SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

vineri, 25 iunie 2010

World Cup 2010-Meciurile din data de 25 iunie Meciuri - 25 iunie Coreea de Nord - Coasta de Fildes (17.00) Portugalia - Brazilia (17.00) Elvetia - H

CM 2010: GRUPA H
Elvetia - Honduras 0-0: Nu si-au depasit conditia






Elvetia ar fi avut nevoie de o victorie la cel putin doua goluri pentru a se califica in optimi, insa nu a reusit nici macar un gol in fata Hondurasului, ambele chipe parasind competitia dupa faza grupelor.

In cautarea calificarii, elvetienii au dominat prima parte, insa Ilner, Derdiyok si Nkufo au trecut pe langa gol. Nici partea secunda nu a ajuns golul mult dorit tot nu a venit. La reluare, scorul de la Spania - Chile ii face pe elvetieni să fie mai insistenţi in atac. Barnetta il incearcă pe Valladares cu un sut de la marginea careului si tot goalkeeperul hondurian a risipit emotiile in minutul 63 la mingea trimisa slab de Derdiyok. Nici capitanul obisnuit al elvetienilor, Frei, intrat in minutul 69, nu a reusit in doua randuri sa schimbe tabela.

Finalul a adus un gol anulat pentru echipa lui Rueda pentru un ofsaid la Martinez si Chile merge in optimil alaturi de campioana europeana Spania.


CM 2010: GRUPA H
Chile - Spania 1-2: A ieşit cum şi-au dorit









de Mihai Morcovescu
25/06/2010 (Actualizat 23:30)
Cele două naţionale supranumite "La Roja" au oferit în această seară o lecție de cum NU trebuie să se joace fotbal, mai ales la un turneu final de Campionat Mondial. Dar, mergând pe ideea că scopul scuză mijloacele, campioana europeană şi adversara sa sud-americană şi-au atins în cele din urmă obiectivul propus şi merg la braţ în optimile de finală ale Mondialului african.
Echipamentul inedit - tricouri albastre și șorturi albe - le-a purtat noroc elevilor lui Vicente del Bosque, deși Spania nu mai jucase în acest echipament de la ediția Brazilia 1950, când, coincidență, învingea tot pe Chile, cu 2-0.

Din nou, David Villa și-a făcut datoria și a înscris un nou gol de kinogramă, cu un șut de la vreo 40 de metri, profitând de o mare greșeală a portarului Bravo. Noul atacant al Barcelonei este în acel moment cel mai bun marcator al Spaniei la Campionatele Mondiale cu 6 goluri, trei la ediția precedentă și trei acum.

Spaniolii n-au fost scutiţi de emoţii pentru că, deşi după primele 45 de minute aveau un avantaj de două goluri şi om în plus după eliminarea lui Estrada pentru lovirea lui Torres chiar la faza golului al doilea, chilienii au reintrat în joc imediat după pauză şi nu puţin a lipsit să asistăm chiar la o lovitură de teatru.

Dar, aflând scorul şi modul în care decurg ostilităţile în meciul Honduras-Elveţia, Spania şi Chile au dat-o la pace, iar ultimele 10-12 minute au fost de-a dreptul penibile, corul de huiduieli şi fulierături ale spectatorilor spunând totuld espre cum s-a jucat în finalul meciului.

Aşadar, spaniolii reuşeşc a şaptea victorie în istoria întâlnirilor directe şi termină pe primul loc al grupei, devenind a treia echipă din istoria CM care câştigă grupa după ce a pierdut primul meci, după R.F. Germania (1982) şi Mexic (1994). Băieţii lui del Bosque se pregătesc de duelul cu Cristiano Ronaldo şi compania, în timp ce pentru chilieni, care au disputat meciul cu numărul 300 pentru o echipă sud-americană la Cupa Mondială, urmează un meci infernal cu Brazilia.



CM 2010: GRUPA G
Portugalia - Brazilia 0-0: Zero peste tot






Zicala "la pomul lăudat să nu te duci cu sacul" se potriveşte de minune celui mai important duel programat în faza grupelor la Cupa Mondială din Africa de Sud. Între două echipe tehnice ne-am fi aşteptat la o confruntare spectaculoasă, mai ales că miza era aproape inexistentă, dar brazilienii şi portughezii au preferat să nu rişte nimic şi să-şi păstreze forţele, pe cât se poate, pentru meciurile următoare.

A rezultat un meci slab, lent, cu puţine ocazii, dar cu multe durităţi, mai ales în prima repriză, când s-au acordat în total şapte cartonaşe galbene. Pe plan fotbalistic putem nota în primele 45 de minute doar bara lui Nilmar. La pauză, cele două echipe au realizat că remiza le aduce ambelor calificarea, astfel încât faulturile tari au dispărut. Brazilienii au continuat acelaşi joc prudent, nefiind dispuşi să piardă primul loc. Din nou o singură ocazie mare, de data aceasta în contul portughezilor, cu Julio Cesar blocându-l pe Meirelles în extremis.

Scor final 0-0 şi ambele echipe merg în optimi, urmând ca în această seară să-şi afle adversarii.


CM 2010: GRUPA G
Coreea de Nord-Coasta de Fildeş 0-3: Doar pentru palmares









de Mihai Morcovescu
25/06/2010 (Actualizat 17:47)
Coasta de Fildeş avea nevoie de un miracol în ultima rundă din grupa G pentru a se putea califica în optimile de finală ale CM 2010, miracol care nu s-a înfăptuit din păcate pentru "elefanţi".
Jucătorii antrenaţi de suedezul Sven-Goran Eriksson şi-au luat adio de la competiţia africană cu o victorie, 3-0 cu Coreea de Nord, însă şi dacă ar fi marcat de 10 ori, aşa cum şi-ar fi dorit Zokora, tot nu ar fi mers mai departe. Asta pentru că în celălalt meci, jucat la Durban între Brazilia şi Portugalia, s-a consemnat o remiză albă pe cît de prietenească, pe atât de ruşinoasă pentru cele două echipe cu pretenţii.

De partea cealaltă, nord-coreenii au izbutit să limiteze proporţiile scorului şi să împiedice, astfel, o nouă umilinţă după cea suferită în faţa lui Cristiano Ronaldo şi compania.

Dacă este să dăm crezare zvonurilor, elevii lui Kim Jong-Hun ar putea fi trimişi la muncă silnică într-o carieră de piatră din munţi, pedeapsă la care vor fi supuşi de regimul comunist de la Phenian. Nici familiile acestora nu vor scăpa, acestea fiind puse sub supraveghere până la revenirea naţionalei în ţară.
SURSA:
http://www.jurnalul.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text