Bine de știut!
Nu știi de ce se adaugă frunze de dafin la mâncare?
Când o femeie întreabă de ce, ea spune: să aromatizeze mâncarea.
Dacă fierbeți frunzele de dafin într-un pahar cu apă și o gustați, nu va avea nici o aromă.
Deci de ce pui frunze de dafin în carne?
Adăugarea frunzelor de dafin în carne transformă trigliceridele în grăsimi nesaturate și pentru experimentare și confirmare:
Tăiați puiul pe jumătate și gătiți fiecare jumătate într-o tigaie și așezați pe o foaie de dafin, iar cealaltă fără frunze de dafin și observați cantitatea de grăsime din ambele tigăi.
Dacă aveți frunze de dafin, nu este nevoie de farmacie. Studii științifice recente au arătat că frunzele de dafin au multe beneficii.
Ajută la a scăpa de multe probleme grave de sănătate și boli,
Avantajele frunzei de dafin sunt: -
Foaia de dafin tratează afecțiunile digestive.
🔹️arsuri la stomac,
🔹️aciditate
🔹️constipație,
El reglează circulația intestinului prin consumul de ceai de dafin fierbinte.
Scade glicemia și frunza de dafin este, de asemenea, un antioxidant,
Acesta permite organismului să producă insulină consumând-o sau consumând ceai de dafin pentru o lună.
Elimină colesterolul rău și ameliorează organismul de trigliceride.
Foarte util în tratarea răcelilor, a gripei și a tusei severe, deoarece este o sursă bogată de vitamina "C", puteți fierbe frunzele și inspira aburul pentru a scăpa de flegmă și a reduce severitatea tusei.
Foaia de dafin protejează inima de convulsii și accidente vasculare cerebrale, deoarece conține compuși protectori cardiovasculari.
Bogat în acizi precum acidul cafeic, quercetina, eigonolul și bartolinida, substanțe care împiedică formarea celulelor canceroase în organism.
Elimină insomnia și anxietatea, dacă sunt luate înainte de culcare, vă ajută să vă relaxați și să dormiți pașnic.
Bea o cană de foi de dafin gătite de două ori rupe pietre la rinichi și vindecă infecțiile ...
Dacă aveți probleme de respirație sau luptați pentru a controla anxietatea, ar trebui să începeți să ardeți frunze de dafin acasă zilnic.
Sursa
Internet
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu