SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

vineri, 6 ianuarie 2023

 Noi trăim într-o societate de copii xeroxate; o mulțime de oameni încearcă să fie ca alții, în loc să-și asume cine sunt ei cu adevărat, să-și identifice și să împărtășească propriul Dar. Fiindcă nu știu cine sunt ei cu adevărat își petrec toată viața încercând să fie altcineva. 


Asumați-vă autenticitatea, îmbrățișați ființa care sunteți, manifestați-vă așa cum v-a făcut Dumnezeu să fiți, nu cum vor alții să fiți! Poate că ființa care sunteți este foarte diferită de alții, poate că ființa care sunteți nu este pe placul tuturor, dar asta nu este problema voastră. 

Pe de altă parte, poate că unora le place Darul vostru, dar nu le place că voi sunteți cei care ați primit acel Dar.

Manifestați-vă la modul autentic fără nicio reținere. 

„Ăsta sunt eu! Eu sunt diferit de voi și nu mă deranjează. Dacă pe voi vă deranjează, e problema voastră.”

Nu voi v-ați făcut așa, ci Dumnezeu v-a făcut așa. Dacă cineva are o problemă cu ființa care sunteți voi, nu cu voi are o problemă, ci cu cel care v-a  creat, cu Dumnezeu. Să discute cu El.


Mulți dintre voi încercați să vă ascundeți, purtați măști, pentru ca ceilalți să nu vadă cum sunteți cu adevărat, ca să nu vă judece/ marginalizeze/ atace/ ironizeze. Voi vă trageți singuri în jos, ca să vă puteți integra în grupuri în care nu este menit să vă integrați. Voi încercați să vă integrați în această lume, deși Dumnezeu v-a creat în așa fel, încât să schimbați această lume. 

Îmbrățișați-vă autenticitatea, manifestați-vă la modul autentic! Nu contează ce cred/ spun/ fac alții! Acceptați că Dumnezeu v-a făcut în acest fel și că aveți o Menire în această viață.

Voi ați simțit toată viața că sunteți diferiți de ceilalți, ați simțit toată viața că nu vă puteți integra, pentru că Misiunea pe care v-a încredințat-o Dumnezeu este foarte diferită de Misiunea altora. Pentru că sunteți foarte diferiți, pentru că Darul vostru este foarte diferit de Darul altora, ați trecut prin atât de multe în viață, v-ați confruntat cu atât de multe dificultăți. Și uneori cei care v-au făcut acele dificultăți sunt chiar cei din propria familie. Dar indiferent ce v-au făcut, indiferent ce v-au luat, nu au putut să fure/ distrugă Cine sunteți voi cu adevărat. 

Ei pot să va ia diverse lucruri, dar nu pot să vă ia Darul, nu pot să vă ia Misiunea încredințată de Dumnezeu și nu pot schimba faptul că mâna lui Dumnezeu este deasupra voastră. 

Și orice v-ar lua ei, nu li se va potrivi, pentru că acel lucru nu era pe măsura lor, era pe măsura voastră.

(RC Blakes)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text