CM 2010: GRUPA A
Mexic - Uruguay 0-1: La braţ, în optimi









Mult trâmbiţata înţelegere dintre Uruguay şi Mexic nu s-a produs. Vedeta lui Ajax, Luis Suarez, a marcat golul prin care uruguayenii au câştigat derby-ul grupei şi, odată cu el grupa A. Mexicanii au controlat meciul, au irosit două-trei ocazii importante, printre care şi o bară a lui Guardado, în prima repriză, însă reuşita lui Suarez a rămas singulară.

De partea cealaltă, Uruguayul a dominat tactic partida, deşi mexicanii au avut o posesie mai bună. După golul lui Suarez din minutul 42, reluare cu capul după centrarea perfectă a lui Cavani, ocaziile mari s-au împărţit şi în repriza secundă. Portarul mexican Oscar Perez s-a opus în două rânduri în faţa lui Suarez şi Pereira, iar apoi, la cealaltă poartă, Rodriguez a reluat cu capul puţin lângă din poziţie ideală.

Finalul a găsit ambele echipe bucurându-se: Uruguay pentru că a câştigat detaşat grupa, iar Mexicul deoarece s-a calificat în optimi, chiar dacă acolo are mari şanse să întâlnească Argentina.
SURSA:
http://www.jurnalul.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text