SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

sâmbătă, 8 mai 2021

O repostez pentru voi din nou. 
Ai grijă de energia ta! 🙏

De câte ori alegem să răspundem cu rău sau să ne certam cu cineva noi creem din plexul solar cordoane energetice negative cu persoana respectivă. 
De câte ori avem relații sexuale cu cineva stabil sau pasager facem schimb de energie, informatie, schimb de traume si cream cordoane energetice. Iar situația se înrăutațeste când noi nu cunoaștem aceste detalii și facem alegeri din neștiință fără să ne dăm seama în ce risc ne afundăm.
Dacă ai emoții puternice cu privire la oamenii pe care nu-i placi și îi consideri dușmani creezi cordoane energetice toxice care te storc de energie vitală din plexul tău solar.

O zi în care tu pierzi energie vitală îti slăbeste corpul și te face să te simți epuizat sau fără nici-un chef de viață. 
Cu cât superi sau deranjezi mai mulți oameni cu vorbele tale, cu faptele tale cu atât mai puțini oameni vor fii racordați pozitiv la tine.
De exemplu: 
Dacă ai luat bani împrumut și ai promis că îi vei dai înapoi și tu nu i-ai dat la data menționată, vei rămâne agățată de acea persoană printr-un cord energetic în sensul negativ. Și ori de câte ori acea persoană își aduce aminte că ai o datorie față de ea, acel cord se îngroasă și te suge de energie vitală.
Energia pe care tu o pierzi din neștiință și necunoaștere te va costa scump în viitor, și nu vei mai avea forța necesară să lupți pentru viața ta și sănătatea ta.
De câte ori bârfești sau judeci o persoană îți faci ție un mare rău prima dată, din plexul tău solar vor pleca cordoane enegetice către acea persoană care poate fii oricine, și îi poți destabiliza aura energetică dacă acea persoană este fără o protectie anume. Si dacă persoana respectivă trăiește frumos în comuniune cu Dumnezeu și armonios atat cu oamenii cât si cu Universul, efectul de boomerang va fii de doua ori mai mare către persoana care emite cuvinte și gâduri negative. Exact ca expresia...nu săpa groapa altuia ca să nu cazi tu în ea.
Emoțiile negative precum ura, neiertarea, judecata, critica slăbesc considerabil aura omului. Aura fiind cele 7 straturi energetice de protecție a fiecărui om.
Omul are nevoie de o aură puternică în lume, tocmai pentru a se proteja de atacurile energetice negative.
Legăturile tale de energie sunt extrem de importante, ele nu te leagă doar de diverse locuri de pe planetă, ci sunt ancorate și de evenimente din trecutul tău. 
Poți să ai cordoane cu experiențe din trecut până departe în urmă, în copilăria ta, deopotrivă cu evenimente traumatice și cu evenimente minunate.
Dintr-o perspectivă energetică, cel mai bine e să nu ai prea multe cordoane care să te conecteze la trecut. Pur si simplu îți colmatează circuitele interioare. 
De exemplu: 
Dacă în copilărie ai avut o experiență înspăimântătoare în care ai fost mușcat de un câine, sau ai fost abuzat emoțional sau fizic, se poate să se fi format un cordon de atașament între tine și energia acelui eveniment. ( Chiar dacă ceva s-a întâmplat în trecut, nu înseamnă că a și trecut, poate continua să vibreze în câmpul tău de energie.) 
Acesta înseamnă că în viitor, dacă treci pe lângă un câine sau dacă treci pe lângă cineva pe stradă în mod instantaneu cordonul către acea experiență cu câinele sau persoana ar putea să pulseze, iar trauma evenimentului originar se va deplasa în tine subconștient. S-ar putea să te apuce o durere de cap cumplită și să nu știi de ce.
Majoritatea avem sute și chiar mii de cordoane care ne conectează de trecut și care se pot activa într-o clipă.
Aceste cordoane pot face sa ne fie extrem de greu să fim prezenți aici și acum.
Cei mai mulți oameni nu au nicio idee despre efectul pe care îl au legăturile de energie asupra vieții și bunăstării lor.
Ne atragem unul pe altul.
Cu cât în acea relație sunt implicate mai multe emoții, cu atât atracția este mai puternică. Emoțiile negative creează adesea o atracție mai puternică decât cele pozitive.
Totul este compus din energie în permanentă schimbare 
Nu suntem separați de lumea din jurul nostru.
Totul are conștiința.
Legaturi de energie de atașament există între tine și aproape oricine cu care ai avut vreodată o relație sau contact. Prin aceste legături pot să curgă înainte și inapoi informații, energie, sentimente de iubire, sentimente de ură sau gânduri toxice.
De exemplu: 
E posibil să ai în același timp același gând, sau aceași emoție pe care le are cineva cu care ești legat printr-un astfel de cordon. Simti emoțiile ei ca fiint emoțiile tale și chiar gândurile ei fiind gândurile tale, mai ales dacă este un emițator puternic sau dacă tu ești un receptor deschis.

Este important să știi dacă emoțiile pe care le ai sunt ale tale sau ale cuiva cu care ești conectat prin astfel de cordoane. Acest lucru este posibil atunci când te cunoști foarte bine, fără autocunoaștere personală de-o conștiință inaltă nu vei înțelege niciodată ce se întâmplă cu tine.
Cheia succesului constă în cunoaștere.
Cu cât ești dispus să te schimbi, să te dezvolți emoțional și mental cu atât îți va fii mai ușor să detectezi pericolul și să sti cum să te aperi de el.
De multe ori oamenii mor cu zile, tocmai pentru că energia lor este blocată prin cordoane energetice cu diferite persoane sau situații neplacute și negative.
Cu cât îți ridici starea de conștiintă și investești în bunăstarea minții tale, cu atât vei avea o viață lungă, frumoasă și prosperă.
Banii vin acolo unde energia este bună.
Sănătatea stă acolo unde energia este bună.
Fericirea stă acolo unde energia este bună.
Emoțiile puternice precum frica, ura, neiertarea, văicăreala, nemulțumirea îl vor ține mereu pe om în mizerie și o viață tristă si urâtă.
Emotii precum iubirea, pacea, recunoștiința, bunătatea, iertarea, compasiunea, îi vor aduce omului toată bună starea dorită și nici-un cordon energetic negativ nu se va lipi de astfel de persoane pentru că ei emit o vibrație înaltă și au o minte luminată.

În concluzie ai grijă întotdeauna la gândurile tale, la vorbele tale, la faptele tale, și ajută-te în fiecare zi să te îmbunătățești cu un gând bun și cu informații utile și sănătoase.
Informându-te îți crești conștiinta.

Text preluat 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text