SOAREnDAR !

Bun venit in blogul meu.....Va multumesc tuturor celor care veniti in vizita, chiar daca veniti in tacere si plecati la fel, si sper ca macar ceva din "casa" mea sa va aduca lumina in privire si sa va faca sa reveniti. Va doresc tuturor doar BINE SI FRUMOS in viata ..Tot binele Universului sa fie cu voi si cu cei dragi voua! Ascultati cele mai frumoase poezii recitate de sora mea Felicia Feldiorean :

Felicia Feldiorean - Recital de poezie from MicaelNicolas on Vimeo.

Fa-ti timp sa gasesti frumosul in tot ce te inconjoara..
...
Ieri mi-a fost dor de tine, astazi imi este dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie iarasi dor de tine !

Zâmbeşte pentru că zâmbetul tău poate provoca zeci ,sute ,chiar mii de zâmbete în jurul tău !

Pentru Tine, fiinţă cu suflet de dor , am darul Frumosului ! Nu ştiu să fiu nici clipă, nici veşnicie , nici apă, nici uscat , nici Cer, nici Pământ , nici multe altele , dar am învăţat de la voi să fiu OM ! Să iubesc şi să mă dăruiesc iubire ! Întindeţi mâinile pentru a primi Dragostea mea! M-am regasit in poezia ta Mariana Stratulat Rogoz

Cauta-ma acolo in inima ta si de ma vei gasi, atunci vei gasi si drumul catre mine si vei reusi sa intelegi cat valoreaza prietenia ta, pentru sufletul meu

Nu conteaza ce gandesc altii despre tine...conteaza ceea ce sti tu ca esti !Daca m-ai întreba vreodată ce-mi doresc din toată inima, ţi-aş răspunde - fără să stau mult pe gânduri - că-mi doresc sănătate pentru cei pe care-i iubesc!


Eu sunt romanca, deoarece asa imi spune inima, eu simt cine sunt, iar patria ma cheama spunandu-mi numele cand sunt departe de ea.Trebuie cu toti sa ne mandrim ca suntem romani, deoarece nicaieri în alta parte nu ne vom simti asa ca acasa !

Cea mai frumoasa mamica sa-ti de -a Dumnezeu multa sanatate si sa ne mai astepti sa venim acasa! Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei. Mâinile cu care te-a ţinut în braţe, cu care te-a mângâiat, te-a spălat, te-a îngrijit şi ţi-a pregătit hrana. Mâinile de care te-ai sprijinit când ai făcut primii paşi din viaţa ta. Mâinile cu care şi-a şters lacrimile atunci când a fost îngrijorată, când i-a fost teamă, când s-a bucurat de succesele tale, când ţi-a simţit lipsa,... când ai rănit-o cu vreo privire rece sau cu vreo vorbă nemeritată... Mâinile cu care ţi-a alinat durerile, temerile şi cu care ţi-a dat curaj şi forţă să mergi mai departe. Mâinile cu care ţi-a dăruit tot ceea ce a avut mai bun. Mâinile cu care a muncit neobosită pentru tine, cărând greutăţi, îndurând asprimea gerului, răni şi dureri. Mâinile cu care ţi-a deschis uşa de mii de ori. Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine... poezie de Irina Binder..... Dor de mica mea draga ....

Cand sunt plecata am un dor nebun de casa. Memoria pastreaza intotdeauna doar cele mai frumoase momente si ai impresia ca acolo unde nu esti tu, acolo e …acasa!


Acasa - radacina sfanta de Mariana Rogoz Stratulat mp3-ady

Asculta mai multe audio traditionala
Caldura si mult zambet in suflet...

Nu ar trebui sa ne cautam trecutul in viitor......clipa nu seamana cu cea din trecut si nici cu ce vom trai. Nu spune ca fericirea a murit doar pentru ca tu o visasei altfel.....doresteti mai mult.....fii tu insuti , viseaza mai mult.....crede in visele din realitate....zambeste mai mult

miercuri, 1 martie 2023

 Babele de martie


Babele sunt personaje mitologice populare. Legenda are legătură cu  Baba Dochia, care era îmbrăcată cu nouă cojoace de blană, pe care le-a lepădat pe rând, dar în momentul în care a aruncat și ultimul cojoc, s-a pornit un ger năprasnic, care a înghețat-o. 

Dumnezeu a transformat-o apoi în stâncă, împreună cu oile sale. 


Așadar, Baba Dochia începe în luna martie să-și dea jos câte un cojoc din cele nouă. Cu fiecare cojoc dat jos, afară se face mai cald, iar iarna este înlocuită de primăvara. 


Ce semnifică fiecare zi de la începutul lunii martie?


 

1 Martie

Reprezintă o cifră a începutului. Este ziua care aduce mărțișorul și renașterea din natură. De asemenea, este considerat un număr al îngerilor, iar vibrația sa ne ajută să ne ascultăm și să înțelegem cât mai bine. 

***

2 Martie

Această zi aduce echilibrul, armonia, emoția, cuplul, având la pol opus ispita și dualitatea. Este o zi în special dedicată principiului feminin, senzualității și armoniei dintr-un cuplu. 

***

3 Martie

Este un simbol al întregirii, al înțelepciunii și norocului. Vibrația sa îndrumă spre intuiție, către ce ne dorim cu adevărat. Astfel, prin 3 sunt exprimate înțelepciunea, conștiința superioară și evoluția noastră spirituală. 

*** 

4 Martie

Ziua aceasta simbolizează cadrul și stabilitatea pe care o avem sau o căutăm în viață, acea zonă de confort am putea spune. Această zi presupune să lucrăm organizat, cu pași mici, atenți la detalii și să avem încredere în propriile forțe. 

***

5 Martie

Aici vorbim de expansiunea din punct de vedere emoțional, creativ, dar și fizic. Cifra 5 reprezintă și energia acestui an (2+0+2+1) și este un expert în tot ce ține de aventură, versatilitate, independență, libertate și de ieșirea din zona de confort. 

***

6 Martie 

Simbolizează iubirea, bunătatea, dăruirea, echilibrul și dorința de uniune având alături oamenii dragi. 

*** 

7 Martie

Din punct de vedere vibrațional, este foarte complex. Reprezintă „refacerea legăturii cu sinele superior”, armonie, oportunități și prosperitate. 

***

8 Martie

Cunoscut și ca Ziua Femeii, este asociat cu transformarea asemeni Păsării Pheonix, legătura cu trecutul, prezentul și viitorul, concentrate în momentul de față. 

***

9 Martie

Reprezintă originalitate, altruism și aspirație spre ideal. În numerologie, el ne îndeamnă să fim conștienți de „super puterile” noastre, să deschidem cartea înțelepciunii și să acționăm cu înțelegere și față de nevoile comunității. Egoismul nu este la el acasă aici. 

_____________

foto: internet


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
NU TE INDRAGOSTI DE DRAGOSTE !
Indragosteste- te de cineva care sa te iubeasca, care sa te astepte, care sa te inteleaga chiar si la nebunie, de cineva care sa te ajute, sa te ghideze, sa fie speranta ta, sa fie totul ptr tine. Indragosteste -te de cineva care sa nu te tradeze, care sa-ti fie fidel, care sa viseze impreuna cu tine, la felul tau de a fii, la spiritul tau. Indragosteste-te de cineva care sa te astepte pana la final, care sa fie exact asa cum nu te-ai asteptat, cum nu ai sperat. Indragosteste-te de cineva care sa sufere alaturi de tine, care sa rada alaturi de tine, care sa te imbratiseze cand ai nevoie. Indragosteste-te de cineva care sa se intoarca la tine dupa o cearta. Indragosteste-te de cineva care te iubeste._ "nu te indragosti de dragoste"._ e atat de usor de spus...
De ce trebuie sa astepti sfarsitul cuiva sa- i spui ca ai tinut la el ?
-->
              Myspace Glitter Text